0 oy
102 göst.
önce Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından

Kızlar kullanan oldu mu benim saclarmda çok kısa bir soraym dedim buraya kullnan duyan var mı yılan yağını işe yaryor mu ?

3 Cevaplar

0 oy
önce (585 puan) tarafından

Bende biryerde duymuştum hafızamda bu şekilde var evet cok uzatiyormus ama denedin mi dersen hayir 🤭

-Reklam-
0 oy
önce (60 puan) tarafından

Aslaaaaaa faydası yok yaklaşık 3 ay kızımın saçına kullandım badem yağı ve yılan yağı dediler asla bir faydası yok kullanma 

0 oy
önce (365 puan) tarafından

Uzatır mı evet sampunana e vitamini bemiks ampul de karıştırabirsin simemaki otu çok uzatmıştı 

önce (7,201 puan) tarafından

Bu otu nasıl kullanırız bide o ampulü nasıl tam olarak kullncaz cnm

Simemaki otunu demleyecksin içine ılıyınca e vitamini ve bemiks ampul kırıp saçlara sürüp bekleyeceksin bende inanılmaz ise yaramıştı 

Son olarak ne sıklıkla kullanılan bu şey banyo öncesi mi sonrasi mi kullanılır 

Canım banyo öncesi yapılir bu karışım aynı zamanda çok güzel saç rengi açıyor eğer sürüp güneşte beklersen bunu sürüp saç köklerine masaj yapıp saçında kurutacaksın saçta öyle ciddi bir yağlılık hissi bırakmıyor böyle beklettikten birkaç saat sonra gidip yıkayabilirsin ben sanırım haftada iki kere falan yapıyordum liseye ilk başladığımda saçlarım belime geliyordu ve burada hiç tanımadığım bir kuaföre saçlarımı kestirdim bazı insanların elinden saç küstü derler ya saçlarımın kırıklarını alayım derken kadın saçlarımı tam omzumda kesti acayip sinirlerim bozulmuştu ve bir sene hiç uzamadı ben saçlarımı bu karışımla uzatabildim yeniden

Ha bir de restorex şampuan gerçekten saç uzatıyor alırken ondan kullanmaya çalış

SS aldım teşekkür ederim uygulaycm

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 451 göst.
12 Mart 2023 Diğer kategorisinde ilayda_2122 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 137 göst.
12 Mart 2023 Diğer kategorisinde ilayda_2122 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 318 göst.
11 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu