0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (6,496 puan) tarafından

Tıkanıyor oksuryor cuma günü azcik vardı sağlık ocağına gttim bişeyi yok dedi gönderdi dün baya öksürmeye başladı bol bol emzdryorum meyve püresi veryorum zeytinyağı içine bı damla limon sktm verdim ayağına zeytinyağı ile içine yarım diş sarımsak rendeledim çorap gydrdim göğsüne sırtına zeytinyağı sürdüm havlu isstim koydum zadiden alerji şurubu var verimi acaba geçen burnu akıyor du dye doktor yazmisti

2 Cevaplar

0 oy
(15,879 puan) tarafından

Nebülizatör edin serum buharı ver sık sık. Burnu tıkalıysa da burnunu yıkayarak aç buharı verdikten sonra sırta pat pat yap. Zaditen alerji ilacı Dr lar bakma geniz akıntısı için veriyor ama normalde alerjik durumlar için kullanılır. Dediklerimi yap toplar inşallah. Ciğere indiyse sıkıntı ama antibiyotik gerekir bir ciğer dinlettir

(6,496 puan) tarafından

Cuma günü gttim dedi bişeyi yok canım  yaa dinledi tıkanıyor sırtina vuryorim o şurubu verim Özkan çnkü hep burnu akardı doktor yazdı verdim kacgune iyileşti üzerine nezle içinde kullanirilr demiş banyoda yaptrcam zaten burnumuda accaam

-Reklam-
0 oy
(526 puan) tarafından

Tek çözüm buhar. Oğlumda bı iki gün önce öyleydi nefes alırken hırıltılı alıyordu. Balgamı vardı oksuruyordu ama atamiyordu. Çocuk doktoruna gittik. Buhar ver elinde yoksa yatiş vetecem dedi. Hemen buhar Makinesi aldım çok şükür iyileşti. Bizde ateşte çıkmaya başlamıştı. Buhar hemen iyi yapar. Çok geçmeden al derim.

(6,496 puan) tarafından

Elimde makina var ama ilaç lar ona olurmu 

(526 puan) tarafından

Serum varsa serum koyun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 190 göst.
26 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dunya.dln (648 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 187 göst.
6 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Ysfpnr (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 58 göst.
7 Ekim 2025 Diğer kategorisinde 1prenses_1prens (715 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
5 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeyneb34 (1,158 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,127 soru

24,353,680 cevap

346,617 kullanıcı

...