+1 oy
1,026 göst.
önce Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
önce tarafından yeniden etikenlendirildi

Kızlar çok kötü durumdayım eşim ile boşanma aşamasındayken bazı kanıtlar için ses kayıtları almıştım bu benden silinir diye ablama atmıştım buda gidip eski sevgilime atmış şimdi eşim ile her şeyi yoluna koydum iki kızım var geçen gün eski sevgilim eşime mesaj atmış dmden her şeyi biliyorum kanitlayabilirim yazmış ben farkettim sildim sanırım benimle ilgili silmedigi fotoğraflar da var ne yapicam bilmiyorum akıl verin ben bunu şikayet etsem eşim haberdar olacak ne yapicam polise gidip anlatsam telefonu alıp silerler mi acaba çünkü bana telefonumda gizli galerimde dedi

30 Cevaplar

+16 oy
önce (6,624 puan) tarafından

Ne biçim ilişkileriniz var sizin? Eski sevgilinin sizinle ailenle hâlâ ne işi var? Ablan ona ses kaydı atacak kadar irtibat varsa sen de görüşüyorsun.

Ablanı da eski sevgilini de şikayet edeceksin. Beraberinde eşini de. Ama senin önce saçma sapan ilişkilerinden kurtulman lazım. 

Eski sevgilin seni tehdit edemez. Her ne yaşadıysanız yaşadınız fotoğrafın var bende diye tehdit ederse polis çöker ona. Ablanın da acil tedavi olması gerekiyor. Ruh hastası. 

+1

Kimliğini gizlerler mi bilmiyorum ama eski sevgilin de s*alak değildir anlar senin şikayet ettiğini. Bence polisi ara anlat. Onlar sana yol gösterir. Kimliğimin gizli kalmasını istiyorum de. Yok kalmaz derlerse sen bilirsin şikayetçi değilim dersin.

Emniyete niye gidiyorsun, arasana önce telefonla. Polisin elinden telefon alıp da o görüntüleri sileceğini düşünmüyorum. Sadece eski sevgiline yaptığının suç olduğunu söylerler ve sonra hukuki süreç başlar. Polis öyle şikayet var gidelim de şunun telefonundan silelim demez. Yanlışım varsa polis eşleri düzeltin lütfen. 

önce (174 puan) tarafından
+2

Ablan attığın her adımı neden eski sevgiline anlatıyor, ne gibi bir bağ var aranızda? Ya anlatmadığın başka şeyler var, ya işin içinde iş var. 

Sadece saçlarım açık diyorsun bununla seni nasıl tehdit edebilsin. Eşin daha önce açık olduğunu biliyordur nasılsa. 

İnşallah o fotoğraflar evlendikten sonra gitmemiştir ona inşallah korktuğun bu değildir. 

+4

Ben de olayın sadece açık saç fotoğrafından ibaret olduğunu düşünmüyorum.

Sorunlu bir abla var, eski sevgiliyle irtibatta hatta her bir şeyi saniyesinde yetiştirecek kadar irtibatta. Aralarında bir şey olmaması imkansız.

Ortada fotoğraflar ama sözde sadece saç görünen fotoğraflar, ama nasıl oluyorsa boşanma arifesindeki eş de bu fotoğraflara kıyamet koparıyor.

Ortada bir de eski sevgili var, adı üstünde eski yani çoktan bitmiş olmalı ama hem kendisiyle hem ablasıyla hala temasta. 

Siz dinimizi, kapanmayı falan ne sanıyorsunuz acaba? Çarpık ilişkiler, seviyesiz muhabbetler, tehditler, şantajlar, ses kayıtları ama sen kapalısın bacım eşin de öyle dindar ki açık saçlı fotoğrafına kıyamet koparıyor. Esas kıyamet dini hassasiyetleri böyle saçma sapan işlere alet edenler için kopar koparsa. Ben açığım, çevremde hemen herkes açık ama hiçbirinde bu kadar çarpık kokuşmuş hayatlar yok.

