0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından

Hanimlar merhaba iki cocuk annesi olarak bu saatte uyanik olmamim sebebi kabus gene hanimlar ben evldndigimden beri surekli kabus goruyorum iki gunde bir uc gunde bir ama hep yNi ve her kabusumda 3 harflilerle ikgili oluyor hep nedeni nedir bilemiyorum dualarimi okuyup yatiyorum her gece gene ayni bu seferde esimin kiligina girdi geldi ruyama cok korkuyorum artik uyandigimda ilk bi iki dakika hareket edemiyorum oldugum yerde kaliyorum sonra aciliyorum ruyamdada bagira bagira dua okuyorum anliyMiyorum artik haci hocaya gitmeyede korkuyorum napsam lutfen kusura bakmayin korkutmak istemiyorum sadece paylasmaj isgedim tavsiyesi olan vRmi 

2 Cevaplar

+1 oy
(2,213 puan) tarafından

Yatmadan önce ayetel kürsi Felak nas okuyup vücuduna sür.

Günlük olarak da hizbul bahr duası oku, daha da görmezsin biiznillah. Hizbul bahr, tüm koruma ayetleri ve dualarını barındıran toplu dua, adetken okunmaz o yüzden.

(7,831 puan) tarafından

Adetken neler okuyabiliriz

(2,213 puan) tarafından
+1

Bismillahillezi la yedurru measmihi şey’ün fil erzdıi vela fissema’i. Vehüves semiul alim.

-Reklam-
0 oy
(23 puan) tarafından

Lutfen beni yargilamayin veya bizi korkutuyorsun gibi yorumlar atmayin sadece korkumu sizinle paylasmak,istedum 

(25,054 puan) tarafından

Uyarı koysan daha iyi hamilesi var lohusasi var en azından bunu düşünüp korkan girmesin diyebilirsin. Soruna çözümüm yok Rabbim şifa versin 

(23 puan) tarafından

Haklisin kusura bakma gebelik disi soru sohbet diye paylasmak istedim onu dusunemedim o anki korku tedirginlikle yazdim bende 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 429 göst.
21 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ozlem4141 (848 puan) tarafından soruldu
+4 oy
15 cevap 317 göst.
0 oy
11 cevap 342 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 277 göst.

Kategoriler

1,482,540 soru

24,251,891 cevap

340,982 kullanıcı

...