0 oy
283 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,096 puan) tarafından

Kızlar 15 gündür baba evindeyim buranın il başkanı ile görüşmüşler eşim tarafı babamda başkandır büyüktür diye ret etmedi eve davet etti işte konuştular dediler davalarını geri cekeckler arabanın ön camını kayınbabm soba ile vurdu kırdı onu yaptıracaklar  dediler birde böyle birşey olmicak diye yani dediler kızımıza hakaret eziyet ediyorlar işte babam benim durumu anlatmış kafasını kırmış dediabileirmde diyor davalarını geri ceksin ler de cünkü abimin üstünde 5 yıla kadr hüküm var ondan dolayı hapise girebilir diye korkuyor üstelik Qbileirö bana sormadan barışalım diyorlar bende dedim beni ilgilendirmez benim huzurum yok ve o ev urdan taşınmasa gitmiçem babna ztn gereken herşeyi başkan söylemiş başkanlar bile hak veriyor bize babam başımın fotoğraf bile gösterdi son durum Budur işte kızlar 

5 Cevaplar

+2 oy
önce (1,264 puan) tarafından

bence o evden cenazen cikacak kocakin yanindan yani. gitme barisma daha ne olmasini bekliyosun. buyukler arayi bulsun sizde sikayeti geri cekin onlarda ceksin sonrada degolup gtsin esin olacak adam hayatindan bosanin. bosanmiyorsada cekismeli ac davani sev uc bes yil sursede elbet bisanirsin. sana suan acil nikah lazim degil. bosanma samasinda otur babanla 

-Reklam-
+1 oy
önce (114 puan) tarafından

Canım önceki postlarını falan hepsini okudum ama kusura bakma sende de hatalar . O kadar şiddet gördün ailen abilerin şiddet gördü doğru olanı yaptın belki ama geldin burda abilerinin evinde barınamamışsın sinirden kendi kızını dövmüşsün . Bence sen iyice bi rezil olsunlar burunları sürtsün bi daha kimse cesaret edemesin sana karışmaya diye bekliyorsun ama o iş hiç sandığın gibi olmıcak sen bide gitmicem diyorsun ama şimdi ev ayrısın şartı koşmuşsun. Bence biraz daha dur abin baban git dese bile gitme . Abim için gidicem hapse girer falan deme senin hayatından çocuklarının hayatından önemli değil . Çok yüz göz olmuşsunuz siz. Hadi 1 ay 2 ay huzurlu yaşa aynı şeyler yine yaşanır o zaman napıcaksın yine mi abilerini çağıracaksın kavga çıkıcak yok başkan maşkan araya giricek falan herkes bir daha mı seferber olcak sana kimse daha uğraşmaz bir işe başladıysan sonunu getir gel git yapma . Ben bile burdan anlıyorum yine aynı şeyleri yaşanacağından . Gitme abla. 

+1 oy
önce (8,944 puan) tarafından

Ne çok uzadı bu durum bu ne saçmalık anlamıyorum siz net değil misiniz boşanmakta ? Neden hala aracılar gelip gidiyor ki ayrıca kocandan hareket yok anladığım kadarıyla. Barışırsan eceline gidersin bir insan değişmez bunu unutma sadece maske takar 

önce (114 puan) tarafından

Bence evi ayırıp geri dönecek kocasına tek istediğinde bu. aynı şeyleri tekrar yaşayacak burdan okuruz yine 

önce (8,944 puan) tarafından

Aynen öyle akillanmaz gibi geliyor bana. Allah yardımcısı olsun umduğu gibi olur inşallah diyeceğim ama olmayacak maalesef 

0 oy
önce (1,335 puan) tarafından

Yazıp yazıp siliyorum inanın gidin kocanızın evine 

0 oy
önce (951 puan) tarafından

Kız "eski" kocanın kesinleşmiş 5 yıla kadar hapis cezası varsa şikayetçi olsana beni dövdü diye. Gitsin yatsın serefsz. Darp raporu illaki vardır elinde. Ben seni baya takip ediyorum bak sakın haaa o pisliğe geri dönme yoksa öldürecekler seni 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,033 göst.
0 oy
21 cevap 2,026 göst.
30 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde Yargıç. (2,631 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 941 göst.
19 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde irmikmoms (461 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 199 göst.

Kategoriler

1,481,532 soru

24,238,927 cevap

339,842 kullanıcı

...