0 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından

Kızlar 2 tane cocugum var artık ben gelecekte büyüyünce kötü alışkanlıklar edinirler diye çok korkuyorum denizi olan bir şehirde yasıyorum turist alan yerlerde böyle şeyler daha açıkta ve sık oluyor çogu kişi evlilik dışı  birliktelikler yasıyor kimse artık evlenmekte istemiyor insanların birbirine saygısı kalmıyor çevremde kaynından hoşlanan bar evli olup farklı kadınlarla yatan erkekler var bişey olmaz diyip geciştiriyorlar

6 Cevaplar

+1 oy
(1,375 puan) tarafından

Rabbim muhafaza etsin evlatlarımızı. Maalesef yiyip içtiklerimiz gözümüzle gördüklerimiz duyduklarımız insanın fıtratını değiştiriyor. Helal yemeye yedirmeye harama bakmamaya kötü şeyler duymamaya dikkat etmeliyiz. Evlatlarımıza da dikkat etmeliyiz. Şu telefonu elimize alıp insatagrama Facebook a X e girip o kadar çok şey görüyoruz ki gözümüzle farkında olmadan her şeyi alıyoruz 

-Reklam-
+1 oy
(6,272 puan) tarafından

Butun kavimler neden helak oldu gunahi normallestirdikleri icin oldular suanda da bu durumdayiz hersey normal aman nolcak diyolar Allah affetsin diyolar yanar yanar cikariz diyolar zaten cehennemligiz bari hakkini verelim diyeni bile duydum bende cok dusundum Rabbim bizi neden helak etmiyo arastirip baktigimda Lud as. Kavminin zamaninda da butun herkes gunahkar halde degildi hala iclerinde inanclilar da vardi ama ta ki normallesti o zaman helak oldular eee suanda da hala inanclilarin hatrina dunya donuyo diyodum da eee o durum degil daha ckk dusundum kiyamet yaklasiyo onun icin Rabbim kirlenmis dunyayi yikamaya gerek gormuyo kotu olan eskiyen esyalari nasil gozumuz kapali cope atiyoruz o hesap kiyamet geliyo nasilsa diye basimiza tas yagmiyo biz hala farkinda degiliz tabiki 

0 oy
(1,207 puan) tarafından

Bunlardan daha büyük sorınlarımız var bence mesela can güvenliği 

0 oy
(23,996 puan) tarafından

Ben de Antalya'da yaşıyorum. Ama çevremde Allah'a şükür öyle insanlar yok. Bence çevreni degistirmelisin. Ama dediğim gibi devir çok kötü. Kötülük ayyuka çıkmış durumda.  Allah bizleri ailelerimizi seytane uymaktan korusun. 

(6,865 puan) tarafından

Ben de Alanyalıyım, öyle şeyler benim çevremde de yok.

(23,996 puan) tarafından

Cok şükür. 

0 oy
(6,865 puan) tarafından

Ben Alanyalıyım, çevremde bahsettiğin gibi insanlar yok çok şükür. Bu işin kıyısı batısı doğusu yok, gündüz kuşağındaki ensest ilişkilerin maalesef büyük bir kısmı iç köylerde yaşanıyor...

Ahlak ile ilgili her şey. Kimse ahlak ne demek bilmiyor. Bilmediğini de öğretemiyor. Yere çöp atmamak da ahlaktır mesela. Ağaç dalı kırmamak da. Evladına bunu öğretmeyen biri sadece aman sevgilinle aynı evde yaşama, aman açık giyinme tü kaka cıs günah derse o çocuk en çok buna meyleder. 

Ahlak nedir onu öğrenip öğretmek gerek. 

0 oy
(1,728 puan) tarafından

Evet dünya yaşanmaz bir hale geldi heleki ülkemiz ama sen çevreni düzene sokarsan endişelerin azalır çünkü senin çevren demek kızlarının çevresi demek sen duyup görüp uzak durmazsan aynısını onlar yapar kimi çocuk örnek alır kimisi almaz sen çevreni değiştir bence 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,775 göst.
23 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,550 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 467 göst.
5 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (803 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 681 göst.
19 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,625 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde Feyzanurr (469 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,498 soru

24,263,798 cevap

341,657 kullanıcı

...