+1 oy
248 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından

Hanımlar çok sinirliyim biz Aksaray'da oturuyoruz pazartesi eşimin Ankara'da iş görüşmesi var orda amcası var iki hafta önce amcası ailesi ile geldiler biz ayrı davet etmedik diye kırılmislar eşimi oğlu gibi sever bende bebeğimle eşimle birlikte gidelim hem biraz gezmiş oluruz hemde amcanın gönlünü alırız diye düşündüm pazar gununden gidecektik pazartesi eşim görüşmeden çıkınca geri donecektik. Biz bu arada bir yaşıyoruz daha önceki paylaşımlarından bilirsiniz evde kaynanamla çok sıkıldım hava alirm eşimle baş başa gezmek istedim sırf ben evdeki olan birşeyi amcanın eşine anlatırım diye kaynanam gitmemi istemiyordu ben illerde gidecem diye direticne evli görümcem eşime mesaj atmış beni de götürün diye eşim aradı söyledi sırf eşim iş görüşmesine gidince yengeyle başbaşa kalmayalim diye yanımıza bekçi geliyor böyle bir durumda ne yapayım ben onun gelmesini istemiyorum çünkü kendi de çok iki yüzlü bir lafı bir lafını tutmaz her lafin dibine kadar detayını öğrenmek ister anasına gelince detaylı rapor vermek için ama goturmezsek de eşimin başının etini yer bize huzur vermez.

7 Cevaplar

+1 oy
(193 puan) tarafından

Sıkıcı bir durum esıme desen ben bas basa vakit geçirmek istıyorum dıye ne der canım 

(50 puan) tarafından

Söyledim sırf yengeyle yalnız kalmayalim diye bekçi geliyor hiç demiyor kocasıyla baş başa vakit geçirmek istiyor mu diye düşünmüyor dedim eşim dur bakalım sen kimseye bildiğini belli etme ben hallederim dedi ama halledemez ki o da gelir.

-Reklam-
+1 oy
(3,635 puan) tarafından

Gitmekten vazgeçerim.bir daha bir yere gidecek olsam son dakikaya kadar kimseye demem.

(50 puan) tarafından

Ben vazgecsem o kesin gidecek eşimle varligimdan rahatsız olsun illaki laf denk gelir ona laf çarparim anlar diye düşünüyorum ama canım sıkıldı gerçekten. Sanki o gittiği her yere beni götürüyor ya ne zaman eşimle böyle bir aktivite planlasam zırt dibimizde bitiyor.

+1 oy
(1,350 puan) tarafından

Düpedüz görümcenize ben eşimle baş başa gitmek istiyorum her yere seni taşıma zorunda değiliz deyin 

+1 oy
(1,411 puan) tarafından

Eşiniz denge kurmadıgı tavrını koymadıgı sürece bişey yapamazsınız sadece sinir olduğunuzla kalırsınız

+1 oy
(19 puan) tarafından

Bence eşinizde hata, kardeşine ben eşimle baş başa gitmek istiyorum demesi gerekir. Tavrını koymazsa görümcenizden çok çekersiniz

+1 oy
(2,920 puan) tarafından

Direk esine şöyle ben senle başbaşa kalmak istiyorum annen burda ordada ablan mi öyleyse ben gelmiyorum memelekete aileme gidecem orda kafa dinlim bari de 

Gorumcene abla seninorda ne işin var ben kocamla tek başına gitmek istiyorum sende eşinle gidebilirsin de ayy sakın gelmesin nefret ediyorum yapışıp bir yerlere gelmelerine

+1 oy
(5,120 puan) tarafından

Eşin kardesine diyecek ki yengenle basbasa plan yaptik hazir sehir disina cikmisken, 40 yilda bir yanliz kalacaz seninle baska zaman gideriz deyip kestirsin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 262 göst.
9 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sdsdcey5 (43 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 283 göst.
27 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 123 göst.
27 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Kubra- (1,190 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,496 soru