Hayırlı geceler kızlar kız kardeşimin 10 gündür adeti gecikmişti bugün test yaptı ama akşam yaptı sabah değil test sonucu böyle çıktı sonra hastaneye gitti kan verdi sonuç 1.20 çıkmış yani anlayamadık bebek var mı yok mu ne yapması gerekiyo tekrar kan mı vermesi lazım
Test bu kızlar
Aşkım gebe değil kesin ve net maalesef. Hem 10 gün geçmiş hem kan negatif teste aldanmayın
Yaaaa :( tamam canım çok teşekkür ederim
Rica ederim canım
Malesef gebe değil neden regl olamamış onun için doktora gözüksün yüksek ihtimal regl söktürücü yazarlar
Tamam çok teşekkürler sağolun
10 gun geçmiş artık yoktur belkide kimyasal gebelik oldu testte ondan cikti değer düşmüştü olabilir
Şeker hastası olduğunu öğrenmiştik 1 ay önce insülin hap falan yazdılar bi anda düşüp yükseldiği için 10 gün kadar hastane'de yatmıştı acaba serum ilaç derken ondan mı regl olmadı ki
Aynısını birkaç gün önce yaşadım 16 gün gecikmem var şuan adet söktürücü kullanıyorum adetin 2. Günü gel hormonlarına bakalım dedi doktorum
Allahım kalbinize göre versin hayırlı evlat nasip etsin sizede inşallah
Teşekkür ederim canım Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah
@Merva cnm bende adet olmyrdum olduysamda mesela uzuyrdu yâda az az geliyrdu 3 gün vs gibi birden çoğalıyordu bildiğin adet olurken kan gekmesini beklyrdum ve bana adetliyken bakmadı tam tersi adetli olmadan bakılması gerektiğini söyledi o zmn hormanlar dengeler hep bozuluyr yaa yüksek cikyr ondn ben adet olmadan önce yaptım ve hormonlarim calismyr dedi yani ilişkide boşuna korunma dedi hamile kalmasn yumurtalıklarin tembellik var calismyr zor calisyr dedi 3 ay ilaç tedavisine başladım cnm ihmal etmeyin kızlar benm 4,3 yaş çocuklar var diye 3 düşünmüyordum da bu çıkınca başıma Allah korusun olmz diye korkyrm yaa
Benim de bir buçuk yaşında kızım var beş yaşına gelene kadar düşünmem diyordum ama olmaz fikri beni de korkuttu
İnanin tedavi sonrasında düşünücem cnm yani beli bir süre sonra çocuk getirmeye getirmeye rahim alışıyor dedi ve ilerleyen zmanda sıkıntı olmasa bile olmz yani dikkatli olun ve bu tedavi den sonra kontrollere gelin düzenli dedi
1,487,472 soru
24,316,463 cevap
345,064 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın