Diapmi nedir dyor hizirim blmem.neyim kız çok güzel ama delim'i nedir adamın tipine bak babası yaşında halen inanıyor Allah'ım ne günlere kaldık ya sahte suhte hocalar çıkmış bayıltyor kendini yalandan kafayı yedim herkes yalan dyor
Ayyy hiç sorma kaç gündür görüyorum kız tam bir dayaklık. O kadar insan arıyor inanmıyor.
Bide adamda tıp yok babası yaşında
Allah akıl fikir versin.
kiz ma.” ya kus kadar beyni yok akil mantik yoksunu valla o kiza ne yapilsa mustahak yarin bugun anne olup kendi cocugunun da basini yakar : o kiz iflah olmaz bence . ya timarhaneye yatiracaksin zincire vuracaksin. yada ne halt edersen et deyip koyvereceksin . artik bar pavyon genel ev nerde ölurse olecek. yada bi ihtimal kendisi unlenip buyucu ufurukcu haci hoca teyze olup killeti dolabdircak zevk sefa ixinde oaraya para demeyecek. 3 hikmetten biri bu kiza olacak olan
Kiz dini yolda istismar edilmis , o kadar çok var ki böyle ben kanser oldum kaç gündür
Kınamayın, başımıza gelmesin. 2 kızınız var, henüz daha evlilik çağına gelmediler.
Allah böylelerinden hepimizi muhafaza etsin, kızın aklını da başına getirsin. Annesi için ne zor bir durum…
Yok kınamiyorum ama akıl mantık işi değil yani insan niye inanmaz okşar kiisi bağlandı syledi çok tuhaf
İki seçenek var.
Ya basireti bağlandı kızın, adam hakikaten okudu etti bunun aklını çeldi, kızdan bel altı resimler istedi onlarla şantaj yapıyor.
Ya da uyuşturucu vererek halüsinasyon görmesini sağladı da mana alemi diye yutturdu kıza. Kız da inandı ayrılamıyor.
Kiz hamilemi acaba diye düşündüm başta 😁
Ama şuan çok komik olarak izliyorum
Bende çok güldüm yemin ederim bende öyle düşündüm acaba hamilemi asigim dyordu dün eyy tipine bakınca insanın kusması geliyor
aşırı komik ama trajikomik ya yazık valla rabbim evladlarımızı korusun
Komedi filmi izliyor gibi izliyorum şuan 😂
Bende valaha 😂 kız buna nasıl bakmis
Manyakk işte nasıl da güzel kız hakikaten
Evet yaaa insan sumüğünu atmaz tipine bak hele kız delim'i nedir hadi genç biri olsa herneyse
Müge de artık iyice saçmaladı. Günlerdir onca kayıp dururken bu gereksiz konuyu işliyor. Kapattım işlerimi yapıyorum Valla.
Oda dogru
Şimdiye kadar bulduğu kayıpları, çözdüğu cinayetleri yabana atmayalım bence 🙂 iki gün bu konuyu işledi diye bugüne kadar ki yaptıklarını görmezden gelemeyiz 🌸
Bide kızı ikna edip ailesinin yanına göndermek istiyor, sonra o kızın sonu da diğer kayıplar gibi olmasın diye.
aslinda bu konu da onemli . burda bile tanidiginiz hica varmi diyen buyu bozdurmak amacinda olan kacyüz tane post okudum. buda bu zamanin tuzagi .haciyim hocayim diye milletten faydalanmak. bu slk kiz da tum salakligiyla belki bu tarz seylere inannanlara diş gozden baktirtarak nekadar sacma oldugunu gosterir bir ihtimal ya bizde bu kiz kadar ma.lmiyiz diye dusunenler cikar belki
Sanki kıza muska yapmislar gibi
Kiyamet cok yakin o yuzden boyle akli basiinda bi insan olsa inanir mi
Bence o kızda başka bişey var adam ya tehdit ediyor ya cinsel taciz de bulundu yada baska bişey o kadar arayan oldu hepsi iftira dedi Müge iyi sabrediyo ben olsam kızın sacını basını yolmustum arka tarafta
Ay izleyince kriz geçiriyorum böyle kızın yanında olsam böyle bir onu silkelesem kendine gelmeyen gerçekten eli yüzü düzgün bir kız temiz bebek gibi deriz adama bakıyorsun Allah'ım günaha girmek istemiyorum büyük konuşmak istemiyorum ya rabbi tövbe yani bilemiyorum inan ne diyeceğimi şoklar içerisinde izliyorum
O işte bence başka bir iş var ya insan okadar kör olamaz vazgeçilmez mi bu adam
Mügenin dediği gibi temizlik imandan gelir ilk 2 günkü hali neydi öyle, bide ayılıp bayılıyor yalandan
1,481,778 soru
24,241,882 cevap
340,058 kullanıcı