Kızlar merhaba biraz uzun olabilir okursanız mutlu olurum ne yapacağın konusunda fikir verin lütfen
Bir annem 4 kardeşim var
Ben 3.4 aydır halı koltuk yıkama makinesi almak istiyordum ama yeni eve taşındığımız için masrafımız oldu biraz onları halledip öyle alayım diye erteledim neyse geçen gün annemle konuşurken bende temizlik yapacağım halı yıkama makinesini alsaydım şimdi çok iyi olacaktı koltuklar berbat taşınma durumundan dolayı dedim ertesi gün annemi aradım açmadı kardeşimi aradım annem çarşıda işi var dedi eve gelince annem aradı yarın bize gelsene börek yaparız dedi sabahtan gittim antreye üstümde hediye stickeri olan halı yıkama makinesi duruyor aa bu ne kimin dedim senin dedi ama çok duygulandım biraz ağladım annemde ağladı ben sizin gözünüzü bişey de koymam dedi annem zaten babamdan emekli bir kardeşim çalışıyor o halde hemen ertesi günü gidp alması beni hem mutlu etti Hemde hüzünlendirdi o an çok karmaşık duygular içindeydim
Şimdi bazılarına bi süpürge nolacak düşüncesi oluyordur belki ama kendi eksiğini borcunu bırakıp taksitle benim istediğim şeyi almış olması beni bu hale koydu
Gel gelelim konuya annem bize her şeyi yapar çocuklarıma kardeşlerime ama kendisine yapılmasını asla istemez anne süpürgenin yaza kadar ki olan borcunu ben ödeyeyim dedim bana çok fena kızdı tamam onu kabul etmiyor yakınımızın bir düğünü var kıyafet alayım dedim anneme iki takım aldım bu sefer yine kızdı karşılıklı mı yapıyorsun diye mesela okul açılmadan önce kardeşlerimin bütün kırtasiye alışverişini yaptım iki kardeşim okula gidiyor onlar hevesli hevesli açtı annemde eline sağlık kızım dedi mutfağa geçti 5.10 dk sonra gittim yanına ağlıyordu beni görünce sildi etti noldu anne dedim ben bazen kendimi yetersiz hissediyorum dedi arabanın bi eksiği olsa kocan yaptırıyor parasını almıyor evde bişey eksik görsen sen hallediyorsun ben size yük mü oluyorum 3 senedir dedi babam vefat edeli 3 sene oldu anne o nasıl söz dedim söyledim güzelce konuştum ama bi daha yapma şeninde çocukların var onların kısmetini bize harcama dedi
Biz babam vefat etmeden önce de sık olmasa da yapıyorduk ama hiç böyle demiyordu evet ilgilendiğimiz için mutlu ama size yük oluyorum diye de kahroluyor bize yük olması falanda yok elimde ne kadar varsa yarısını onlara harcarım eşimde öyle
Ama annemin böyle yapması beni çok üzüyor ben yapmak istiyorum çünkü bazen maddi sıkışıklık yaşıyor onda bile maaş kartından içten çektiriyor kaç kere söyle diyorum söylemiyor bunun çaresi ne kızlar yaa gerçekten çözümleyemiyorum ve artık çok üzülüyorum ne yapacağımı bilemiyorum