+1 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

Karaçiger enzımlerım çok yukselmıs 2 aylık hamıleyım nasıl dusurebılırım yardımcı olurmusunuz 

7 Cevaplar

0 oy
(4,715 puan) tarafından

Önce çıkışın sebebini bulman lazım canım. Benim mesela yüksekti  safra kesimde taş varmış meğerse

(4 puan) tarafından

Bulamıyorlar tahlıl yapıp duruyolar Kadın doğum Dahılıye hamıle oldugundan bıseyde yapamıyolar ne olucak bılmıyorum

(4,715 puan) tarafından

Sen safra kesene de baktır derim. Ben de 2 yıla yakın iki çocuğum arasında çektim bunu gaz sancısı dediler yolladılar. 2. Hamilelikte karaciğer enzimleri yükselince bi bakalım dediler taş çıktı

(4 puan) tarafından

Ins baktırıcam 

-Reklam-
0 oy
(354 puan) tarafından

Canım öncelikle gmiş olsun. Aynı şekilde ben 9 haftalık hamile iken 4 katına yükselmişti. Aile hekimi ve kadın doğumcu korkuttu aynı gün hemen gidip özelde karaciğere ultrasonla baktırdım hiçbir şey çıkmadı. 1 hafta önce çok hasta olmuştum kanımda enfeksiyon çıkmıştı. Özelden doktor abartılacak hiçbir şey yok hasta olduğun için yükselmiş dedi gerçekten 1 hafta sonra düşmüştü değerlerim. Eğer ki sen de hastalık atlattı isen böyle bir ihtimal var yani. Bi de bana bu sürede mantar ve kızartma yeme dediydi doktor. Ama ihmal etme mutlaka git bi dahiliyeye.

(4 puan) tarafından

Gıdıyorum dahılıyeye ultrason cektırdı orta derece yaglanma varmış  56.67 gıbı böyle gıderse bebeyı alırız dıyolar bır çare bulamadım dedım buraya yazım elbet bana bır akıl fıkır öneri veren olur 

(354 puan) tarafından

Allah şifa versin inşallah.  Başka bi doktora daha görün bence

0 oy
(5,141 puan) tarafından

Benimde yukselmisti, enfeksiyolojiye filan gondermislerdi. Sebebi bulunamadi, folik asiti biraktirdilar bana o zaman dusmustu

(4 puan) tarafından

Banada bıraktırdılar ama tık yok

(5,141 puan) tarafından

Bobrekte veya karacigerde kistlerin olabilir, bende o da cikti sonra

(4 puan) tarafından
+1

Burdan duyduklarımı doktora fıkır olarak soylıcem baksın hepsıne

0 oy
(1,560 puan) tarafından

Benimde yüksekti yediklerine dikkat et diyolardı. Sonra dahiliyeye gittim. Ordan gastroenterolojiye gittim. Safra taşı varmış meğer 

(4 puan) tarafından

2 haftadır öyle bir dıyet yapıyorkı cuma günü yıne dahılıyeye gıdıcem bu olasılığı soylıcem

(1,560 puan) tarafından

Söyle söyle. Kaşıntın ve sırt ağrın var mı

0 oy
(427 puan) tarafından

Kolesterol olabilir katı yağ yumurta vs kullanma

(4 puan) tarafından

Kolostrolum ıyımıs baktılar ona allahtan o ıyı

0 oy
(292 puan) tarafından

Enzimlerin düşmesi için yediğine dikkat et su iç hamur işi yağlı şeylerden uzak dur tatlı şeylerde tetikliyor 

(4 puan) tarafından

Ikı haftadır yaglı tuzlu sekerlı hıc bısey yemıyorum ama dusmedı 

(292 puan) tarafından

Tahliller de bi farkta mı oluşmadı 

(4 puan) tarafından

Daha yukseldı

önce (292 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun son durum nedir peki gittinmi tekrar

0 oy
(127 puan) tarafından

Benim de alt ast baya yükselmişti fosil asit vitamin kan bütün hapları içmeyi bıraktım öyle düzeldi

(4 puan) tarafından

Bıraktım ama duzelmedı bu hafta nolcak bakalım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 220 göst.
5 Mart 2024 Diğer kategorisinde Yzc34 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 462 göst.
0 oy
1 cevap 198 göst.
6 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 492 göst.
26 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylulmasallll (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,040 soru

24,258,538 cevap

341,342 kullanıcı

...