0 oy
214 göst.
önce Diğer kategorisinde (558 puan) tarafından

Yoğun bakım hemşiremiz biz topuk kanı aldık sağlık ocağının almasına gerek yok demişti bugün sağlık ocağı aradı topuk kanı için çağırıyor tekrar

Bebeğim erken doğdu ağlarken sesi bile zor çıkıyor nasıl vericem o kanı tekrardan ya

8 Cevaplar

+2 oy
önce (6,890 puan) tarafından

topuk kanı tek 1 kere verilmiyor ki, minimum 2 kere verilir. 

bir doğar doğmaz 2.si de 1 hafta 10 gün kadar beslenmeden sonra

önce (7,089 puan) tarafından

Böyle avazım çıktığı kadar bağırarak gen hastalıklarının çoğunun topuk kanıyla tespit edildiğini söylemek istiyorum ara ara 

önce (7,089 puan) tarafından

Pardon canım senin yorumunun altına yazmışım 

önce (6,890 puan) tarafından

yazdığın şeye katılıyorum o yüzden no problem 😅

-Reklam-
0 oy
önce (680 puan) tarafından

Bnde bunu anlamıyorum zararı olsa zaten almazlar Allah korusun evlerden ırak etsin ama ya problem varsa ilerde daha zor tedaviler beklerse sizi naoacaksnz 

0 oy
önce (3,251 puan) tarafından

Canım hastanede aldıklarını söyledin mi. Soylemediysen ararlar rutin olarak. Söylemene rağmen çağırdılarsa mecbur alınacak. Benimde kızım yoğun bakımda kaldı topuk kanı alınacağı zaman hastanede aldılar bir daha sağlık ocagına götürmedim. 

0 oy
önce (32,179 puan) tarafından

Git ver diğer türlü başına bela oluyorlar bırakmıyorlar insanın peşini

0 oy
önce (1,470 puan) tarafından

Doğumda ve doğumdan 1 hafta sonra verilir 

0 oy
önce (1,319 puan) tarafından

ilk digunca hastane alir bir hafta sinrada saglik ocagi alir zaten iki kere aliniyor en az. genelde saglik ocaginda bidaha alirlar 3. kez. bi zarari yok sonuclar dogru ve temiz cikain yeter bebek zaten surekli aglayavak ha bi eksik ha bi fazla . onemlimolan sagligi. aglamakla birsey olmaz aglasin iki dk sonra susar dayarsim memeyi emzigi mamayi susar :)

0 oy
önce (2,913 puan) tarafından

Aşı neyse ama topuk kanı verilmeli bence sonuçta vucutan çıkıyor girmiyor ağlasa birşey olmaz ciğerler açılıyor hemn bitiyor gitmesen baya sorun oluyor kayum gibi saçma şeyler atanıyor 

0 oy
önce (2,045 puan) tarafından

Yarın bizde cerecez erken doğdu hiç dayanamıyorum küçücük bedeni zateb 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 211 göst.
19 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MinnieMouse (3,222 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 76 göst.
5 gün önce İnternet & Teknoloji kategorisinde Cahillesohbetikestim (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 252 göst.
+1 oy
7 cevap 903 göst.
5 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,096 soru

24,246,286 cevap

340,442 kullanıcı

...