0 oy
104 göst.
önce Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından

Başlarda resmen taş gibiydi göğüslerim akiyolardi ama bu kacgundur bomboş resmen doyuyormu. Bilmiyorum sanki yetmicek gibi birazdaha büyüsün süt nasıl artar

4 Cevaplar

+1 oy
önce (1,743 puan) tarafından

Burda süt arttırıcı bomba bı tarif vardı baya da işe yarıyor . Yazarsan aramaya süt arttırıcı bulabilirsin

-Reklam-
0 oy
önce (752 puan) tarafından

Bebeğin kaç aylık canım sürekli sütünü sağ kuruyemiş ve incir tüket sakın ama sakın limon ve tarçına yaklaşma sütü azaltıyorlar hurma da süte iyi geliyor Rabbim yardımcın olsun inşallah 

0 oy
önce (6,107 puan) tarafından

Yeni dogum nu yaptiniz? Eger oyleyse ilk zamanlar tas gibi ve sizili sekilde olur cunku meme kontrolsuz sut uretir. Bi zaman sonra emme sıkligi ile dogru orantili olarak terbiye olur ve ona gore uretir. O zamanda size sonukmus gibi gelir. Sut oyle bi gunde şak diye kesilmez. Bol bol emzirin.

önce (51 puan) tarafından

Evet bilmiyorum ya canm skldi bomboş resmen iki saat anca emmezse doluyor işte 

önce (6,107 puan) tarafından

Normal, ilk zamanlarki gbi asla olmaz. Ben iki cocugumu 2 sene emzirdim. 1 yas sonrasi gorsen bildigin sonuktu ama sagsam cok sut cikiyodu. Kontrollu uretime gectiginde oyle olur. Sen bol bol emzir. Emdikce cocuk sut uretimi durmaz.

0 oy
önce (4,713 puan) tarafından

Ben hergun.oendime kuru dut susam kaynatıp içiyordum.gundw 2 3bardak 30ml olan süt 120 cc 2 saatte bor sağım yapardım ise yariyor

önce (1,150 puan) tarafından

İkisini beraber mi kaynatıyorsunuz 

Evet canin 2 avuç içi kadar kuru dut yarım çay bardağı kadar susam 3 bardak 4 bardak su koy kaynat süz onu gun içinde iç ben ilk içtiğimde kendi akıyordu sütleri meme sisiyordu çok etkili bir formül.qktqrdan alıyordum kuru dut susam kavrulmuş olsun

Kavrulmamis susam olur mu acaba bende o var.. bebeğim son zamanlarda emmiyor sanırım süt azalmış olabilir. Başta güzel emiyor kaç dakika sonra ağlamaya başlıyor.

Dene oda olabilir valla memnun kalacaksın ben sana diyeyim

Çok teşekkür ederim denerim yarın 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 201 göst.
+1 oy
3 cevap 136 göst.
15 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ebu bekir (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.