0 oy
596 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,132 puan) tarafından

Kızlar şimdi burda biz bizeyiz biraz da öz eleştiri yapalım akıl akıldan üstündür. 🫣😃

Kendinizde en sevmediğiniz huyunuz ne yada yapamadıklarınız falan

🙋 ben başlim çocuk lara elbise konusunda asla iyi değilim ne güzel renk bulabilirim ne tarz bilmiyorum yani kıyafet almayı 🤦🏼‍♀️  böyle çoçuklarını uyumlu cool giydiren annelere hep ozenirim

33 Cevaplar

+3 oy
önce (877 puan) tarafından

Benim kendimde en sevmediğim yönüm hayır diyemiyorum kimseyi kiramiyorum bir de biri laf söyledimi o an kendimi savunamiyorum susuyorum sonra evde kendimi yiyorum neden sustum diye içime dert oluyo 

önce (3,132 puan) tarafından

Çok yıpranırsın böyle ki zaten insanlar çok nankör ne kadar yapsan boş 

Diğeri arada bende de oluyor 🙈😃

Doğru valla haklısın.. Hayır deyince naz yapıyorsun saniyorlar birde

önce (8,735 puan) tarafından

Sen bensin 🥲

Ne yapcaz nasıl degisicez böyle de çok değersiz oluyoruz biliyomusun

-Reklam-
+1 oy
önce (3,562 puan) tarafından

Bazen çok acımasız olabiliyorum ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor.ama çok sinirlenirswm bu raddeye geliyorum.

Yapamadığım şeyse asla eli hızlı biri değilim.hep hızlı olan insanlara özenmişimdir

Oo eli maşalı yani🥲

Sinir anında euzü besmele çek sık sık asıl pehlivan güreşte yenen değil sinir anında öfkesini yenen dir demişler zor bir şey ama. 

Benim kardeşim de çok yavaş 🙈

önce (3,562 puan) tarafından

Sakin halim çok nahif kibardır.ama sinirlenince gözüm dönüyor.

+1 oy
önce (95 puan) tarafından

Çok hassasim keşke çok gamsız olsaydım naz yapmayi ve küsmeyi bilmiyorum birde kalabalık bir ortamda asla öz güvenli şekilde konuşamiyorum sanki herkes bana kötü kötü bakıyormuş gibi hissedip kelimelerimi yutuyorum terliyor ve panik geçiriyorum🙂 bende tam bunun için üzülüyordum eşime kızgındım gönlümü aldı ama keşke eşim gibi haftalar ca küs kalabilseydim diye dertleniyordum çok safım 😏

Yok 7 yıla gireceğiz  ben okulda da hep böyleydim 25 yaşındayim lise zamanında da hep öz güvensizdim ailemden kaynaklı 🥺 hiç cevrem olsun istemiyorum nedense Korkuyorum ben hayatımda ilk defa bu sene kendim kendime hastaneye gittimçok baskıci ailede büyüdüğüm için evliyken cesaret edemezdim eşim karışmaz asla hatta kaynanam bile bana kızar di artık kendin git gel her gün gözün kocanda olmasın diyince cesaret alabildim🙂biriyle telefon konuşacağım zaman sesim titrer asla rahat değilim hatta komik ama acı bir durum bir ara eşim eve gelemeyecegini söylemişti bende değişiklik olsun diye pide sipariş vermek isteidm her zaman eşimin aldığı mekandan her neyse aradim sesimin titremesinden dolayı sanırım beni dilenci sanmislar he he tamam göndeririz dediler 1 saat bekledim baktm gelen yok tekrar aradım ulaşamadım engellemisler di🫢

😂😂komikmiş

Aslında altında yatan şey çocukluk tramva larımız😔

Ne güzel yavaş yavaş aşıyıorsun işte artık sende bir birey sın bu arada yaşit mişiz neredeyse 🥰bende 2001 mart doğumluyum