önce (701 puan) tarafından

Aradığım yorum.eski sevgili nealaka 

önce (118 puan) tarafından

Benim ilk aklıma gelen kadının bu işten kurtulamayacak o eski sevgilisinin ağına düşücek adamın da tek istediği iantaj ile fayda sağlamak kızdan. Bak canım eğer okuyorsan bu işten kurtulmanın tek yolu diye sakın gidip o eski sevgilinin dediklerini yapma yanına çağırır eve gelir buluşmak ister kesinlikle kabul etme daha da dibe batarsın. Eski sevgilinin hiç bir kendinefaydası olmasa böyle gidip durup dururken yapmaz demekki farklı bişey var sana mı çok aşık yani boşanmanı istiyor nedir yani . Belli ki şantan yapıcak kanma uzak dur eşin hiç kızmıcak diye bişey yok elbet kızar haklı çünkü ama geçer mesele hallolur bir şekilde . Polis de gidip ver telefonu sil mesajları yapmaz öyle işlemiyor o işler . Şikayet oluşturursun tehtit için şantaj için ama yapman gereken ilk şey de bu  zaten 

önce (8,616 puan) tarafından

@pisupisu hangi devirde yaşıyoruz Allah aşkına. Adam (eski sevgili) karşı taraftan cesaret bulmasa, bir ışık görmese evli bir kadını bu şekilde tehdit edebilir mi?? Hangi cesaretle. Hadi diyelim ki çılgınlık yaptı tehdit etti kocasından önceki yaşananlardan dolayı tehdit ediyorsa post sahibi neden bu kadar tedirgin? Her türlü kanıtlayabilir. Kocasından önce olan kocasını ilgilendirmez sonuçta tabi sonrasında da bir şeyler devam etmediyse 

önce (118 puan) tarafından

Orasını bilemem artık ne yapıp ettiyse kendine bu saatten sonra. Tek derdim kurtarmak için yanlış şeyler yapma . Aklıma gelen tek seçenek de bu adamın babası anası akrabası varsa git konuş o zaman . Oğlunuz yuvamı yıkmaya çalışıyor bana bişey olabilir eşim bişey yapabilir , sizin oğlunuza da bişey olur belasını arıyor de . Adam çeksin oğlunu kenara yoksa işin sonu kan dökülmeye kadar gidecek gibi . 

önce (6,326 puan) tarafından

Indigo ablam burda en cok senin fikirlerin yorumlarin benim icin degerli yine gayet güzel oturmussun lafi eski sevgilimin adi olmaz be kendim adini agzima almaya utaniyorum yani öyle soyleyim

Estağfurullah kız, mantıklı yorum yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince

önce (189 puan) tarafından

Peki hıc bır büyüğün yardım etmez mı benım başıma Allah gostermesın böyle bırsey gelse bırı tehtıt etse hadı esıme soyleyemedım desem bır babana falan söylesen bızımkıler kolumu bacağını kırıp elıne verırler sen Bızım kızı nasıl tehdit edersin dıye kı lafın gelısı bu söz yanı korkuturlar alırlar o resımlerı ablanıda hızaya çekerler git buyuklerıne anlat normal resımler ıse  , baban falan da destek çıkmazmı sana ,yanı normal saç açık fotoğraflardan bırsey olmaz eşın tepkı verse bıle Aılen ıle konuşsan onlar yol bulamazmı karşı tarafla konuşup 

-Reklam-
+5 oy
önce (930 puan) tarafından

Senin eski sevgilinle bi iletişimin var ablan ne alaka. Herşeyi anlatmiyosun eksik.

+4 oy
önce (163,714 puan) tarafından

fake hikaye bu yaa 

+3 oy
önce (5,092 puan) tarafından

Ablan ne halt yemeye eski sevgiline atmış onu anlamadım. Ablan nasil bu duruma soktuysa seni, ayninsekilde cikarmasi icin onunla kavga ederdim herhalde. 

önce (1,743 puan) tarafından

Ay eski sevgilin senden daha mı değerli seni cekistiriyor . Ben ilişkimi bitirirdim valla 

Ablan senin evliliğini kıskanıyor . 

İnsan ablasına güvenip sırrını veremeyecekse kime versin. Eski sevgilinle konuşuyor olmasını onun eşine anlat başına bişey gelirse sen de onu rezil et 

+3 oy
önce (18,534 puan) tarafından

Bence ablani şikayet et önce....

önce (2 puan) tarafından

Bilgisi olursa gider söyler yine ben kötü olurum

+3 oy
önce (1,268 puan) tarafından

bu ablan malmi afedersinde dusmani olsa yaomaz. gidip ablanin sacini basini yolmadinmi. sende ablanin kocasina de ki ablam benim eski sevgililerimle fingirdiyor msjlasiyir benim ablama attigim seyleri eski sevgililerim bana atio 

önce (15,469 puan) tarafından
+1

Sen kendin ile çelişkinin farkında mısın peki ablamla görüşmüyorum ailem De görüşmüyor ama ses kaydını ablama attım diyorsun fotoğraf eski ise muhakkak az çok değişim vardır boru değil iki çocuk doğurmuşsun eski foto olduğu anlaşılır gayet ses kaydı dümdüz ses kaydıysa eğer hiçbir şey ifade etmez ablanı da eşin ne yaparsa yapsın yani git şikayet et.

