+1 oy
58 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,231 puan) tarafından

Hanımlar bundan önce başka marka kullanıyordum onda hiç ara verilmiyordu. Ama piyasada bulmak zor olduğu için Cerazette ye geçtim. Kutu bitiminde kaç gün ara vermek gerekiyor bilen var mı? Prospektüste yazmıyordu. Adetin 2-5. Günleri başlayın yazıyor. Ben diğer ilacı kullandığımdan beri adet olmuyorum yine adet olmazsam ne yapayım bilemedim. 

2 Cevaplar

0 oy
önce (98 puan) tarafından

Sanırım 15 gün ars veriyorsun canım sonra tekrar başlıyorsun yine yanlış bilgi olmasin güzel araştır 3 yıl önce ben kullanıyordum öyle hatırlıyorum şu an da fiyati ne kadar acaba şu an korunmuyorum alıp ta kullansam 

önce (3,231 puan) tarafından

15 gün ara verilen ilaç hiç duymadım canım bende 6 yıl önce filan kullandım bu ilacı emzirme döneminde. 350-400 arası ilaçlar sanırım eşim alıyor bana 

-Reklam-
0 oy
önce (7,369 puan) tarafından

1 hafta ara veriliyor sadece onda da adet olabilmek için ben 2 sene falan kullandım ve devlet karşılıyor onu haberin var mı bilmiyorum 3 kutuya kadar 

önce (3,231 puan) tarafından

Ne zaman kullandın canım ben 6 yıl öncede kullandım o zaman da karşılamıyor diye biliyordum. Şuan da sağlık ocağında hemşireye sordum biz vermiyoruz veren bir yer var dedi tarif etti ama bize uzak kalıyor gidemedim. 

önce (7,369 puan) tarafından

İsimleri karıştırdım kusura bakma elleacne diye bir hap 2 sene kullandım kilo artışı çok almaya başladı diye bıraktım ben 1 seneden fazla cesarette sonra yazz sonra da bunu kullandım cerazette kullanırken kilo almaya başladıydım 3 4 sene kullanınca hem kilo hem de yumurtalık tembelliği yapmaya başlayınca bıraktım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 324 göst.
0 oy
4 cevap 600 göst.
0 oy
4 cevap 205 göst.
+1 oy
7 cevap 354 göst.

Kategoriler

1,481,445 soru

24,237,678 cevap