saci acik ilmak cokda buyuk dert edilcek foto degil. ben bu durumda kalsam dedigi. gibi esimi karaima alir olani biteni anlatirim. ablam da zaten öldursunler bosuna oksijen israfi dunyada. boyle pis niyetli bir kardes zaten olmasin. babana da anlat kirilmadik tek bir kemik bile birakmayana kadar dövsun mumkunsede öldursunler ablani zaten. sen ablani sktret esin ile arani bozmadan bu durumu anlatmanin yolunu ara esine durustce olan biteni anlat.
ama nagisin dedigi gibi esinle kavgaliyken yeni biriyle tanisip konustuysan ablan da bu durumu ogrenip o kisiye senin ses kaydini atmissa ozaman sen esini aldatmissin. haliyle esine zaten bir savunma yapacak yuzun kalmaz.resimler falan eski resimlerse zaten bellinolur her turlu degisim benim gecen seneki halimle suanki halim arasi daglar kadar fark var yaşlaniyo insan belli resmin cekildigi atildigi tarih belliyse .
bide eski sevgilin durduk yere yillar sonra pesine dusmesi cok sacma benimde eski sevgililerim var ama herkes kendi halinde durduk yere bana tebelles olmazlar . yeni biriyle tanisirsam bu kisi ne mal oldugu belli degilse anca o tebelles olur