0 oy
299 göst.
önce Diğer kategorisinde (71 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

merhaba arkadaşlar siz olsanız naparsiniz fikrinizi almak biraz da dertleşmek için soruyorum 2 yaşında bir çocuğum var ve hamileyim ilk gebeliğim çok riskliydi ölüm riskim yüksekti ve doğumun son ayında talihsiz bir olay yaşadık eşim yanımda değildi gelemeyeceği bir yerdeydi o kadar anı oldu ki cebimde sadece 5 liram vardı başkada hicbirseyim yoktu eşimin ailesi hepsi sırt çevirdi bana durduk yere şimdi diyecek olanlar olur durduk yere kimse öyle yapmaz diye ama gerçekten durduk yere çünkü doğumum farklı bir şehirde olacaktı ve onlar da bı kuruslari gitmesin diye 3 maymunu oynadılar kaynanam hep masraf parayı nerden bulacan dedi bana kayinpederim hele bir ay dayan kocan gelene kadar dedi kısacası ikinci doğumumda bulunduğum şehirdeki doktor yapacam dedi eşim yanımda çok şükür fakat korkum eşim yanımda diye sırf ona yaranmak için hastaneye gelecekler ayrıca kaç defa onlar yüzünden intihara kadar sürüklendim ben stres istemiyorum ama sırf bu yüzden de bulunduğum şehirde yapmak istemiyorum diğer şehirlerde bana pahalıya patlicak nasıl yapicam bilmiyorum 

6 Cevaplar

0 oy
önce (7,087 puan) tarafından

Lohusayım zaten kimseyle uğraşmak istemiyorum kusura bakmayın biz eşimle yalnız kalalım diyebilirsin muhtemelen onların da işine gelir gelin bizi istemiyor derler desinler boş ver sen de rahat rahat çocuğunu büyüt 

Ama evde bir küçük çocuk daha varken yeni bir küçük bebekle uğraşmak gerçekten çok zor eğer sana ve bebeklerine iyi davranacak insanlarsa bırak gelsinler kalsınlar yardımcı olsunlar ben yavan ekmek ve suyla karnımı doyuruyordum yalnızlıktan adapte olana kadar inanılmaz zorlanıyorsun 

önce (71 puan) tarafından

yok şöyle soyliyim ben farklı bir şehirde kimsem yokken bile umurlarinda olmadı benim sezeryanli halimle hastane odasında tek başıma bebeğim farklı bir hastanede yoğun bakıma aldılar erkek kardeşim bu o hastane bı de benim olduğum hastane arasına günlerce gidgo geldi sezeryan dikislerimi o pansuman etti hayatımın en zor surecini bir başıma doktorların acıyarak bakmalariyla geçirdim o günlerde yoktular ve hatta şimdi de konuşmuyoruz zaten sadece oğulları konuşuyor onlarla sadece huzursuzluk için gelirler bende bu sürece kadar olmayan ve gaddar olan insanları açıkçası istemiyorum ben o zor sureci gecirmissem bunu da atlatırm ve açıkçası kızımi da eşimden başkasına emanet edecek kadar da güvenmiyorum çok sorumsuzlar 

Hem seninle konuşmayı hem sana nasıl bakacaklar o zaman eşine söyle babalık izni kullansın 10 gün o zamana kadar sen de kendini toparlamış olursun onlara da gerek kalmaz

işte demek istediğim o zaten konuşmuyoruz muhabettimiz yok sadece ortalık karışsın diye gelirler maksat bak biz geliyoruz eşim istemiyor deyip eşimi kışkırtmak 

Belki de senin hayır diyeceğini bildikleri için laf olsun diye söylüyorlardır bir gelsin desen belki de blöfleri ortaya çıkacak bilemiyorum

sanmıyorum değişik insanlar biz 15 gün kiralık ev aradık o süreçte bı kaç gün eşimin bir akrabasinda kaldik gidip niye evinize alıyorsunuz diyen insanlar parkta kaldık  yani daha çok şeyleri var da Allah ıslah etsin sırf eşimin gözünde kötü olayım diye beni de biliyorlar ne yalanı ne de ikili olmayı seviyorum o yüzden de gelirler daha şimdiden stres sardı başıma gelecekleri bildiğim icin

-Reklam-
0 oy
önce (132 puan) tarafından

Çok zor ya kocan babalik iznini kullansin yaninda dursun belli kaynanlardan bir halt olmayacak başka şehirde yapma başka sehirde yapsan nasıl olacak çok zor olur

ilkinde hiçbir şehirde doktor kabul etmedi benim riskli diye mecbur İstanbul da oldum hemde bir başıma bekar erkek kardeşim vardı sadece kimsem yoktu şimdi de memleketteyiz şuanda eşimin işi rahat istediği kadar kalabiliyor evde tabi daha bı kaç ay var doğuma zaten konuşmuyoruz ama ben ilkinde ihtiyacım varken öyle davrandılar sonrası da hiç vicdanlı bir davranışları olmadı hep psikolojik baskı ve şiddet eşim olacak yanımda fakat ben hiçbir şekilde onun ailesinden gelmesini istemiyorum hastaneye 

Bırak gelsinler hic muhattap olma ama onlara mecburmuşsin gibi olma bende tek başıma baktım çocuğuma ama eşim yanimdaydi eşin yanindaysa tamamdir 

işte bende hiçbir şekilde gelsin istemiyorum zaten en çok ihtiyacım olduklarında yoktular gelip sonradan dedikodumu yapacaklar bunu da biliyorum ben ilk evli olduğum zaman eşimle tetkik diye öyle çok tabak çanak almadım görümcem gelip evi didik didik edip sonradan memlekette dedikodumu yapmıştı çok zoruma gitti bu tarz insanlar o yüzden korkuyorum çünkü açık aramaya gelirler bir de özelde yapmak istiyorum ki iki yaşındaki çocuğumda yanımda kalabilsin ona bile eşime der niye paranı veriyorsun 

O zaman gelmesinler eşine allah razı olsun hiç gelmesinler biz ikimiz hallederiz falan dersin veya sen daha iyi bilirisn eşine ne demen gerektiğini hiç korkma çok rahatlikla geçirirsin günlerini allah öyle bir yardım ediyor ki sen bile şaşar sin benim her iki doğumum da da ne annem nede birileri yanimda durmadi annem benden uzak diye gelmek istemedi açık açık gelmek istemiyorum kaynanan eltilerin baksin dedi eltilerimde kapımı akşama doğru Çalarlardi kayannam da 1 hafta bana bakıp öylece memleketine gitmişti kendine güvenir şekilde ben yaparım yapabilirim söyle ben kızıma doğum yaparken oğlum 2 yaşındaydi özel de yapmıştım hem kocam hem oğlum yanimda duruyorlar di bazen de eve gidiyorlar di hiç sıkıntı yapma Allah kolaylık versin 🌿

0 oy
önce (6,884 puan) tarafından

eşine tembihle, kimse gelmesin. hastane falan dinlemem kovarım herkesi rest çek 

eşime dedim dedi zaten kimse gelmicek bı gelse annem gelir diyor hâlbuki tabiri caizse zaten yılanın başı o ben ameliyattan snr cinnet geçiririm cnk gerçekten 8 sene bana normal şeyler yasatmadilar evlerimiz ayrı olmasına rağmen onlarda hep akraba evliliği ve tek yabancı benim hepsi birbirini yerin dibine sokar ertesi gün canım cicimler bende haksızlık ve yalanı sevmediğim için bı türlü sevemediler 

0 oy
önce (24,996 puan) tarafından

Valla bu konuda hiç stres bile olmam ilk doğumda ihtiyacım vardı şimdi kocam yanımda gerek yok kimseye der kapımı kapatırım yani onda yalnız bırakanın şimdiye yüzü olmamalı 

evet gerçekten te öyle ve ilkinde ben ölseydim yabancı şehirde bebeğim ne olurdu bilmiyorum o süreçte de bu bebek çetesi olayları vardı Allah öyle bir yardım etti ki zor bir süreçti hergun 3 saatlik uzaklıkta yoğun bakıma dikişli halimle süt götürdüm bebeğime doktorlar bile acıdı halime onlar keyif yapıyordu şimdi de çok şükür bir duzenim var eşim başımda sırf benim istemediğimi bildikleri için gelmek istiycekler ki oğullarıyla tatsızlık yaşayalım 

0 oy
önce (5,204 puan) tarafından

Eşinle konuş kimseyi istemiyorum diye oda ailesine söylesin gelmesinler

bugün dile getirdim ama kırılır mı bilmiyorum kendisi de onların yaptıklarına şahit oldu hak ta veriyor ama işte çok anneci ve annesi de bu durumu kullanıyor bana bı hayırları yok zaten o ayrı bir de ruhen hasta ediyorlar gorumcelerim bı çorap dahi almamışlar çocuğuma doğduğundan beri bı kucaklarına dahi almamışlar bana bu kadar kinleri ne hiç çözemedim 

0 oy
önce (2,123 puan) tarafından

Eşine yanlız kalmak istediğini söyle gelirlersede görmezden gel kendi işine bak ilkinde yanlız bırakan ikinciye ne yüzle gelecek orasıda ayrı bi konu ztn ben olsam bende istemem cebimde 5 lirayla yanlız bırakırken neredeydiniz ne yüzle geldiniz ben çenesini tutabilen biri değilim o yüzden bunu böyle direk derdim yazlerine ama sen sorgn yaşarsan deme yinede ahahahahah

yok bende sizin gibiyim asla rol yapamıyorum yaptıklarını nasıl arkalarından burda yazabiliyorsam yüzlerine de söylerim sorun yaşasam dahi ben birine bana ihtiyacı varken heleki yakinimsa üç maymunu oynuyorsam başka zaman da ihtiyacı olmamasına rağmen sırf çıkarım için yuzsuzluk edipte gitmem 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 307 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Buket0606 (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 486 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hnimasln (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 205 göst.
22 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,318 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 406 göst.