0 oy
182 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından

Merhabalar arkadaşlar. Evliyim. Bir eltim var benden yaşça büyük. Sağolsun doğum zamanında yanımda olmuştur. Bizde bu duruma karşı minnet duyduğumuz için doğum günlerinde hediye gönderiyorduk. Ancak bir durum oldu ve ben soğudum açıkçası.. Ben emziren bir anneyim ve hamileliğim doğum sonrasi biraz sancılı geçmişti. Bu nedenle oruclarimi tutamadım. Eltim bunu duyunca "benim kızım oruçlarını tuttu. Hocalar karşı bu durumu vs.." dedi. Fitre konusu hakkinda bilmediğim bir durum oldu mesela " gülerek yaa dinimiz böyle.." dedi. Kendisi muhafazakar biridir. Kaynım yani şöyle diyim eşimin ailesi muhafazakardir. Ancak bu benim dinimi bana karşı sorgulamalarıni gerektirmezdi çok üzüldüm. Çok sinirlendim ki ben zamanında gassal olmayı isteyen biriydim. Daha çok hırs yaptım ve gassal olmayı kafama takmıştım. Ancak bir durum oldu ve ben korktum sanırım üzülerek vazgeçtim.. Bunun vicdan azabida bende bir yaradır aslında.. Herneyse uzak durdum eşimle de konuştum bu durumu.. köye gitti hiç arayasim sorasim gelmedi. Beni görünce "küstüm sana insan bir arar" dedi. Kızının bebeği oldu. Doğum günü öncesi bizde birkaç kıyafet vardı eşime dedim verelim yenidir. Kaynım geldi ona verdik vermesi için. Doğum günü tarihini biliyorduk. Eşimle konuştum "hayatım ne alalım vs " kıyafeti daha önce aldığımız için eşimin aklına bez geldi. Araştırdı aldı gönderdi. Dün akşam biz disaridaydik kv dem aradı eşimi kaynım balık almış gelin yiyin dedi. Bizde gittik. Eltimi görseniz sofrada eşime yaklasimini " balık var ye vs" hayret ettim yanında bende vardım hiç yani.. Sonra esim dedi "bez aldık gönderdik doğum günü için dedi " eşime eltimin teşekkürunj görseniz beni hiç takmıyor yani çok ayipladim ya "sürekli ona çok sağol çok makbule geçti kesene bereket vs" elbette eşime teşekkür edicem sıkıntı değil ama bende ordayım ve bende hakediyordum yani bir teşekkürü.. hatta eşime bakarak dedim "iyi ki yazdık sorduk" dedim yine kadın oralı olmadı.. Balık sezonu acilali baya oldu biz yeni yiyoruz balık dedik. Eltim eşime "cumartesi bana bekliyorum sizi diyor ama eşime diyor ben orda tinlanmiyorum yani.. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız Allah aşkına ayıp değil mi hareketleri yakışıyor mu yani annem yaşında birinden bahsediyorum benim yaşında kızı var yani..

4 Cevaplar

0 oy
önce (5,081 puan) tarafından

Gitmezdim herhalde. Yoksayildigim yerde zorlamamak lazim, kendince sana tavir yapmış. 

-Reklam-
0 oy
önce (71 puan) tarafından

Yani gitmezdim Bn ama o sizin her zamn yanınızda olmuş sizdende aynısını beklemiş bir nevide haklı gibi sanki 

0 oy
önce (32,025 puan) tarafından

Boşver gitmeyin sizde yaşı kaç bilmiyorum ama çocukça davranmış 

0 oy
önce (3,558 puan) tarafından

Ben anlamadım konuyu kim ne demiş neye kurulmuş ne durum olmuş faln 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 188 göst.
+3 oy
12 cevap 680 göst.
+1 oy