0 oy
96 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (7,746 puan) tarafından

Yağ şeker tahin ve unla yapılan kurabiyede şeker yerine hurma kullansam nasıl olur sizce

O kadar emek verip sonra çöpe atmak istemiyorum nasıl olur sizce

3 Cevaplar

+2 oy
önce (1,264 puan) tarafından 1 uyarı:
🚩 Hakaret,Tahrik

ben oyle scma sapan seyleri sevmiyorum . lezzetsiz ve sacma sapan oluyor seke koymadim hurma koydum fit brovni fit tarif abuk subuk seyler . edebimle tatliyi birakirim daha iyi🤣🤣yada yapiosam hakkini verip  sekerini yagini koyarim duzgunce lezzetli ve sagliksizca yerim🤣🤣 ben susam da ekliyorum o kurabiyeye cok yakisio

önce (7,746 puan) tarafından

Kendim için değil kızım için :) şekersiz yapmaya calışyorum

Bu arada uyariyi ben vermedim 😀

önce (1,264 puan) tarafından

cinsin teki vermistir . ya kekligi duz ovada avlayalim kanadini kanadini baglayalim. ya civan percemi yada cahil cuheylanla sohbet muhabbet eden uc takik var bana su aralar .  burdaki kangi kelimeye uyari verecek birsye buldularsa iste zihinsel kapasiteleri sacma sapan olduklari icin muhtemelen sacma sapan kelimesine  ayar oldular  yada sagliksizca yazdigim kelimeye ayar oldular cunku olumsuz iki kelime onlarin sabit fikirlerince kendi caplarinca. cunku at gozlukleri taktiklari icin kendi dusuncelerinden kendi mantalitelesinden basla mantalitedeki farkli bakis acilarina farkli dusuncelere kapalilar dumduz at gozlugu takarak tek bir dusunce sabit fikirle yasiyorlar. aha buna uyari versinler gelip

Ay bana da bir ara takıklar vardı 😀 ne yaptım umursamadim sorularıma cevap yazdı istedi ki diyaloğa gireyim ona da malzeme olsun çünkü kaostan besleniyorlar ben ne yaptım görmezden geldim en güzeli oturdukları yerde kudursunlar ahaha🤣

-Reklam-
+1 oy
önce (6,789 puan) tarafından

elma özü veya kuru dut koyuyorum ben böyle şeylere

+1 oy
önce (173 puan) tarafından

Ya bu tahinli kurabiyeyi bir ben mi yiyemiyorum. Damağa yapışıyor, yer yemez boğazını tıkıyor üstelik dökülüyor nasıl yiyeceğini şaşırıyor insan. 

önce (1,264 puan) tarafından

🤣🤣 findiktan bi tik buyuk cevizden bi tik kucuk minnak minnak lokmalik seklinde yapip cayla da tek atista yeyince iki problemde olmuo🤣🤣

Kullandigin malzemelerden kaynaklanıyor olabilir neler koyuyorsun

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 213 göst.
22 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Leblebi (6,538 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
+3 oy
6 cevap 191 göst.
+1 oy
13 cevap 473 göst.
25 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Manolyam (3,352 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,534 soru

24,238,962 cevap

339,845 kullanıcı

...