önce (7,054 puan) tarafından

Bak sana yardımcı olmak isteriz hiç bir kadın zor durumda kalmasın ama evlilik öncesi olan hiç bir şey eşini ilgilendirmez ya arkadaşın dediği gibi o aralıkta buldun yada evliyken kaçamak yaptın ki bu en fenası yoksa neden bu kadar çekinesin 

önce (7,054 puan) tarafından
+1

Git kocana anlat sonra da polise git sana verilecek başka tavsiye yok malesef 

Ablan daha önce sana böyle bir şey yaptıysa iletişime devam ediyorlar biliyorsun neden ses kaydını ona atıyorsun sorun burada başlıyor

Eski davaysa otur eşinle konuş. Başkasından duyunca daha iyi olmayacak

bence de nagisin dedigi ihtimal cok daha olasi. cunku hepimizim eski sevgilisi var adam durduk yere niye tebelles olsunki yillar gecmis adini bile hatirlamaz eski sevgili belki. ama yeni biriyle tanistiysan gorusmedigin guvenmedigin biri elalemin oglu haliyle her trlu tehditi eder

+3 oy

Ablan eski sevgilinle neden iletişim halinde sen neden flasha atmak yerine ablana attın. Şikayetçi olacaksın da ülkede şikayetler ne kadar iş görüyor ortada ablan da abla değil düşman 

Korkma şikayet et yoksa işi daha da ileri taşırlar

esin eski sevgilini biliyormu. gorustugun birileri oldugunu. otur duzgunce esine anlat.  deki senle tanismadan once bir kisiyle arkadastim boyle boye oldu ablama attim kaydi. ablam suan o kisiye atmis ses kayitlarini de.  o kisi de eski gitolari saklamis de yada yeni resimlerim de varsa zaten ablam atmistir ses kaydini atan resimde atmistir de. esine durustce anlat bence ciplak foto yoksa esin suscsuz oldugunu anlar zaten fazla tepki gostermez. esinle birlikte gidip savciliga once ablani sonra da o tehdit eden kisiyi sikayet edin. polisle de ablanin kapisina dayanin. konu komsu es dost ezil olsun ablan .  sonra ablanin gotu tutussin ben nasil birsey yaptim diye dusunsun  evlidir insallh ablan da esi ne mal oldugunu anlayip bosar

+1

saci acik ilmak cokda buyuk dert edilcek foto degil. ben bu durumda kalsam dedigi. gibi esimi karaima alir olani biteni anlatirim. ablam da zaten öldursunler bosuna oksijen israfi dunyada. boyle pis niyetli bir kardes zaten olmasin. babana da anlat kirilmadik tek bir kemik bile birakmayana kadar dövsun mumkunsede öldursunler ablani zaten. sen ablani sktret esin ile arani bozmadan bu durumu anlatmanin yolunu ara esine durustce olan biteni anlat.

ama nagisin dedigi gibi esinle kavgaliyken yeni biriyle tanisip konustuysan ablan da bu durumu ogrenip  o kisiye senin ses kaydini atmissa ozaman sen esini aldatmissin. haliyle esine zaten bir savunma yapacak yuzun kalmaz.resimler falan eski resimlerse zaten bellinolur her turlu degisim benim gecen seneki halimle suanki halim arasi daglar kadar fark var yaşlaniyo insan belli  resmin cekildigi atildigi tarih belliyse .

bide eski sevgilin durduk yere yillar sonra pesine dusmesi cok sacma benimde eski sevgililerim var ama herkes kendi halinde  durduk yere bana tebelles olmazlar . yeni biriyle tanisirsam bu kisi ne mal oldugu belli degilse anca o tebelles olur

+2 oy
önce (78 puan) tarafından

İnanma hiç birsey yapamaz senin de bende fotoğrafların var de buluşalım de bir erkek getir azın da yürürüm beni tehdit edecek adamın da eski sevgilin ailesini tanıyormusun evli kız kardeşli varmı sende onu onun ailesine şikayet et 

önce (2 puan) tarafından

Yapar emin ol düşünün artık eşime mesaj atmış 

önce (78 puan) tarafından

Osman eşinle atan bozuk iken ablan seni ona verme planları yapıyor demek bunu ablana söyle annenle birlikte olsun çocuğun azını kapatmalısın elinden telefonunu alın 

