0 oy
387 göst.
önce Diğer kategorisinde (345 puan) tarafından

Hani demiştim ya, ıcımdekı kız cocugu hıc buyumedı, benım elim hiç koyu renklere, altın renkli seylere gitmez biliyor musunuz, mutfagım pespembe, bugun kızım bu makıneyı gorunce oyuncak sandı, ona biraz bozuldum kabul 😂 sizce çok mu kötu rengi

image

14 Cevaplar

+4 oy
önce (7,087 puan) tarafından

İçimizdeki kız çocukları hep var olsun inşallah 

Güzel bence güzel günlerde huzurlu kahveler içmen dileğiyle 

önce (345 puan) tarafından

Ayy🩷 tesekkur ederımm

-Reklam-
0 oy
önce (11,820 puan) tarafından

Benim de en sevdiğim renk pembedir 😂🤭 

Ay ama cok guzel bı renk degıl mı böyle ıcımız acılmıyor mu :D

önce (11,820 puan) tarafından

Helede böyle tozpembe şeker Pembe😍🌸 bayılırım... 

Benim evlendigim yıl Pembe aşırı modaydı ve herkes benim Pembe aşkimi bilir 😂 söz takılmadan önce annemlerin koltuk takımıni değiştirdim bil bakalım hangi Pembe 😂🤭 eve her gelen koltukları Gülçin mi Secti diyo😂kendi evimde yatak odam pembis ve küçük ev aletlerim tost Makinesi fırın kahve makinesi çaycı pembis 😂😂🤭🤭🌸

0 oy
önce (3,251 puan) tarafından

Valla çocukken de pembe sevmezdim. Yani aslında seviyordum ama tüm kızların pembe kullanıyor olması beni sinir ediyordu, saçma geliyordu. Herkesin ilk okul çantası pembe barbie li filandi benimki rengarenk bugs Bunny li Tazmanya canavarlıydı 😁😁 ve asla zorla alınmadı kendim seçip aldım 😀😀 kahve makinen de güzel güle güle kullan. Önemli olan insanın sevdiği şeyi alıp kullanması 🥰

Hanı okulda o tekerleklı barbıelı cantalı, barbıe suluklu, yakalıgı bıle pembe kızlar varya… o bendım..

Tesekkurr ederımm

Kız pembe yakalık takılıyor muydu ki hiç görmedim şimdiye kadar. Ben sanırım küçüklükten beri farklı olmayı sevdim 😊 

Sen kaçlısınn bılmıyorum ben 94luyumm, annem pembe ıpten yakalık örerdi banaa :)

Bende 91 liyim de pembe severlerde de görmedim hiç pembe yaka şaşırdım şuan 😀 hep mavi önlük üzerine beyaz yakaydı bizimkiler 😀😀 küçüklüğümü özledim beee önlük yaka filan diyince 🥲 gözyaşım pıt

önce (193 puan) tarafından

Bende farklıydım aslında çok mınnos bırıyımdır çıtı pıtı dısardan erkeksı bır tavrım yok dısardan bıraz kokosum dur ama hep farklı seylerı sevmısımdır ılk ılkokul çantam bendımde sarı ve uzerınde yesıl dınazorlar vardı annem barbie çanta alalım demıstı ben dızanorlu çantayı aldıracağım dıye ağlamıştım ve sarı çantayı almıştık :D sımdı oğlumun odasında her yer sarılar yesıller grıler kremler dolu dınazorlar da öyle hala çok sevıyorum ogluma dıye hala kendıme yapıyorum :D 

0 oy
önce (967 puan) tarafından

Normal de hiç sevmezdim pembeyi ama kızım doğduktan sonra aşık oldum resmen hele ikinci kızımda kasımda doğacak Allahın izniyle pembe battaniyeler elbiseler ürtüler Allahım aşık oldum. 

E 2 kız anneleriii kervanına hosgeldınn o zamann, muhtesemm bişeyyy biliyormusunn 🩷

Hoş buldum canım. Evet kasımın 3. Haftasında iki prenses annesi olucam bende inşallah., ❤️❤️💮

Hadi saglıkla,mutlulukla gelsin inşaAllah

Amin inşallah canım Allah razı olsun. 

