Tıkanıyor oksuryor cuma günü azcik vardı sağlık ocağına gttim bişeyi yok dedi gönderdi dün baya öksürmeye başladı bol bol emzdryorum meyve püresi veryorum zeytinyağı içine bı damla limon sktm verdim ayağına zeytinyağı ile içine yarım diş sarımsak rendeledim çorap gydrdim göğsüne sırtına zeytinyağı sürdüm havlu isstim koydum zadiden alerji şurubu var verimi acaba geçen burnu akıyor du dye doktor yazmisti
Nebülizatör edin serum buharı ver sık sık. Burnu tıkalıysa da burnunu yıkayarak aç buharı verdikten sonra sırta pat pat yap. Zaditen alerji ilacı Dr lar bakma geniz akıntısı için veriyor ama normalde alerjik durumlar için kullanılır. Dediklerimi yap toplar inşallah. Ciğere indiyse sıkıntı ama antibiyotik gerekir bir ciğer dinlettir
Cuma günü gttim dedi bişeyi yok canım yaa dinledi tıkanıyor sırtina vuryorim o şurubu verim Özkan çnkü hep burnu akardı doktor yazdı verdim kacgune iyileşti üzerine nezle içinde kullanirilr demiş banyoda yaptrcam zaten burnumuda accaam
Tek çözüm buhar. Oğlumda bı iki gün önce öyleydi nefes alırken hırıltılı alıyordu. Balgamı vardı oksuruyordu ama atamiyordu. Çocuk doktoruna gittik. Buhar ver elinde yoksa yatiş vetecem dedi. Hemen buhar Makinesi aldım çok şükür iyileşti. Bizde ateşte çıkmaya başlamıştı. Buhar hemen iyi yapar. Çok geçmeden al derim.
Elimde makina var ama ilaç lar ona olurmu
Serum varsa serum koyun
1,490,127 soru
24,353,680 cevap
346,617 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın