0 oy
240 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (4,655 puan) tarafından

Cumartesi günü esimin 2 arkadasi gelecek bebek görmeye 2 çift olacak bir de 2 tane minik cocuk cok gerginim gelenlerin ikisi de sunum kadin bir suyu bile antin kuntin getirirler limonata bardağını renkli sekerlere batırıp şemsiye takip getiriyorlar falan ben o kadar uğraşamam da mantikli da bulmuyorum ama yine de basit görünmek istemiyorum. Bana afilli görünen ama cok zorlamayacak bir menü soyler misiniz çaya gelecekler ama hafif doyurucu olsun dedim.

Aklıma tatli olarak karpatka geldi 

Bir de cantik yapayım dedim kolay lezzetli baska ne olsa

14 Cevaplar

+1 oy
önce (3,583 puan) tarafından

Benim favori çay tabağım,çiğköfte tepsi böreği

Ağlayan pasta,birde tuzlu kurabiye.

Valla gittiğim yerde bardağımda şemsiyr varmı sunumu güzelmi diye bakmam.sende rqhat ol.ev senin evin.aklıma gelen bunlar canım

önce (4,655 puan) tarafından

Cigkoftemi genelde begenirler onu da evliyim teşekkür ederim. Bir yandan benim evim benim ikramım diyorum bir yandan da cok da basit görünmek istemiyorum 🥲

-Reklam-
0 oy
önce (15,487 puan) tarafından

Balım brownie yap vişneli çok iyi oluyor yanına kıymalı kuş üzümlü soğanlı bi iç hazırlayıp baklava yufkasından börek yap salata türüne gireceksen eğer alta patates haşla ez kornişon dilimle küp küp onla harmanla üstüne havuç tarator en üste de mor lahanayı tavada öldür mayonez yogurt ile karıştır onu döşe dilim dilim servis et

+1

Vişne bulabilirsem kesin brownie yapayım börek hoşuma gitti ama tam çözemedim ona bir bakayım cok sagolun

önce (4,750 puan) tarafından
+1

Dolapta çok visnem var deniyeyim hiç aklıma gelmedi😁

önce (15,487 puan) tarafından

Canım baklava yufkasından Sarıyer böreği yaz çıkar zahmetsiz ve lezzetli oluyor. Afiyet olsun vişne dondurulmuş marketlerde var karışık kırmızı meyveler de olur 

0 oy
önce (933 puan) tarafından

Basit görünün ne olacak ki. Kendiniz olmaktan korkmayın bu kadar.

Korkuyorum yaaa napiyim

önce (933 puan) tarafından

Yapma canım ya kendin için yasa çevrenin seni değiştirmesine izin verme 

0 oy
önce (1,320 puan) tarafından

Biz genelde

Rus salatası

Sarma ya da çoğu köfte

Poğaça 

Aglayan kek ve ya kibris tatlisi 

Bu şekilde yapıyoruz 

Ekstra havuc tarator 

Kısır  

Revani

Tuzlu kurabiye 

Bunlardan da yapabilirsin

Salata olarak Rus salatasını düşünebilirimbir de cigkofte teşekkür ederim tavsiyeler icin 

0 oy
önce (23,833 puan) tarafından

İkisini de bilmeyen ben 🤣 bildiğim en havalı tarif cheesecake 🤣🤣🤣

İsimlerine bakma karpatka profiterolun tek tek degil de pasta hali cantik da kıymalı acma gibi bir sey 😅 ama guzel görünüyorlar cheescake de geldi aklıma hatta sansebastian düşündüm de o da uğraştırıyor çikolatası falan

önce (23,833 puan) tarafından

Ben de netten bı araştırayım o dediklerini😃

0 oy
önce (854 puan) tarafından

Canın nasıl istiyorsa öyle yap çok kasarsan kendini mutlaka bi yerde rezil olursun kendini ol boşver bazıları gerçekten abartıyor sunum işini aklıma ağlayan pasta kısır elmalı kurabiye börek yada poğaça geldi canım 

Kesinlikle cok kasmak istemiyorum ama yine de en azindan değişik bir menü olsun istiyorum tavsiyeniz icin cok teşekkür ederim 

0 oy
önce (1,435 puan) tarafından

Altın tepside de sunsan su sudur. Bence hiç sunum işlerine kafayı yorma. Lezzetli ikramların olsun. Sunumun temiz olsun yeter 😊 

Kiz iste bunlar suyun icine altin tozu döküyor desem inan abartmis olmam. Ben tabi oyle seyler yapmak istemiyorum ama guzel değişik hmmm bu ne guzel bir şeymiş desinler istiyorum 

0 oy
önce (16,177 puan) tarafından

Çaya geleme bence cantık olmaz 

Biraz cay biraz atistirma gibi olacak 

0 oy
önce (14,219 puan) tarafından

Pizza börek, Browni, bir de salata tarzı bir şey yaparsın. Bana bebek görmeye gelenlere hep böyle hazırladım bebekle anca bu kadar. 

Benim bebek 16 aylik oldu artik biraz rahatladım ama cok çeşit istemiyorum mini pizza iyi fikir teşekkür ederim 

0 oy
önce (6,155 puan) tarafından

Limonata olayina cok guldum 🤭🤭 yani bende sunum severimde plajda miyiz kiz semsiye nedir 

Soyledigin tatliyi falan da hic bilmiyorum o yuzden bisey diyemicem canim kolay gelsin diyim bari 

Cok teşekkür ederim ben de garip karşılıyorum ama onların da tarzı bu 

önce (6,155 puan) tarafından

Seviyolar demekki ne dicen 

0 oy
önce (2,424 puan) tarafından

Temiz olduktan sonra sunumun çok bir önemi yok evine gelenlerle aynı olmak zorunda değilsin. Ben genelde su böreği ağlayan pasta sarma ve kurabiye yaparım böyle misafire. Diğer yaptıklarım da soğuk baklava yine bir kurabiye börek tavuklu şehriye salatası vs diye gider

Ben de ayni fikirdeyim tavsiyeler icin teşekkür ederim 

0 oy
önce (3,544 puan) tarafından

Mercimekli köfte yapabilirsin 😻

Cigkofte düşünmüştüm mercimek köftesi de olabilir evet teşekkür ederim 

0 oy
önce (1,578 puan) tarafından

Canım sen klasik ol senin farkın bu dogal olmak ne gerek var ya bardağı sekere banmaya sen ağır sunumlalr yap mayalı peynirli poğaça borcamda köstebek pasta elmalı kurabiye makarna salata sarma yada kuru dolma

İnsan yine de bir tribe giriyor elimde degil 😁 teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin 

önce (1,578 puan) tarafından

Ayyy yokken bırak cok basit şeyler 🤭rica ederim

0 oy
önce (917 puan) tarafından

Hazır kurabiye var a 101 de Elmalı el yapımı yazıyor üzerinde onu al. 

Yanına da kısır ya da mercimek köftesi yap 

E Rus salatasi en kolayı ondan da yap 

Ek olarak browni kek yap 

Kahvenin yanında da çikolata servis ettin mi oldu bitti 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 104 göst.
+1 oy
8 cevap 463 göst.
0 oy
4 cevap 195 göst.
10 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Bikahve (1,514 puan) tarafından soruldu