+1 oy
649 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

30 Ekim benim doğum günüm . doğum günümde akşam eşimle birlikte güzel bir vakit geçirmek istiyorum kaynım evde kaynım geldiğinden beri bayağı birbirimize uzağız ya bir evin içinde iki yabancı gibiyiz öpme sarılma birlikte sohbet etme televizyon izleme sarmaşdolaş herhangi hiçbir şey yok ya akşam güzel bir ortamlar falan hazırlayıp eşimle vakit geçirmek istiyorum yani bir günlüğüne kardeşin abinin evine gitsin desem eşim kıyameti kopartır ne yapacağım ben ya çok heveslendim .hani diğer yanım gerek yok hazırlık falan yapma diyor yani bilmiyorum ne yapacağımı siz olsaydınız ne yapardınız ya dışarıya çıkalım falan desem kaynım da gelir sizce yanlış mı düşünüyorum kutlamazsam mı yanı 

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

14 Cevaplar

+6 oy
(32,292 puan) tarafından

Bacım senin bu anlayışsız eşin laftan anlamıyor ya da seni umursamıyo kaç kere post açtın bak burada hepimiz biliyoruz bir süre uzak dur çık git evden annenlere falan kardeşin gitmiyosa bende dönmüyorum de gerçekten nasıl yapabiliyorsun aynı evde bu kadar şeye gelemez insan ben duramazdım şahsen gitsin anne babasıyla kalsın 

tarafından

Gurbetteyim başta istemiyordum falan pek çok posta açtım linç yedim herkesten ya dedim tamam uzatmayacağım ama ben çok yoruldum hiçbir şekilde evin içinde iki yabancı gibiyiz diğer abilerin evine de gidebilir dışarıya çıksak o da gelir ben onu da bu plana dahil etmek istemiyorum eşime dedim abisinin evine gitsin kıyameti kopardı yok gerek yok hazırlık falan yapma saçma sapan şeyler falan dedi

(32,292 puan) tarafından

Eşinin anne babası yok mu 

tarafından

Var çokta kötü însanlar 

-Reklam-
+2 oy
(853 puan) tarafından

Pardon da kaynin kaç yaşında ki dışarıda yapılan plana o da geliyor eşin anlayışsız kaynın ondan da anlayışsızmis biliyor yani karı koca arasina girmim bazen diğer abilerin yanında kalayım onlar başbaşa kalsınlar diye bu düşünür insan zaten Esin de hazırlık yapma demiş bence boşver adam seninle özel vakit geçirmek istemiyor ki sen onca hazırlık yapasin sen biraz kendini geriye cek bence yada kaynini bı an önce evlendirmeye bak evlenip kendi evine gitsin 

tarafından

Canım annesi babası var gelmiş buraya çalışmaya dıger abilerde var benı sevmiyorlar annesi babası oğlumu bıle görmeye gelmediler sevmiyorlar ama oğlunu benim evime gönderiyorlar 15.16 yaşına evde tek kalamazmış

(393 puan) tarafından

Saclamaligin daniskasi asla müsade etmem yatak odama girmeler falan bu çocuk değil kazık kadar Ergen 

(853 puan) tarafından

Yaşadıkları yerde iş mi yok tamam kalır abisinin evi ama sürekli de olmaz ki sen yaninda nasıl rahat edeceksin bı sure sende bı sure diğer abilerindr kalsın konusun toplanip anlasin ve senin yatak odanda ne işi var kazık kadar adamın o kadar yumuşak yüzlü olma anlamiyorsa söyle benim özel alanım girme diye bi değişiklermis aile olarak 

tarafından

Öyle maalesef esım izin vermiyor burda kalsın diye tutturmuş benım bebeğim küçük her deliğe izinsiz giriıyor 2.3 ay daha kalacakmış 

+2 oy
(5,693 puan) tarafından

Kendi doğum günümde hazırlık felan yapmam. Onu eşim düşünsün ben değil

Kendime özel soframı hazırlıcam yani kocamdan beklerim ne yapılacaksa 

Bence takılacak konu bu değil 

Hâlâ 15 yaşındaki kaynının sizde kalıyor olması ve sen 19 yaşındasın 

Mahremiyet die bişey var eşin hiçmi aklı kesmiyor 

(260 puan) tarafından

Artımı vereyim 👍👍

tarafından

Söylemedim benim kardeşim öyle değil bizde öyle şeyler olmaz falan dedi saçma sapan seyler eşim göndermıyor bende istemiyorum kalmasını ama o zaten süpriz hediye falan alır bende kendimi süsleyip  mum falan yakıp beklerim 

+1 oy
(1,861 puan) tarafından

Canım benim fikrim tabi ki eşinle dışarıya çıkın ve biraz baş başa zaman geçirin bu evliliğinizi daha da pekistirir ve yakınlaştırır.

tarafından

Dışarıya çıksak kaynım da gelir ya bunu bildiğim için dışarıya çıkmak istemiyorum ama birlikte vakit geçirirsek çok güzel olacak eminim

+1 oy
(255 puan) tarafından

Kaynın sizinle mi yaşıyor ? 

