Kizlar ben 2 gündür yeni başladım doğum kontrol hapı kullaniyorum 2 gündür mide bulantısı baş ağrısı halsizlik beni mahvetti dün acilde serum taktirdim doğum kontrol hapı sizdede yan etki yaptimi microgynon hapın ismi
Cevap verecek yokmu kızlar ya
İlk zamanlar böyle olması normalmiş 1 2 aya düzene giriyor ama ben zlynda kullanıyorum hiç böyle bir yan etki vs yaşamadım daha devam ederse birkaç gün daha kullan değiştir istersen bende tek 1 2 ay vücut alışana kadar ara lekeler oldu bide düzensiz içtiğim zaman yani unutunca 2 tane alıyoruz ya o zaman ilk kez unutunca içtim 2 tane mesela o zaman kanama olmuştu 3-4 gün kadar sonrasında vücut alışınca daha hiçbir etki görmedim iyi geldi bana hatta 9 aydır kullanıyorum kızım 40 günlükken doktor başlattı adet olmadığım için başla dedi o zamandan beri 9 aylık oldu kullanıyorum ilk 2 ay sadece dediğim gibi lekelenme yaptı 3-4 gün kadar sürdü birde aç veya tok karnına denedin mi belki açken veya tokken dokunuyordur
Hormanlari değiştirip size kendinizi hamileymiş gibi hissettirir yani normal 3 ay kadar bile sürebilir
, Evet o hap Ben de kullandım Yaklaşık 3 sene İlk birkaç ay bulantı ve halsizlik vardı ama en çok bulantı oldu bende sonra geçti
1,489,314 soru
24,342,288 cevap
346,102 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın