0 oy
280 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,451 puan) tarafından

Anaokula gdyor kızım biz cadde üzerinde otryroiz ve okulun oraları hep köpek var baktım hırlıyor ben iki.kere host dedim braz uzaklasti geri gtti insanalri kokliyor kızım kos kos köpek geliyor dedi tam şokin yanindaydik yanında okul zaten baktım bagryor koş koş dye bı yandan onun elini tutmuştum bı yandan bebek arabasi susuyorum ayagini ayağıma vurdu beni de koşturdu takla attık bebek arabası dustu Allah'tan bebeğe bişey olmadı yere kafası gelmedi kızım dusti elim kan reva icinde kaldı belediyeyi arıyoruz şikayet ediyoruz bişey yaptıkları yok almıyorlar millet üstüme toplandı kadınlar falan herkes koştu kızım ne görürse koşuyor köpek üstümüze üstümüze geliyordu yemin ederim sabah sabah okdir canım skldiki anlatamam 

8 Cevaplar

0 oy
önce (6,789 puan) tarafından

yanına sopa falan al canım öyle kovalarsın. geçmiş olsun 

önce (6,451 puan) tarafından

Normalde tutmuyor cnm hırlıyor Geçen gün de kedi parçaladılar büyük kızım yüzünden koştu dengemizi kaybettik ya

-Reklam-
0 oy
önce (1,264 puan) tarafından

kopek kovucu al cok ise yario . yazin koye gdince kullanioruz biz

önce (23,809 puan) tarafından

Köpek kovucu nasıl bişey. Sinyalli olan şeyi mi diyosun. 

el feneri gibi bi alet. dumesine basiosin bi ses cikario ama insan kulagi duymuyor. hayva.nlar duruyor kediler kopekler falan kosarak kaciyor 

Evet onu gördüm nette . Eşim de söylemişti. Sen denedin mi bizzat peki

aynen yazin kullaniyoruz koye gdince biz. yada annemle sahile yuruyuse gidersek ozamanda kullaniyoruz. babam sahile balik tutmaya grincede kullaniyir.  ise yario yani kopek yerde yatio bile olsa kostura kostura kaciyor baska yöne sesi duyar duymaz rahatsiz oluo kacip gidiyo

Vay be çok iyi. Trendyol da yorumları pek iyi değildi. Olmazsa ben de alayım. Bizim burda da çok köpek vardı. Bugünlerde pek görmez oldum. Ama bakalım 

0 oy
önce (3,231 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım. Sıkma canını insanız herşey bizim için. Hiçbirinize kötü birşey olmamış köpek ısırmamış. böyle durumlarda sakin kalmak gerekiyor aslında ama çocuklarla pek mümkün değil tabi. Çünkü koştuğun zaman köpekte oyun sanıp peşinden koşuyor. CİMER e yazmayı deneyin topluca belediye ilgilenmiyor filan diye. Daha etkili oluyor 

Sürekli köpek Park alanlarda yerde sabah sabah okula gdyoruz yani almiyorlar bişey yapmıyorlar 

önce (3,231 puan) tarafından

CİMER e yazınca ilgileniyorlar diye biliyorum. 

0 oy
önce (7,053 puan) tarafından

Belediye toplasa ne olacak canım yanında alıyorlar buralara getirip borakıyorlar toplanan bütün köpekler barınaklara gitmiyor kırsal yerlere bırakılıyor bide kısırlaştırma yapılmadığı halde sahte küpe takıyorlar 

önce (7,053 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun bu arada 

Geçen gün bir kedi yide parçaladı üzerimize üzerimize geliyordu sabah takla attık yemin ederim nkdr korktum vraya

0 oy
önce (101 puan) tarafından

Çok geçmiş olsunn canım bencede belediye bir çözüm bulmalı birde hayvanlar aç iyice saldırganlaşıyorlar

Evet yaa küçük böyle canavar gibi bebek aranın üzerine ziplasaydi isiracakti bebeği Allah korusun kızım laf dinlemiyor oda koştu takıldık düştük ya 

önce (101 puan) tarafından

Koşunca dahada peşine düşüyor köpekler aslında sakin kalmak gerekiyor ama benim çocuklarda yanımda olunca aynı durumu yaşıyoruz 

0 oy
önce (1,335 puan) tarafından

Geçmiş olsun belediye ilgilenmiyorsa cimere yazın mutlaka sonuç alırsınız

0 oy
önce (1,818 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun ya elinize sopa gibi bir şey alın 

0 oy
önce (43 puan) tarafından

ALLAH o belediyelerinde o basimizdakilerinde binbir türlü belasını versin ben mecbur kaldım servise verdim kızımı bizede saldiryorlar belediyeyi aradım bana ne dediler biliyir musun elinizde size saldırdığı sizi yaraladigina dair bı belge varmı bı kaydiniz varmj hastanede falan 😡 ben dliye döndüm dedim beni hastane edecek kadar ısırılan köpeği artık toplamaniizn bı anlamı kalmiyir yani siz kısaca zarar görmeden size saldirmadan toplamayiz doyirsunuz , dedim ama kimin umrunda , ALLAHA emanet yasiyirz . ALLAHA haval ettim sokağa çıkmaya korkuuurz 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 807 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,525 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 380 göst.
20 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 371 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 386 göst.