Dışarıda bir plan yapın 

tarafından

Bir aydır bizimle babası var annesi var evi var ama bizim yanımızda çalışmak için geldi diğer abilerin evine de gidebilir ama eşim izin vermiyor akşam dışarıya çıksak o da gelir

+1 oy
(2,544 puan) tarafından

Kac yaşında kaynın 

Kaynının yanında çıtlat  konuyu anlar belki o gelmek istemez o gün

tarafından

😂 kız bız giderken o bizden önce evden çıkıyor Allah aşkına 15.16 yaşında

+1 oy
(194 puan) tarafından

Dışarı çıkın tamam evde berabersınız ama dısarda da sızle nıye gelıyor her gıttıgınız yere çanta gıbı onunda götürecek halınız yok ya arada bır hafta dışarı çıkın bence esınle hem degısıklık olur 

tarafından

Bize hiç sormadan geliyor hatta bizden önce çıkıyor evden dışarda bekliyor çok sıkıldım 

+1 oy
(3,666 puan) tarafından

Kocan dümdüz hödük.kusurq bakma lütfen.sende hala onunla birlikte bişey yapma fikrindesin.onun düşünmesi lazım çünkü senin özel günün.

tarafından

Ama ne yapabılirım cahil işte yapacak birsey yok

+1 oy
(4,096 puan) tarafından

Hayatda kutlamam 

+1 oy
(4,616 puan) tarafından

Sarılma, öpme kendi odanda da olur. Esin bunu yapmıyorsa bu bir bahane. Üzülmeni istemem ama gerçek bu. Bak babam geldi 10 gün bize ondan önce 6 ay oncesi de annem babam bizdeydi yine 2 haftaya yakın. Çok afedersin o işi bizde yapmadık evde büyük var zaten gidecekler diye. Ama sarılma öpme hiç eksik olmadı odamızda. Yani bazı şeyler bahane

tarafından

1 aydan fazladır bizde maalesef öpmüyor sarılmıyor hiç kaç yıllık evlısınız

+1 oy
(916 puan) tarafından

Resmen saçmalık senin doğum günün bu ikinizin yıldönümü değil sen neden hazırlık yapıp kutluyorsun doğum günün bu yani eşin sürpriz yapıp kutlaması sen değil 

tarafından

ay eşim bir çiçek alıp gelir ya kutlamaz ki ama bile üzülüyorum bazen beni sevmiyor mu bile diye düşünüyorum

+1 oy
(5,139 puan) tarafından

Kaunina de, su gun benim dogum gunum, abinle disarda yiyecegiz o gün, sende kendine plan yap sikilma de

tarafından

Ama ben bunu ona dersem eşim bile çok kötü kavga ederiz benim onun ailesine tek kelime etmeme izin vermez maalesef bizden önce o

(5,139 puan) tarafından

Bi yerde buna dur demelisin ama,artik onceligi sen olmalisin

0 oy
(2,138 puan) tarafından

Kendi doğum gününde süprizi senmi hezırlicaksın kocan afedersin ma,lmı senin onun yapması gerekiyor bide Kaynın diğer abisini gidicek diye ortalığımı yıkıcek sıcarım öyle kocanın ağzına 

0 oy
(180 puan) tarafından

Ay valla çok korkunç 15,16 yaş ergen yaşı bir ara sanki postunu okumustum giyinme odandan çıkmış falan gerçekten sıkıntı li kaynanan o zaman plan lı olarak ogluni sana yonlendirmis kesin tembihlemistir de hani günah almim ama çocuğun diğer abileri de varmıs neden illa siz dikkat li ol gözün açık olsun eşinin üstüne de gitme biraz tamam bu defa da doğum günü olmayiversin de yani tamam eşin de de suç çok var gönder gitsin ergen çocuğun ne işi var sizde sanırım cocuk ta yok sizin ondan kocan rahat bence sen uzak dur kocandan o kadar da onemseme ozlesin seni ikide bir plan yapip durma 2 hafta boyunca uzak kal sarilma öpme isteme falan bakalm kocan anlayacak mi birde bunu dene çok istekli durma

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 374 göst.
23 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde A2020&2021. (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 510 göst.
3 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde A2020&2021. (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 983 göst.
10 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,797 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 603 göst.