0 oy
121 göst.
önce Diğer kategorisinde (294 puan) tarafından

image

Eşimin whatsapp kendi telefonuma eklemek istiyorum bunu da asla şüphelendi ğim için değil yani bi kadın anlamın da değil bi akraba var araları sıkı onun mesajlarını siliyor adam bu bahsettiğim kişi benim istemediği bildiği için kişiyi siliyo mesajları velhasıl onlarınnkonuşmması için yüklücem de yapamıyorum

image

bböyle diyor neden olmuyo bu numara gir diyo numara sıgmıyor bilen soylesin

2 Cevaplar

0 oy
önce (1,266 puan) tarafından

boyle kod mu cikmis? 

eskiden vhatsapweb yaziyordun o cikan siteye giriyordun ordaki qr kodu telefona okuyuyodun sadece direk baglaniodu

önce (4,713 puan) tarafından

Napcaz özel.mesajlarinidami okumaz arkadaşları ile yazışmaları falan bana çok saçma geliyor zaten telefonları ortada 😁

önce (294 puan) tarafından

Bu arkadaşı kocamdan sürekli para istiyor bende kızıyorum kaç kez kavga ettik faturasını  fln ödüyo meden diyorum cevap vermiyo aralarından su sızmıyyodu önceden şimdi o kişi sadece para için işi düştü günde yazıyor eşi de ben istemediğim için konuşulanları siliyor 

Evet wpde bağlı cihazlar var ordan yapıyorsun da olmuyo

önce (1,266 puan) tarafından

ben genelde bilgisayara usb kablo bulamadigi

zaman kendi vhatsapimi bilgisayara baglarim vhatsap web e ordan dosya yada resim yollarim acil biseyse 🤣 

ama baska telefona baglamak nasi oluo onu bilmiyorum

Anladım canım bende çözmeye çalışıyorum

-Reklam-
0 oy
önce (1,687 puan) tarafından

Telefondan olmuyor diye biliyorum ben geçenlerde tablet ten yaptım oğlumunkşni oldu 

Aa tablet var bizde yeni aldık ama kullanmıyoruz ona alamam babası oğluma almıştı verdirtmedim 

İşte ben tabletten yaptım telefondan bağlı cihazlar açtım tabletten gogleye WhatsApp Web yazdım karekod çıktı okuttum hemen oldu

Telefonda belli oluyor bu birinin baglı olduğu 

Olmuyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 468 göst.
15 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 96 göst.
+1 oy
15 cevap 1,029 göst.
27 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Haticekubra (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 2,035 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hunilianne (47 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,572 soru

24,239,291 cevap

339,873 kullanıcı

...