Ankara'da sıradan bir 2.kat manzarası 😂
Düz ovada 35 yıldır yaşayan ben Ankara ya bir türlü alışamadım kaç kere gelmeme rağmen
Görümcem doğum yaptı bebe görmeye geldik Ankara ya
Öğlen çekmiştim
Havası cok kasvetli bır değişik şehir sadece hastaneleri güzel yoksa Yozgat bile ankarasan güzel hıc bulut yok grı şehir
Emin misin bacım buranın Ankara olduğuna 😄
Şehre baya uzak sanırım olduğu yer
Galiba 😂 Altındağ bura en tepesi
Bura da anlık Ankara çünkü 😄
Sizinki daha normal bir ev miş 🤭 görümcemgil iş gereği burdan tuttular evi daha 1 sene oldu taşınalı Ankaray a
Ankara başka şehirlere benzemez şehir değiştirmeyi bırak ilçe değiştirsen onda bile yabancılaşmış hissedersin
Ankara'dan taşınıp gidenlerin aklında bir yerde hep kalır
Seviyorum ben şehrimi size kasvetli gelen bana huzurlu geliyor alışkanlıkla ilgili sanırım
Ben kasvetli yazmadım ki
Yüksek yerlerde ev olmasına alışamadım ben Konyalı olunca düz ova bizimki
Yok sen değil genel olarak kasvetli olarak tarif edilir o yüzden öyle dedim
ankaranın neresi burası, merkez olamaz
Altındağ canım
Ankara'dan başka yerde yaşayamam diyen ben 😂
Alışkanlık işte. Ben evler yüksek yerlerde olmasına alışamadım sadece . Tepeler dağlar yokuşlar😂
Ankara'ya alışmak bir şanstır alışmamak da başka bir şans ikimizde şanslıyız 😂
Kiz bura nere sehir icine cok uzak dagin basi burasi sen bi sehre yaklasda oyle karar ver guzel mi degil mi ankara
Güzelliğine bişey demem merkezede indik kaç kere
Dağlar tepeler yokuşlar bunlara alışamadım
Konya'ya kıyas yapınca 😂
Altındağ burası arkada görünen evler köy 😂
Durmus dayimlari taniyosaniz selam soyleyin mahinur esinin ismi 🤭 oralar oyle canim merkezden kastin altindagin merkeziyse inmesen daha iyidir heryerde arapca tabelali dukkanlar var kizilaya ulusa falan gitmeniz lazim ama yokus dersen malesef var o dert bi de etimesgute gel buralar komple yokus
Ankaradan vazgeçemem ben 😅 garip bir şekilde seviyorum ama her yeri ayrı tabiki yüksek kesimler böyle oluyor mesela kot 5 diyor bir gidiyorsun arka balkon yukarı 3. 4. Kat gibi ama kot 😅
İşte ben de Ankara'da oturuyorum manzaram orman falan dağ ot 😅😅
1 2 ay önce ilk kez gittim Ankara ya ordan Çorum a sevemedim ben Karadeniz'in yeşiline mavisine alışınca oralar bir tuhaf geldi 😊
Konya da evler hep düz yerlede de ondan canım annemler tedavi için gitmişti dağların yamaci hep ev demişti burda mesela tatlı sular var her köşe başında orda yokmuş sanırım
Şükür gonyama kavuştum Allah'ım kimseyi memleketine hasret bırakmasın gerçekten çok zor
2014 de Bilecik e taşındık 2 sene orda kaldık ne çektim ha
Resmen başka bir dünya gibi alışamadım
Olsun da angara olsun. Doğma büyüme buralıyız başka beğendiğim yerler de var ama insan otogarda bile özlüyor gidemiyor
Haklısın canım insanın doğduğu büyüdüğü yer bir başka
1,495,504 soru
24,430,694 cevap
352,487 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın