Selam arkadaşlar benim pcos var hamile kalmak istiyorum ama olmuyor Ağustos ayında kimyasal geçirdim benim gibi pcos olup hamile kalanlar tecrübelerinizi ve bana önereceğiniz kür falan var mı yardım edin lütfen
Canım bende hem pcos hem yumurta tembelliği vardı eğer kilon varsa kilo vermek çok iyi geliyor ben kilo verdim ondan sonra hamile kaldım 17. Haftamdayım şuan
Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım banada dua et kaç kilodayken hamile kaldınız benim şuan 70 kilom bı 10 kilo vermem lazım
Amin Allah razı olsun, Rabbim seninde gönlüne göre hayırlı sağlikli bir evlat versin sana da inşallah.Benim kilom daha çoktu canım, 100 kiloydum 15 kilo verdim
Anladım canım peki sadece kilo mu verdiniz başka ilaç falan bişi yapmadınız mı kusura bakmayın çok soru sordum
Yok canım önemli değil, kamera ile bakmışlardı bende kist temizlemesi de olmuştu sanırım tam emin değilim ama yine de olmuyordu çünkü yenilemişti sonra tekrar gittiğimde doktora yumurta tembelliğinde var kilo ver dene ona göre tüp bebek tedavisi görürsün çok istiyorsan demişti doktor ama kilo verdikten sonra kaldım ikinci çocuk benim ilkinde normal kaldım evlendikten 3 ay sonra kalmıştım ama doğum sonrası annemi kaybettim hem stres hem de birden aşırı kilo almadan sonra pcos ortaya çıktı bende
Ay canım benim başın sağolsun Rabbim peygamber efendimize komşu eylesin inşallah. Anladım canım bende bı kaç kilo vereyim bakayım yine yoksa aşılama düşünüyorum
Postun yukarı çıksın kuzum, Allah gönlünden geçeni hayırlı etsin
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun verdiğin destekten dolayı ♥️
Benimde pcosum vardi, biraz kiloma dikkat ettim, ve hayit otu cayi tukettim 1 hafta 10 gun, kotnrole gittigimde pcos gozukmuyor demislerdi. Su an hamileyim, darisi sana olsun inşaAllah ❤️
Adet olmadığım zamanlarda içtim, ama ben direk kurusunu alip demleyip ictim bi bardak sabahlari
Sabah aç karınla bir hafta tüketip bıraktın dimj canım bide kaç defa tekrarladın içtiğin ilk ay mı hamile kaldin. Hakkını helal et canım çok soru sordum tam öğreneyim bende yapayım ☺️💕
Estağfurullah, evet sabah ac karnina 1 hafta 10 gun tukettim, sonra biraktim ben, o zamanlar hamilelik planım yoktu, kist kaybolsun diye yaptım, 1 2 ay sonra kontrole gittigimde kist yok dediler. Yaklasik 6 ay sonrasında cocuk düşündük, cok şükür oldu o ay ama.kimyasal gebelik gecirdim. Sonra ertesi ay yine hamile kaldım, su an doğumu bekliyoruz hayırlısıyla inşaAllah.
Doğumun kolay geçişin inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım teşekkür ederim tavsiyen için mutlaka deneyeceğim
Amin amin amin Allah razı olsun, Rabbim seninde en kisa zamanda hayirlisiyla saglikla kucagini bie evlatla doldursun
Adetten bir hafta sonra sabah akşam 15 gün boyunca soğan suyu kürünü iç sakın ara verme ara veeirsen 6 ay sonra denemek zorunda kalırsın. Kilo ver. Ben evlendim 62 kilo ile hamile kaldım iki ayda oğlum 5 yaşında şimdi ikinciye hamileyim soğan kürü ise yarıyor
Allah bağışlasın canım ben soğan kürünü denedim fakat çokta düzenli denemedim ondan demmeki etki etmedi bana peki hem soğan kürü hemde hayıt çayı kullansam sorun olur mu bu ay ikisinide deneyeyim
Bence ikisini yapma ağır gelebilir. İbrahim Saraçoğlu soğan kürü tarifini mutlaka dene . Tadı kokusu kötü ama çok işe yarıyor düğünümden bir ay önce içtim. Evlendim 55 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Kuzenimde 7 senedir olmuyordu o da yaptı hemen hamile kaldı hatta onun kisti o kadar çoktu ki . 15 gün icemesen bile en az 10 gün düzenli iç.
Tamam inşallah adetim iki gün gecikti kaset test yaptım adet gunu yoktu kan verecem kesin olarak yoksa içerim soğan kürünü inşallah bende faydasını görürüm müjdeyi veririm
İnşallah canım rabbim gönlündekini nasip etsin.
Bekarkende vardı evlendikten sonra bir düşük yaptm. 3 bucuk yasnda bir oglum var şuan 35 haftalık hamileyim. Hiç korkma bana da zor olur dediler ama oldu.
Maşallah Allah çocuklarını bağışlasın uzun ömürler versin inşallah bana umut oldun kaç doktora gittim hepsi tüp Bebek dediler olmaz doğal yolla dediler ama Ağustos ayında doğal yolla gebe kaldım kimyasal oldu inşallah benimde evlatlarım olur ☺️☺️
Hiç uzulme canm sitrest yapma ilk gebeligim noş gebelkti sonra oglum oldu şuan hamileyim. Banada çok geç olur dediler hiç takmadm
1,488,067 soru
24,324,606 cevap
345,435 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın