0 oy
81 göst.
önce Diğer kategorisinde (173 puan) tarafından

İki hftayi gectk herhalde ilk zamanlar daha sakindi simdi aglayarak uyaniyor kucakta gezdirerek sakinlestiemeden uyumuyor boyle mi devam edecek sizce

2 Cevaplar

0 oy
önce (1,370 puan) tarafından

Bugün ilk günümüz bizimde ağlayarak uyuduk babap  (meme)  diye diye uyudu gece kalkarsa ne yaparım acaba diyorum babap koymuştu ismini istediği zaman anne babap diyodu niye babap ismi niye öyle diyor hiç bi fikrim yok 😄

önce (173 puan) tarafından

Kiyamam ya alisir insallah kac aylik ? Biz cok zorlandkk 21-22 aylikken bi kac kez sabahladik aglamaktan uyumadi pes edip veriyordum bu sefer kararli durdum 25 aylikken kestik sukur kendisi de cabuk alisti gunduz uykusuna gecis biraz zor oluyor bi de gece aglamasi yeni cikti bu gunler

önce (1,264 puan) tarafından

ilk bes 6 gun kucakda sakinlestirilip meme istedigi zaman birkac yudum su ile aliskanligi bastirilabilir. 17 aylik ohluma biraktirttim. 22 aylikda kizima biraktirtmistim

24 aylık canım o kadar bağımlı bir çocuk ki gece kalkıyor zaten 10 defa falan sabah uyanınca da artık beni bırakmıyor ki gidip kahvaltı hazırlayayım yani o kadar bağlı ama dedim artık yeter yani 

Benim kizda oyleydi cabuk alisiyolar korkma oyle asiri asiri aglamazsa pes etme valla mukemmel bi seymis cok rahatladim

Evet bense kızımdan biliyorum çok güzel ama benim o duygu çok uzun surmemisti kestim hamile kaldım 9 ay sonra tekrar emzir :) inşallah bunda uzun sürer şimdi kalktı su verdim istemedi kucağımda sallıyorum inşallah böyle böyle unutacaz

-Reklam-
0 oy
önce (1,264 puan) tarafından

bes 6 gune alisiyor aslinda . ki benimkiler meme ile uyurdu tok olsalar bile emecekler uyumak icin. bes 6 gun agladi geceleri kucakda sakinledim sonra mamam memee diye inlemeye basladi geceleri aglama bitti uyaninca meme istiodu. su veriodum birkac yudum iciodu. bir aya o sistem de hitti susadikca kendi uyanir su diye ister ama susamassa uyanmaz hale geldi

Suyu hep teklif ediyorum istemiyo babasini istiyo genelde onun kucaginda iki dolasip uyuyor tekrar insallah biter yoksa adam depresyona girecek 🤣

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 220 göst.
24 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kubraumut (3,192 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 302 göst.
0 oy
10 cevap 271 göst.
13 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Lamelif (2,004 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,532 soru

24,238,927 cevap

339,842 kullanıcı

...