önce (2 puan) tarafından

ailem ablamla yıllardır görüşmüyor çocuğun telefonunu nasıl alacaklar 

+2 oy
önce (24,940 puan) tarafından

Eski sevgilinin ablanla hâlâ iletişimi varsa ve sen bunu biliyorsan ablanla iletişimi kesmen gerekmiyor mu ben mi yanlışım benim güvendiğim için onunla paylaştığım şeyi değil eski sevgili herhangi biri ile paylaşsa onu hayatımdan silerim yeryüzünden silmediğime de şükret derim. Ha bu işin doğrusu nedir dersen de oturup eşe güzel güzel anlatıp sonra da hem abladan hem eski sevgiliden şikayetçi olmaktır bence 

önce (2 puan) tarafından

Eşim öğrenirse kıyamet kopar ablamla görüşmüyorum tehdit mesajı alınca fake hesap açtım onun yaptığından emindim ablan bana her şeyi anlatıyor her şey biliyorum deyince beynimden vuruldum 

önce (24,940 puan) tarafından

Eşin tam olarak neyi öğrenince kıyamet kopuyor. Eşimle boşanmak için aldığım ses kayıtlarını atmışım demişsin o zaman sakladığın kıyamet koparmaya değer şeyler var ben anlamadım çünkü boşanma sürecinde attığın ses kaydı senin yuvanı bozup kıyamet kopartacak kadar mühim değil. Bu adam bir kez attıysa tekrarda atar karşısına da çıkar adamın niyeti ne bilemeyiz ki susup oturalim 

önce (2 puan) tarafından

Yani nasıl kanitlayacgim şuan onunla bir ilişkim olmadığını bu durumda beni desteklese bile o kişilerle kavga çıkar kötü şeyler yaşanır ses kaydı da ev içerisinde kavga esnasında çektiğim şeyler 

+2 oy
önce (1,562 puan) tarafından

Bence eşine söyle saklama sana birşey analatacagım lütfen arkamda dur benim bir suçum yok de ben delil olsun diye kalsın diye ablama atmıştım biz boşanmaktan vazgecetik ablam eski sevgilime atmış ses kayıtlarını şimdide beni tehdit ediyor de sonradan duyrsq senin için daha kötü olur

+2 oy
önce (4,713 puan) tarafından

Bu ciddi bir sorun sanirim oturup eşinle bu konuyu konuşman lazım ve birlikte savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmanız gerekli büyük ihtimal ya vok büyük kavga çıkacak devam edeceksiniz yada ayrilacaksiniz yada seni birdaha ablamla görüştürmeyecek

+2 oy
önce (28,596 puan) tarafından

Garip bi durum nasıl bu hale getiriyorsunuzki hayatınızı 

+2 oy
önce (12,308 puan) tarafından

Burda en büyük hain ablan yazıklar olsun cidden.

+2 oy
önce (106 puan) tarafından

Aşırı ilginç durum eski sevgili ne alaka *** o zaman ablan sana tuzak kurdu diyelim benimde başıma eski sevgili sıkıntısı oldu ben en düz kocama gösterdim o pisliğin mesajlarını kocam sağolsun halletti ama sen resmen kocanın arkasindan iş çevirmiş gibisin

+2 oy
önce (32,074 puan) tarafından

O ablanla iletişimini komple kes ben sana söyliyim böylesini düşmanı yapmaz insanın mutlu olmanı istemiyo ondan yapıyor durum onu gösteriyo

+2 oy

Ablan da evli barklı biri herhalde senin Eski sevgilinle ne işi var ablanın amacı ne derdi ne

+2 oy

Ablan da evli barklı biri herhalde senin Eski sevgilinle ne işi var ablanın amacı ne derdi ne.ayıp günah ya.adam seni boşar adında durduk yere kötüye cıksr Allah korusun.kusura bkamada ne iğrenç ablan varmiş ya 

+2 oy
önce (314 puan) tarafından

Ya ablan ruh hastasi mi ?

+2 oy
önce (2,105 puan) tarafından

Aslan eski sevgilinizi atmış ne alaka niye yapmış bunu önce git ablandan hesap son sonrada o sevgilinmidir nedir ondan tüm olanmarıda eşine anlat böyle gizli saklı adam kendi öğrenirse güvende kalmaz aranızda 

+2 oy
önce (1,112 puan) tarafından

Madem ablanla konuşmuyorsun hangi ara attın kanıtları da o da eski sevgiline atmış bu işte bi tutarsızlık var doğruyu anlatmıyorsun bu belli, çünkü dediğin gibiyse eşin yanında olur korktuğuna göre daha derin mevzular 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 359 göst.
1 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 959 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,453 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 259 göst.
27 Mart 2023 Diğer kategorisinde 1bebe1anne (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 367 göst.
9 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Cimcon (268 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,612 soru

24,239,745 cevap

339,907 kullanıcı

...