0 oy
önce (32,159 puan) tarafından

Bende ilk evlendiğim yıl pembeye olan takıntım yüzünden salonu ve mutfağı pembe tonları yaptım şuan sorguluyorum neden diye😁

önce (186 puan) tarafından
+1

E 2017'de evlenmiş olmalısın o zaman :) 

Yok cano 2021 de ben biraz geriden geliyom sanırım🤭

+1

2018de evlendım bende :) ama hersey pembe degıldı o zaman ben bile isteye gıttım aradım buldum :D

Bende öyle şuan pişmanım ama salona fon perdeyi pembe falan yaptırmıştım mutfağa da mor tonlarında fon aldım ama çıkardım geçen hafta yıkayıp kaldırdım daraldım artık görmekten düz sade olsun istiyorum şimdi de 😁

0 oy
önce (10,151 puan) tarafından

Çok seviyom bende  bu rengi 

Kızzz senın nickin prensesss nasıll sevmeyesınnn🩷

önce (10,151 puan) tarafından

Aynen canım Pembe nin her türlü tonunu seviyom

0 oy
önce (299 puan) tarafından

Kırmızı rengi çok severim 

Ay o da guzell :)

önce (299 puan) tarafından

☺️

0 oy
önce (1,835 puan) tarafından

Bende hiç Pembe rengini sevmem yaa küçükken de sevmezdim

Niyeee haa ne etti size bu pembe

0 oy
önce (1,953 puan) tarafından

Bende hiç sevmem pembeyi oldum olası sevmem ☺

Yürüüü kızzz hülyoşş yürüü, senın kzııın var sevcen pembeyııo

Ayyy inanır mısın gözdeee benim kızım tam bir pembe delisi 😂😂😂

Postunu gördumm bu aradaaa ayy hadı saglıkla gelsınnnnn🩷 hayırlı evlat olsunn

Amin amin Allah razı olsun 🤗🤲

0 oy
önce (6,172 puan) tarafından

Benim de en sevmedigim renktir 🤭

Amaaan sizdee yaaa

önce (6,172 puan) tarafından

Haklisin cicegim yumus yumus bi renk neden sevilmez bende bilmoyorum ama yok ya hic hosuma gitmiyo malesef 🤭

0 oy
önce (54,359 puan) tarafından

bdnde pembeciyimdir evde kirmizi mavi gibi renkler hic yok sevmiyorum Gül kurusu Krem pembe tonlari var hep makine de mutfagim Pembe dedin uyar

Kzı ıkbal kımse sevmıyomusss pembeyii

biz sevelim yeter 😀😀😀

varmis kiz sevenler baktimda

0 oy
önce (243 puan) tarafından

En nefret ettiğim rengin pembe olması dışında bir sorum yok sksj

Siyahı sevıyosundur sen, siyah lacıvert :D

0 oy
önce (402 puan) tarafından

Benimde en sevdiğim renk pembe koltuk takımım perde fonlarim halim sandalye masam.hep Pembe:) çok seviyorum 7 sene oldu evleneli yine olsa yine alırım 

Sürekli tayinciyiz.ablam diyor kılıfını değişen yeter dedim değişmek isteyen kim.hem halen taş gibi hemde sevdiğim renk zaten:)

Heeeh ayneeen yaa, guzelım pembemiz kimse sevmıyor baksanaa

0 oy
önce (193 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Güle gülle kullan canım :) 

Benımde en sevdıgım renk sarıdır yada rengarenk seylerdır  :) sarı bana enerjı verıyor cocukkende ılk okul çantam sarı ve dınazorluydu aynılarını sımdı ogluma alıyorum kız çocuğundan çok erkek çocuğu seylerını severdım küçükkende içimde büyümeyen bır çocuk var benımde ev sarı yesıl Gri krem rengarenk herseyim :) az önce bır kupa aldım hatta renkli ,babam gülüyor nerden buldun bunu dıye :D oysa ben çok severek aldım ,

image

hatta dur resmını atayım :D

image

Ay gayet guzel benceee, benzeri bende var :) guzel gınlerde kullann 🪻

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
0 oy
7 cevap 157 göst.
0 oy
18 cevap 1,180 göst.