Kuru pilav yayla çorbası yarına ne yapsam diye düşünüyorum tüm gün dışarda olcam akşamdan yapmam lazım yemegi
Ayyy cok severim kuru fasülyeyi bayılırım anneme söyleyeyimde yapsın. Pratik seyler yap
Bezelye yapıcaktım aslında ama kalmamıs bezelyem
Onu başka bir gün yap canım
Markette çok güzel hamsi gördüm aldım yanına da sadece yeşillik salatası o kadar ☺️
Kilosu ne kadar bu yıl balık yemedik yakın zamanda alırız hamsi palamut çipura severim hangi en cok dersen çipura cok lezzetli bir balık
Hamsi 200 idi 150 250 arası değişiyor bulunduğum semtte. Bu yıl ilkkez aldım ama çok taze çok güzel duruyor inşallah lezzeti de iyidir ☺️ ben genelde etin balığın her türlüsünü severim ya ama balıklarda hamsi favorimdir neden bilmiyorum daha çok seviyorum ☺️
Çıtır çıtır somun ekmeğin arasına koyacaksın kuru soğan mevsim salata acı biberle kola eşliğinde yiyeceksin bende yarım yapayım ya
Ay ne güzel dedin öyle 😀 yap bacım yap ben bugün açtım sezonu sen de yarın aç şifa olsun şimdiden ☺️
Teşekkür ederim bitanem sizede
Tavuk but çıkarmıştır dolapta soslu duruyor arayacağım.birseyler aksama 😁
Tavuğun hiç sevmediğim yeri eşim cok sever onun için yaparım aklımda kalsın
Bende çok sevmiyorum ama kalmis yaoacagim pirzola seviyorum ver
Yeşil fasülye pilav salata afiyet olsun simdiden
Sizede canım şifa olsun
Düşünüyorum fikir varsa alırım
Saç tava yapıcam dün köfte patates vardı
Et yapmıcam canım eşim biraz rahatsız sindirimi kolay şeyler yapmam lazım
Haşlanmış veya fırınlanmış sebze yapabilirsin
Hastanedeyim eşim ameliyat oldu yemek yok
Geçmiş olsun canım neden ameliyat oldu ki
Bel fıtığı ameliyatı
Cok gecmış olsun inşallah tekrar çıkmaz
İnşallah
Ayy kolay gelsin canım benimde aynı birde dünden beri mutfağa giriştiö temizlik yapıyorum dolap içleri duşları bitti dün bugünde çekmeye girdim bitti sayılır kombi Buzdolabı felan yapıp bitecem inşallah
Benimde plastik birkaç şey yerde çocuk oynuyor 😅
Akşam içinde nohut haşladım şimdi etini kavuruyorum nohut yemeği pilav ve ayran olacak inşallah 🤲
Sahada bitanem ben bahar temizliğimi bu yıl erkenden bitirdim. Oğlum ek gıdaya geçmişti okullar açılacaktı hem kızımın beslemesi hem oğlumun ek gıdası aksam yemeği günlük temizlik bahar temizliği karısacsktı üstesinden gelemezdim okulun açılmasına son 3 gün kala evimi serdim. Afiyet olsun canım eline sağlık
Bende çoktan yapacaktım da oğluma tuvalet eğitimi veriyordum alışsın öyle yapayım dedim şükür alıştı gibi tabi. Ne kadar alışsada arada kazalar olur ona yapacak bir şey yok ama olmaz inşallah 😅
İyi yapmışsın çocuk okula gidip gelince zor olurdu ödeviydi okula getir götürüydü zor olurdu
Ayyy en zor süreç Rabbım kolaylaştırsın hiç kaçırmasın insallah ;))iyi yapmışsın havalar soguk arada bir kaçırabilir kesinlikle ödevlerini unutmuşum daha yorucu olacaktı benim için saglıkla otur hiç kirlenmesin:)))
Allah razı olsun canım inşallah 😍❤️❤️❤️❤️
Oyun grubundan geldik aksama pirasa makarna corba yapicam kendim dun diyetisyene gittim sadece pirasa corba salata ve yogurt yicem ben bu listeyle nasil.zayiflarim bilmiyorum dolu dolu cunku ac kalmicagim kesin suan ara ogunumdeyim leblebi yiyip kefir iciyorum
Ama bu defa tansiyon sorunun olur vok yanlış bir diyet bence
Diyetisyen ayarladi canim 2 hafta da bir listem degiscek bu iki haftalik listem canim
İstikrarlı olursan verirsin şuan kaç kilon
84 kusur ciktim canim
Fazla değil verirsin canım
Kendımıze ciger çocuğa köfte salata pilav ayran
Şifa olsun canım
Sağol canım sızede afıyet olsun :)
Teşekkür ederim bitanem
Karnıyarık yaptım
Etli bulgur pilavı yaptım
Tel şehriye çorbası yaptım
Yufka vardı ıspanaklı peynirli börek yaptım
Hepside bir birinden ağır yemekler afiyet olsun canım
Gel beraber olsun bacım
Hayriye hanım gibi yattim yattım simdi de kalktım ara öğün yapıyorum kefir ve meyveyle. Aksamada dünden biraz dolma var birazda çorba. Yeter diye düşünüyorum
:)))) senden alası yok
Dünden yemeğim vardı bezelye, bulgur pilavı, mercimek çorbası bugün yemekle uğraşmıyorum güzel bi hissiyat😌
Ama bi dolu işim var çamaşır katlama, ev süpürüp silme vs inşallah bitiricem😄
Yarında yemek derdi dinlemek bize haram
Evet maalesef o da var 🤣 neyse olsun belki bir gün dinleniriz inanmak istiyorum buna 🤭
Kendimi bu sekilde avutmak istemiyorum baba evinde kaldı:))))
Etli nohut yanina pilav yaptim
Off en sevdiğim yanına Turşu enfes afiyet olsun
Sagol canim benim
Balık menüsü tercih ettim bugün somon kalamar karides
İkisi ayrı ikiside var menümde kalamar yuvarlak beyaz bişey
Tadı nasıl kalamarın tadı nasıl karideske aynı mı bunu demek istedim
Çok pardon ben anlamamışım ☺☺ çok farklı kalamar tadı çereze benziyor karides çiğ balıgı andırıyor
O zaman kalamar daha lezzetli diyebiliriz
Kesinlikle
Ne yapsam bilmiyorum ama artık bilip yapmam lazım :(
Bencede akşam oldu:)))(
Sjsjsj pilav salata ayran yaptım kız çocuk akşamdan berli hiç durmadı
Öyle desene benimkide bırakmaz caydslık veririm eline yarıya kadar işimi hallederim sıkılır kucağıma gelir sonra beraber yaparız
Bir buçuk aylık bebegım
Rabbim bağışlasın saglıkla büyüsünler
Kremalı tavuk suyu çorbası kırmızı biber dolması yaptım
Şifa olsun askım
Hamsiiiiii 😂💙
Bol limon sık ye yanına kış mevsim Salata somun ekmek mük
Bebek sallıyorum bacım
Uykusunda büyüsün :)))
Et şis ve pilav yapacam bende birazdan eşim geceye gitığı için geć yapiyom
Susn tokum canım hiç cekmedi:)) afiyet olsun canım
1,488,835 soru
24,336,005 cevap