Kokusu ağır olmayan ama güzel yumuşatıcı öneriniz var mı (boykot olmayan) siz hangisini kullanıyosunuz
Ben peros sarı ve pembe kutulari çok seviyorum ( boykot mu bilmiyorum)
Peros boykot değil
Teşekkür ederim
Ben de peros sarı kullanıyorum misler gibi kokuyor 🩷🤌🏼
Peros sarı kutulu aldım çok güzel kokuyor bingo nun üzerine bebek resmi olanlar çok güzel kokuyor bide onlardan alıyorum
Rica ederim yorumlara baktım genelde herkes aynı şeyleri önermiş neredeyse bingo bebeğimin kokusun gerçekten çok hafif
Peros sarı olan mükemmel
Kokusu hafif mi
Hafif baya kalıcı 1 2 hafta gitmiyor
UniBaby tek geçerim
Yahu boykot olmasa bile siz de değilse bile bebeklerin iyiliği için kullanmamaniz gerekiyor uni baby dalin masum mu sanıyorsunuz . Ben hiç kullanmadım bebeğime uni baby dalin vb çok bilinen ama zararlı olan ürünleri
Ne kullanıyosun peki
Ben astım hastasıyım, diğer hiçbir yumuşatıcı bana uygun olmuyor. Bingo soft var bir de o uygun, diğerlerinde nefes tıkanıklığı yaşıyorum.
UniBaby kullandığımdan beri tıkanıklık olmadı mesela.
Ayrıca yenidoğan evresinde bir tek beyaz sabun rendesi kullanıyorum, ilk 6 ay. Ondan sonrası için bir tedirginliğim yok. Oğlum 22 aylık, kuzum 11 olmak üzere.
Kızımın saçına ve vücuduna agarta nin Şampuanini kullanıyorum . Makineye de yumuşatıcı gözüne beysz sirke döküyorum
Boykot dedektifi güvenilir değil. Bi ara indirdim baktım kesinlikle doğru değiller.
Doa Lilyum&Lotus coookk güzel
Teşekkür ederim 🌹
Bulut inci serisi. Kokusu şahane ve kalıcı.
Onlardan alıyordum aslında ama pek beğenmedim
Bingo sarı çok güzel kokuyor boykot değil sanırım
Kırmızı olandan aldım ama kokusundan tam emin değilim belki bir de onu denerim
Boykot mu bilmiyorum ama yumoş şakayık kullanıyorum dolabın kapağını açınca mis gibi kokuyor
Yumoş boykot
hiçbirini. hiçbir zaman yumuşatıcı kullanmadım
Toz deterjanı ne kullanıyorsun peki yumuşatıcıya ihtiyaç olmuyomu
toz da kullansam sıvı da farketmez. hiç kullanmadım, hiç ihtiyaç hissetmedim. tamamen pazarlama ürünü olduğunu düşünüyorum. çamaşırlarım da gayet yumuşak. ayrıca ne kadar fazla kimyasal olursa vücuda o kadar zararı var. özellikle alerjik bünyelere
ben sıvı deterjan kullanıyorum, toz hep bir leke bırakıyor çamaşırlarda hiç hoşlanmam o yüzden. pestil sıvı deterjan var şu an.
kızıma da sabun tozu kullanıyorum
Teşekkür ederim hiç denememiştim sıvı deterjanı belki onuda denerim bir ara
makinenin deterjan gözü de temiz kalıyor 😅
kotlarda falan toz deterjan leke gibi kalıyor özellikle siyahlarda, hiç hoşlanmıyorum tekrar tekrar yıkamak zorunda kalıyorum. ama sıvı şahane 😂
Peros koyu sarı kullanıyorum o da herşeye değil
boncuk yumsatici tavsiye ederim
Hayır ateşkes ilan edilse de boykot bitmedi ki bugün yine saldırılara başladılar orada bir çok kişi öldü maalesef
yorumumu degistirdim boykot olmayan boncuk yumsatici tavsiye ederim
Teşekkür ederim 🌸💕
Beyaz sirke kullanıyorum
Bingo Pembe ,beyaz, kırmızı
Peros sarı
Teşekkür ederim en çok hangisini önerirsiniz peki
Bingo beyaz ve kırmızı
eeger bulunduğun yerde file market varsa file marketin kendi markası var oda çok güzel kalıcı koku veriyor
Kırmızı aldım aslında denedim ama bilemedim kokusu konusunda emin değilim
Kırmızı parfümlü kokusu ,beyazı ,beyaz sabun gibi kokuyor pembede biraz çiçeksi koku
Peros beyaz olanı çok güzel ve kalıcı gerçi onun bütün renklerini kullandım hepsi güzel ve kalıcı
Teşekkür ederim hafif mi kokusu
ABC Lotus çiçeği mukkk tek kelime ile gardrop bile yumuşatıcı kokuyor resmen
Teşekkür ederim belki sonrakinde onu denerim
Bingo kullanıyorum beyaz olandan
Teşekkür ederim şuan kırmızısı var belki onuda denerim
Bingo kırmızı olanı kullanmıyorum memnunum güzel de kokuyor
Şuan ondan var ama emin değilim kokusu konusunda
File market varsa sizin oralarda canım actishoft diye bir marka var onu kullan bana dua edeceksin kokusu parfüm kokusu gibi çok kalıcı
Çok teşekkür ederim bi bakayım ona da
Bütün markayı denedim
File marketin yumuşatıcısının üstüne görmedim çok çok güzel
Teşekkür ederim 🌸
Bim in mavi bulut olani
Onu denedim ama çok ağır kokusu var kötü gibi geldi o yüzden
Mis gibi valla
Doğrudur ben herhalde biraz koku hassasiyeti olduğundan sevemedim
Olabilir nasıl bir koku aradigina bağlı ozaman ben tam yumustsucu koksun istiyorum mesela parfumsuler sevmem
1,486,256 soru
24,298,574 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın