0 oy
67 göst.
önce Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından

Kızlar evdeki bitmeyen böcekler yüzünden evden taşınmıştım nasıl olduysa yeni taşındığım eve de gelmişler bi arkadaşımız dedete ilaç verdi bunu sıkın dedi bitirir ama dikkate dik adam öldürür dedi bizde dün gece kaldığımız odada gördük kalkıp sıkalım kapısını çekelim biz misafir odasında yatalım dedik ama koku tüm eve yayıldı bütün cam pencere açık uyuduk biraz da olsa soluduk kızım küçük herhangi bi şey olur mu sabaha kadar uyumadım korkumdan ya internette de ölüm haberlerini okudum pişman da oldum alıp getirdiğime 

4 Cevaplar

0 oy
önce (78 puan) tarafından

Canım eğer gidicek bir yeriniz varsa bu ilacı bütün eve sıkın 1 gece birinde kalın evdeyken sıkmayın

önce (60 puan) tarafından

Canım kimse yok maalesef yakınımda eşim gece sıktı tek bi odaya biz diğer odada yattık ama ben hala o kokuyu soluyorum çok pis zaten nerden bulmuşsa Türkiye’de yasaklanmış bu ilaç

-Reklam-
0 oy

Post yukarı çıksın bilen yok mu zarar vermiş midir sabaha kadar az da olsa soluduk 

0 oy
önce (1,310 puan) tarafından

Yanlış yapmışsınız cnm odaya sıksanız bile o koku ve kalıntısı tüm eve yayılır bütün eve sıkın eğer gidecek yeriniz yoksa 1 gece için otelde kalın gidecek yeriniz varsa orda kalın ama o ilaçları sıktığınızda asla evde olmamanız gerek 112 yi arayarak çocugunuz içşn bilgi alın ordan sizi yönlendirirler

0 oy
önce (428 puan) tarafından

Bu beyaz bir toz ise eger hayir bir sey olacagini sanmiyorum cunku annem de yapiyordu. Ama sprey gibi bir seyse onun hakkinda bilgim yok. Saglik ocagina gidip bilgi alin bence. Ben ilaci evden cikacagimiz zaman sıkıyorum ama evin her yerine sıkıyorum 

Sprey sulandırılmış hali galiba canım ama resmen gaz tüp gibi kokuyor çok değişik 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 106 göst.
0 oy
3 cevap 219 göst.
0 oy
1 cevap 89 göst.
18 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde Selda korkmaz (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 290 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,264 soru

24,235,465 cevap

339,617 kullanıcı

...