Kızım grip oldu ayakta geçiriyor hafif yani yarın arkadaşlarla buluşacaktık gitmesem mi gitsem mi bilemedim siz ne yapıyorsunuz grip olunca? Bulastirmamak için soruyorum
Hasta çocuğuyla çocuklu eve gelenlere de misafir olarak cagiranlara da sinir olurum
Bende gidilmemesini doğru buluyorum seninde dediğin gibi bulaşabilir ama çevremde kimse dikkat etmez mesela perişan halde hastayken bile geliyorlar sonra komple hasta oluyoruz dikkat etmek lazım fena salgın var yine
Aynı benim kaynanam 😌
Ben gripken ne kendimi ne çocukları evden çıkartmıyorum grip olduğunu söyleyen kişiyi de evime kabul etmiyorum iki tane küçük çocuğum var
Ben gideceğim yere danışırım çocuk böyle böyle bizimki iyi ama sizinkilere geçerse ben gelmesem iyi olur ne dersiniz derim
Benim eşim sülalesi hastayken kolundan tutup zorla evimize getirir vee sonuç hepimiz grip komasına gireriz 😒 bu durumda eşime hakkımı helal etmiyorum, hele ki sülalesine de. Hadi eşim getirecekken neden biz hastayız götürme demiyorlar.
Benim eşim dikkat eder şükür böyle şeyler, biz hastaysak gitmeyiz o gitmediği içinde diğerleri de hastayken gelmezler çocuğa bulaşmasın diye . Sizin işiniz zormuş . Gerçekten sinir bozucu bir durum . Hele çocuk küçükse
Çocuk 6 yaşında ve gribi ağır geçiriyor malesef😩
Küçük bebek varsa gitmiyorum ama yaşıt cocuklar varsa (karşımdaki kisinin bakışı da onemli tabi ) gidiyoruz buluşuyoruz biz. Burada okula falan da gönderiliyor cocuk grip okula göndermiyorum desen eve polis gelir
Gidilmemeli ben gitmiyorum hasta olduğumda çağırmıyorum da
Çocuk varsa ortamda çıkarmam ben
Gitmiyorum hasta birini de kabul etmiyorum herkes de biliyor o yüzden önceden plan yapılmışsa bile arayıp biz hastayız gelmeyelim diyorlar yada ben arıyorum gelemiyoruz çocuk hasta yada biz hastayız diye.
Hastayken gelen kişilere gıcık olurum misal senin çocuğun hafif atlatıyor olabilir ama benim çocuğumun hastaneye yatışına kadar varıyor gelen kişilerde bu durumu bilmelerine rağmen gelince içimde fırtınalar kopuyor
Sana+++++ kurban olsun😙 yorumun haklı.
Allah razı olsun bacım ❤️❤️🤲öyle ama ben çok çektim öyle kendini bilmez kişilerden ki bu insanlara da defalarca alttan alttan söyledim ben hastayken gitmem gelinmesinide istemem gösterdiğim saygıyı görmek isterim dedim üstüne çıkıp gelmişlikleri var kötü değil hafif hasta benim çocuğum yada ben deyip ardından 3 4 gün içinde hastalanıp gözlemde yada serviste olduğumuzu söylediğim de asla oralı olmayıp haa Allah şifa versin inşallah biran önce toparlanıp çıkar dediklerini gördüm iyice deliriyordum o kadar serumu havayı oksijeni vermekle ben perişan oluyırum çocukta mahvoluyo kimsenin umru değil ama böyle insanları sevmiyorum
Aynı eşim tarafı da malesef gripken çocuğu özleme bahanesiyle gelir.
Allah sorsun ne diyelim 😐
Benim en sinir olduğum şey biz hastayken hiç misafirliğe gitmeyiz bulaşmasınlar diye, bazen arkadaşım çağırıyor bi gidiyorum cocukları hasta yav neden cağırıyorsun o zaman arkadaşım
Burnum aksın yada çocuklarımın aynı şekilde asla gitmem o halde biri gelsin de istemem.cocuk başka cnku onlar hasta olunca gerçekten hayat duruyor Allah'ım dermansiz dert vermesin.mumkunse erteleyin
Birisi hastayken bana sormadan evime gelmesine sinir oluyorum. Arkaşınızı arayıp söyleyin, kızınızın grip olduğunu ve onlara bulaştırmak istemediğinizi. Belki kendisi kabul eder ve gidersiniz ama bunu sormanız lazım
ben gitmiyorum cocuklarimin sadece azbise burnu aksa dahi gitmem kimse benim yuzumden hasta olmasın diye
Kendim gitmiyorum gelecek varsa da soyluyorum hem hastanin dinlenmeye ihtiyaci var hemde digerlerine bulasmasin eger biri de bana gelirse cok sinir oluyorum malesef benim oglumun bunyesi cok zayif ve bronşiti var tutarsa kolay atlatamiyo cok zorlaniyo bi kere komsunun kizlari var hastalarmis kucugu uyuturken buyugu bizim yanimiza goondermis bizde binanin onunde oturuyoruz benim oglumun bisikletine binmek istedi sirayla binin dedim bi baktim cocuk oksuruyo zeynep bak bakiyim bi sen hasta misin kizim dedim evet amine hasta ondan bende hastayim dedi sok oldum ben olsam gondermem cocugumu o halde valla ne gerek var vebaldir bi kere Allahtan islak mendil götürmüştüm kiz binip indikce dokundugu yerleri sildim napiyim beni benim gibi olan bilir
Çocuğum grip olsa bir yere gitmiyorum misafir kabul etmiyorum yani söylüyorum çocuk hasta size de bulaşmasın diye ve çocuğu hasta olanlara da gitmiyorum çocuğuma bulaşmasın diye
Bizim arkadaş grubu da çok dikkat ediyoruz buna
Gitmem de çağırmamda tabiki. Benim kızım grip oldumu herkese bulaştırır ve kronik bronşiti var direk bronşit olur zor geçer
Geçmiş olsun canım💕 bulaşıcı bir hastalık olduğu için, ben olsam götürmezdim. Ayakta da geçirse evde dinlensin isterdim.
Gitmem de gelmezlerde siz hafif geçirirsiniz başkası ağır kimsenin hakkına girmeye gerek yok
Okul olsa git derdim, hangi doktora sorsam okulsa ve çocuk kendisi iyiyse git diyor çünkü. Ama oturmaları tercih etmiyorum. Ben aslında hastayken bir hafta evde duran bir insanım. Doktorlar bu sene sürekli böyle diyince biraz ben de rahatladım herhalde
1,482,057 soru
24,245,670 cevap
340,371 kullanıcı