0 oy
686 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (447 puan) tarafından

Annem bana kalmaya geldiğinde evin havası değişiyor böyle huzurlu, sıcacık bir ortam oluyor. Böyle evde bir düzen, tertip oluyor neden bilmem çok mutlu oluyorum mutfağımdaki lezzetler bile değişiyor 😄🌸 annem kalmaya gelicek çok mutluyummm

24 Cevaplar

+4 oy
(316 puan) tarafından

Ne güzel yakın olupta sevilmeyenler be yapacak

(33,004 puan) tarafından

Bunu yazmaya gelmiştim Allah hayırlısını versin yapacak bişey yok 🤷🏻‍♀️

(5,960 puan) tarafından

Hiç olmayan ne yapacak 

(316 puan) tarafından

Olmayan hatıralarıına sarılır bızde o hatıra da yok 

-Reklam-
+2 oy
(395 puan) tarafından

Degısıyo, evımı bır anda sis bulutu kaplıyor, acaba neye laf edıcek neyi begenmeyecek, neye surat asıcak diye beklıyorum

(2,413 puan) tarafından

Gözün kör, kulağın sağır olacak 

(149 puan) tarafından

Ne yazık ki tam olarak böyle 

(395 puan) tarafından

Valla bana laf edınce umrumda olmuyor 31 senedır iyi bişey duymadım da evlatlarıma kızınca kör ve sagır asla olamıyorum

+1 oy
(8,431 puan) tarafından

Gözün aydın. Evet benim annem de dün evimdeydi Allsh başımdan eksik etmesin bana gelince bende çok huzurlu hissediyorum 

+1 oy
(25,583 puan) tarafından

Benim annem hem uzak hem hasta ama varlığı yeter sesi nefesi yeter o değişime huzura 

(447 puan) tarafından

Allah uzun ömür versinnnn annene 

(25,583 puan) tarafından

Amin canım hepimizin hayatta olan tüm iyi annelere uzun sıhhatli ömürler nasip olsun 

+1 oy
(28,607 puan) tarafından

Aslında ben düzenli biriyim ama nasıl oluyorsa annem gelince evim daha çok yuva oluyor 🤩🤩🤩🤩🤩

0 oy
(19,046 puan) tarafından

Annem gelecek diye önce bir telaş, annem gelince de huzur, neşe, rahatlık geliyor evime. Canım annem Allah ayağına taş değdirmesin 

0 oy
(2,037 puan) tarafından

Manevi annem geldiğinde evde anne kokusu oluyor anne yemekleri pişiyor anne sıcaklıgı oluyor anne kokusu dünyadaki en güzel kokuymuş eve yayılıyor resmen mevlam acılarını göstermesin

0 oy
(1,753 puan) tarafından

Ya bizde de öyle. Annemlere 5 dk mesafede oturuyorum bazen kalmaya gelir bazen de bir kaç saatliğine. Resmen enerji depoluyorum ❤

0 oy
tarafından

Benım annemde gelse keşke 🥺

0 oy
(5,454 puan) tarafından

Annem herelde toplasak 3 4 kere anca gelmiştir 5 senelik evliyim malesef artık ayakları gitmiyor ve merdiven çıkmak ona eziyet geliyor..

Bizim annelerimiz yaşlı ya gelince biz herseyi üstleniyoruz çocuğu biraz tutabilirse oda kafi bize 

0 oy
(2,086 puan) tarafından

Doğum yaptım geldi annem olmasa  ne yapardık bilmem elini birşeye surmuyorsun ama herşey yolunda birşey istemeye dmeeye gerek bile yok senden önce düşünüyor Hakkını nasl oderim bilmem akrasifligimi bile çekiyor sessizce kırılsa bile  birşey demiyor  

0 oy
(339 puan) tarafından

Giderken de tam tersi

(447 puan) tarafından

Evet dönerken de içim burkuluyor

0 oy
(460 puan) tarafından

Benim annem Allah'tan yakın da sürekli geliyor yoksa ayyy çok özlerdim iki günde bir gelir ben giderim 

(447 puan) tarafından

Benim annemle aramda 1 saat var bende çoğu zaman gidiyorum ama annemin bende kalması beni mutlu etti Bayadır gelmiyordu bana

(460 puan) tarafından

Ayyy güzel anne gibisi yok ya 

0 oy
(53 puan) tarafından

Annemi çok severim Allah onu başımızdan eksik etmesin. Bi saatlik uzaklıktayim yalvar yakar yılda bir iki günlüğüne gelir evime gelince çok mutlu oluyorum. Ama yoruldum bende artık çağırmıyorum ara ara ben onları görmeye gidiyorum. 

0 oy
(4,843 puan) tarafından

Yurtdisinda yaşıyorum 4 yildir uğraşıyoruz ailemden kimse gelemedi o yuzden o duyguyu bilemiyorum. Sukur elhamdülillah 2 ayda bir ben gidip hasret gideriyorum

0 oy
(1,377 puan) tarafından

Bende annem gelince stres oluyorum hiç yaranamadım çünkü hep kusur arar 

0 oy
(179 puan) tarafından

Yok daha kasvetli oluyor ya bende anlamadım gitti gurbette olmama rağmen geldiği zaman sürekli diken üstündeyim asla elini bir şeye sürmez sevdiğim yemekleri bile yapmaz bir tuhaf oldum şimdi 😏bebegim 6 aylikken memleketten görmeye gelmişti bir sabah eşimle hastaneye gitmek zorunda kaldk bebegi bırakıp öyle gitmiştik sabah erken di oğlum hiç yaramaz değildi hep uyuyan bebekti 9 gibi eve geldik eşim yolda anne eli farklıdır şimdi mükemmel bir sofra hazirlamistir annemiz kurt gibi açım falan demişti eve geldiğimizde nasıl birkatiysam her şey aynı yerindeydi o kadar çok üzüldüm ki o aceleyle hasta halimle sofrayı kurup evi toparlamistim anne neden kurmadin ki sofrayı dedigimde de bana kızmıştı benim evimmi kurayim el alemin evi sen deseydin ya bana demedigin için yapmadim demişti o gece sabaha kadar oturup ağladım bana yardım etmek için taaa uzaktan gelmiş güya her gün abilerinin evindeydi hiç yardımı dokunmadı asla 🥺bazen eşimi çok özeniyorum annesi onu çok seviyor 🥺

0 oy
(1,808 puan) tarafından

Annem yakın sürekli masraf yapmayın siz gelin diyor Çok sıkıldım bu durumdan tamam seviyor beni çok seviyor ama evime gelsin istiyorum rahat edemiyormuş

(447 puan) tarafından

Evet yanlış düşünüyor keşke gelse seni de mutlu etse

(1,808 puan) tarafından

5 yılım bitti hâlâ aynı düşüncede . Senede iki üç kere gelir 

0 oy
(2,673 puan) tarafından

Evet gerçekten çok değişiyor annemde bana ne zaman kalmaya gelse sabahtan neşe ile kalkardım ama 4 aydır konuşmuyoruz öyle yani 😞

0 oy
(32,526 puan) tarafından

Değişmez mi her konuda değişiyor.🌸💕🩷 

Geldiği günden beri evim çiçek açtı resmen erişte kesti buzluga katmer ve mantı yaptı yarında içli köfte yapcaz Allah bin kere razı olsun sağlıklı uzun ömürler versin annelerimize

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 579 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 411 göst.
12 Temmuz 2020 Tatil-Seyehat kategorisinde Pilates Topu (2,445 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 914 göst.
28 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Daisy786 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,055 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,816 soru

24,321,189 cevap

345,316 kullanıcı

...