0 oy
416 göst.
önce Diğer kategorisinde (963 puan) tarafından

Kızlar bugün amcamın karısı aradı , oğlu cezaevinde uyuşturucu satıcılığından yatıyor. Normalde iyi bir insandı ama işin içine zehirleme giriyorsa bana göre kötü bir insan demektir . 

Cezaevinde hem şiddet hem tehtid ediliyormuş. Gecelere kadar uyutulmuyormuş ve tek hücreli odalara göndermekle tehtid ediliyormuş vs vs.

Bana dedi ki cimere şikayet eder misin , bende fırsatım olursa ararım seni yenge dedim. Hiç içimden şikayet etmek gelmiyor nedense . Siz olsanız bu konuda yardımcı olur musunuz? 

15 Cevaplar

+1 oy
önce (3,504 puan) tarafından

2 tane yavrun var Sümeyye. Yalan söyleme,kalbinş de kırma ama açık açık de. Neden yatıyor biliyor annesi. Yardım etmek istemiyorum bu nedenle yattığı için. Benimde evlatlarım var de. Eşim bu tarz dava bile aldığını duysam tekrarlıyorum sürekli. Yanlış kişileri savunup ayağımıza imtihan dolama diye

önce (963 puan) tarafından

Ay Büşra❤️❤️ çok güzel konuştun ben de sürekli düşünüyordum yalan söylemeden nasıl söyleyebilirim diye, yalan söylemekten nefret ediyorum 🥺

Seninde kalbinden öpüyorum ne kadar güzel düşünce de bir insansın sen 

-Reklam-
0 oy
önce (1,290 puan) tarafından

ettim de gec. su testisi su yolunda . bu tur olaylara bulasmamis olsaudi yasanazdi icerde

önce (919 puan) tarafından

B3nce malum iş için kullanılıyordur 

önce (963 puan) tarafından 1 uyarı:
🚩 Müstehcen İçerik

Kız çıngıraklı yılan sen benim postlarımdan uzak dur senin en iyi yorumun bile ilgimi çekmiyor 😌

önce (963 puan) tarafından 1 uyarı:
🚩 Hakaret,Tahrik

sjsjsjsj admine şikayet ederken kendi yorumlarına da etiketle yılan 🐍 seni 

@admin.   

0 oy
önce (24,972 puan) tarafından

Suçlu olana mustehak insan zehirlemek bu basite alınır yanı yok 

Kesinlikle öyle , evlatlarımız var hepimizin. 

0 oy
önce (1,698 puan) tarafından

Şikayet ettim de geç su testisi su yolunda kırılır demişler canım 

Orasi öyle canım kesinlikle ama yalan da söylemek istemiyorum, bir daha ararsa açmam herhalde en iyi çözüm bu olur 🥺

0 oy
önce (5,186 puan) tarafından

Şikayet etmezdim belki böyle doğru yolu bulacaktır. Başından atmak içinde ettim de işin içinden cık. 

7-8 senedir içeride canım Şubat 2026 tahliye. Umarım aklı başına gelmiştir 

0 oy
önce (498 puan) tarafından

İlk girişte şiddet görüyorlar onu herkes biliyor da tek kişilik hücre olayı orda rahat durmayıp kavgaya yada olaylara karıştığı için olabilir.uyutmama meselesi de sayimlar dan mi bahsediyor acaba yoksa kalabalıkta rahat mı edemiyor.yada bulunduğu yere göre kurslar iş yurtları vs gibi yerde çalışmak istemiyorum düşüncesinde mi.uyusturucu gibi suçlardan giren kisilere biraz uzak ve mesafeli davranırlar.kendine gelsin yapmasın diye.efelenmeyip kavga etmeyip günü bitirmeye calisacak.ne diyorlarsa yapacak.grup kurayım kavga çıkarayımin sonu tek kişilik hücre vs oluyor ins doğru yolu bulur.bulundugu yer arınması ve bolca dua etmesi için oldukça uygun.edilmis duası varmış demekki sevdiklerinden cocuklarindan çıkmamış da düşünsün kendine gelsin diye ordadır 

7-8 senedir içeride canım Şubat 2026 tahliye artık.  Şiddeti çalışanlardan değil içeride ki mahkûmlardan yiyor . Hemen hemen hepsi aynıymış. Çok edepli ağır başlı bir çocuktu nasıl bulaştı bizde anlamadık umarım bu geçirdiği süreç içerisinde akillanmistir

