3 yaşındaki kızım için uyku tulumu aldım giydirdim ama gece tuvalete kaldırıyorum nasıl yapıcam baştan hepsini mi çıkarmam gerekiyor nasıl kullanıyorsunuz kızlar bu uyku tulumlarini
Ben sadece ayak kısımları çıkartıp yaptırıyordum, gece neden tuvalete kaldırıyorsunuz, kaldırmayınca kaçırıyor mu
Küçük daha o kadar uzun süre tutmayabilir
ozellikle kendin kaldirmna gerek yoktuki artik aliskanlik etmistir. ama normalde cisi gelince uyanip soylryecek cisim gldi diye. meme ister gibi su ister gibi cisi gelince de uyanip anneeeee cisim geldi diyecek. ozelikle gece senin kaldirip yaptirtmana gerek uokdu aslinda
Kaldırmamayı denedin mi benim kızımda 2.5 yaşında bıraktı ama maşallah gece kalkmıyor. Akşam yapıp yatıyor sabah kalkıyor gidiyor. Nadire’nde gelince kendisi kalkıyor
Ben tuvalet eğitimi verirken ilk hafta kaldırdım oğlumu bidaha kaldırmadım, sabaha kadar uyuyor, kadınların anatomisi sabaha kadar çiş tutmaya yatkın kaşdırmayabilirsiniz , eğer uyanmıyırsa uykusunu bölmeyin
Denedim yapmadı kuru kalktı ama havalar soğudu üzerini acıyor üşütür yaparsa altına diye bı kez kaldırıyorum
Ben tuvalet sorunu olunca uyku tulumunu da bırakmıştım. Ama bırakana kadar fermuarı sonuna kadar açıp sadece ayaklarını çıkarıyordum. Oğlum tutuyordu aslında ama sabahları uyanır uyanmaz tuvalete gidiyordu ona yetişemiyorduk bazen.
Ben hiç gece kaldırmıyorum. Benim kızım da 3 yaşında. Bir kaç gün dene bence hiç gece kaldırma eğer kaçırmazsa o şekilde alışır .
1,481,532 soru
24,238,927 cevap
339,842 kullanıcı