önce (498 puan) tarafından

Az kalmış mecbur dayanacak ins hayatini bir daha karartmaz 

0 oy
önce (126 puan) tarafından

Bence hiç yalan söyleme açıkça düşünceni dile getir

Off yengemde çok iyi bir insan, kırmak istemiyorum, yalan asla söylemek istemiyorum bakalım ilerleyen süreçte tekrar arayacak mı 

0 oy
önce (805 puan) tarafından

Annesi adına üzüldüm kimse evladı bu batakliga batsın istemez Allah yardımcısi olsun.Sikayet edermiyim bilmiyorum sonuçta her suç ayrı koğuşlarda oluyor bildiğim yani şikayet etsende cimer çok ilgilenmez bence içeriyi bilmiyoruz sonuçta ne yapar ne eder..

Yengem içeri girdiğinde çok sevinmişti en azından çocuğum nerede biliyorum demişti . Yengem o kadar mütevazı o kadar iyi o kadar muhafazakar bir kadın ki, bunları yaşayacak hiç birşey haketmedi ama işte erkek çocuğu sınavdır dememişler boşuna 

önce (805 puan) tarafından

Aynen öyle Allah başa vermesin asla kinamam kimseyi

0 oy
önce (121 puan) tarafından

Şikayet te bulundum de geç hakketmis demekki boşver kalsin dayagini da yesin köpekler gibi sürünsün 

Yalan söyleyemem ki ben 🤣 7-8 senedir içeride , 2026 Şubat'ta bitiyor cezası 

önce (121 puan) tarafından

😄😂 bende yalan söylerken hemen belli ediyorum

0 oy
önce (343 puan) tarafından

Anadır bişey diyemiyorum ama oglu uyusturucuyu satıp zehırledıgı cocukların analarına da bir sormak lazım ne derlerdi acaba, hiç bulasma 

Annesi oğlu içeri girdiğinde ağlamıştı mutluluktan, en azından oğlum nerede yerini biliyorum diye 

0 oy
önce (2,133 puan) tarafından

Yengenin kendi yapması gerekir bu şekilde anlat çünkü senin kimlik bilgilerini ve cep numaran yazılıyor, duruma göre seni arayabiliyorlar senin bu konu hakkında konuşman ne kadar doğru olur ki bu şekilde yengene anlat kendisi şikayet etmek isterse ona göre bir yol bulur, ben iki kere şikayet ettim biri birinci de beni aradılar başka bir konuda da evime geldiler inceleme için

Kendileri de yapmış , ailecek herkes şikayet etmiş ama çok kişi olsun istemişler 

önce (2,133 puan) tarafından

Bi şekilde geçiştir

0 oy
önce (568 puan) tarafından

Öncelikle Allah kurtarsın Ve Çok kötu bi yer Eşim çok çekti içerde Dedi iyi değil bize göre değil dedi Ve Kavga veya Kuralları uymayanları  gardiyanlar alıp hücreye atıyorlar dedi Ondan da olabilir Yada Çalışmak istemiyorum falan diyipde olabilir Ben senin yerinde olsam Yengeye yalan söylemem ama şikayet etseniz bile Cimer ilgilenmez ki Okurlar geçer yada yattığı ceza infaz kurumuna bilgilendirme yaparlar Bu kadar Zaten çoğu Tüm cezaeviler öyledir malesef şiddet tehdit çok vardır 👏👏👏

Gardiyan değil mahkumlar yapıyor canım bunu, zaten Şubat 2026 tahliye şunun şurasında ne kaldı az daha çeksin 🤣

0 oy
önce (5,179 puan) tarafından

O  başkasının canını yakarken sıkıntı yok ama başkası onun canını yakınca sıkıntı. Ne âlâ dünya. Karışma hiç boşver kendi başını yesin. 

Yaaa değil miii ben mi vicdansızlık yapıyorum acaba diye düşünmüştüm birde 

0 oy
önce (2,117 puan) tarafından

Ya oldurulurse 😏😏 

8 senedir öldürülmedi hiç karşı çıkmıyormuşki 😁

Bende yeni girdi sandım 

Yok kız Şubat 2026 da çıkıyor