Çok komikti ya hem üzüldüm ama hüngür hüngür ağladım sonra da ağlayarak güldüm hepsi çocukluktan kalma maalesef  daha 15 yaşındaydım baş örtü takmıyordum diye annem hep bana sen oruspusun bak kadere nasıl da güzel bas örtüyü takmış der di kader en yakın arkadaşımdi zorla baş örtüyü taktilar hiç istemiyordum okul servisine kadar örtülü giderdim çünkü babam sürekli balkon beni gozetlerdi servise binince açılır dim🙂🫢 şu an da örtüluyum ama bazen keşke açık olsaydı saçlarım falan diyorum arada anneme laf arasi söyleyince seni evlatlık tan red ederiz diyor 🙂‍↕️evet canım yavaştan artık düzeliyor gibiyim inanamiyorum ama artık tek başıma hastaneye görebiliyorum tek başıma bir kafe de oturup kahve mi icebiliyirum bende 1999 doğumluyum 🙃🌸

Tesettür konusunda zorla olduğu için hep bir keşke kalmış içinde ama doğru yoldasın bence sakın vazgeçme saçını boya  fön çektr düzenli bakım yaptır eşine zaten hem sana hem eşine iyi gelecek tır

Naçizane fikrim 🫶🫶

Çok sağol canım benim valla ben evimde mini etekle bile dolaşıyorum 🫢 saçlarımı her dönem keserdim 😄bu defa çok uzatmayı düşünüyorum bir ara kızıla boyattım ama sarı olmak istiyorum nedense hep sarışın olmak isterdim 🫢 benim meselem köre ayna tutmak gibi 

+1 oy
önce (11,792 puan) tarafından

Benim en kotu huyum çok çabuk aliniyorum çok çabuk sinirleniyorum. Ve buna kin tutmak denir sanırım unutamıyorum onu sürekli aklımın bir yerinde beynimi kemirip duruyo günlerce 

Eşim çok kinci biri bu huydan neffret ediyorum 🥲

Boşver sal ölümlü dünya 

+1 oy
önce (1,955 puan) tarafından

Sendeki özellik bende de var sanırm 🤭😂 özellikle görümceme bakıyorum yani aynı para aynı imkan kızı şuan 10 yaşında benm kızım 3.5 .. o zamanlar nasıl buluyormş diyorum . Yaşadığmız yerde küçük bir yer yani. Bende kötü giydirmiyorm hep lc den bazen koton faln alıyorm ama ne bileyim. 

Aynen ya asla imkan meselesi değil bilmiyorum beceremiyorum sanırsam

+1 oy
önce (14,918 puan) tarafından

Bi şey yaptıysam boşuna değildır vardır bir sebebi 

Estağfurullah takılıyorum canım kusursuz insan mi olur 🙏

Nicktan çıkaramadım isim neydı 

gulistaN_18 di adım degiştirdim biraz böyle takılalım 😆

Hahahh canim 🫠

İyi öğrendim kaydettim nicki😘

🥰🧡

Diyet nasil gidiyor grup var mı hala

Evet devam ediyorlar 

Ben diyet yapmıyorum 51 de bıraktım canım 

+1 oy
önce (797 puan) tarafından

En sevmedigim huyum hem kinciyim hemde yanımda biri ağlarsa hemen gözlerimden yaş akar durduramam.

En zayıf noktamda çocuklarım ve kız kardeşim

Kin  tutmak hiç iyi bir şey değil şöyle düşün sevmediğin bir insana nefret bile etmeye değmez duygusal ık da biraz ben 🥲

Balık burcu müsün

önce (797 puan) tarafından

Hayır aslan 😃

Amcama çekmişim canım kinciyim ama ilahi adaleti severim içimdedirno duygu kendimi yormam 

+1 oy
önce (10,131 puan) tarafından

Çok sinirlendiğimde kimse tutamaz ağzıma ne gelirse sayarım   ama sinirim geçince pamuk gibi olurum 

O bende de cvar biraz özellikle eşime 

önce (10,131 puan) tarafından

Aynı şekilde benimde özelikle eşime çok sinir ediyo bazı hareketleri 

+1 oy
önce (7,173 puan) tarafından

Hemen cevap veriyorum sinirliyken Ama gerçekten sinirliyken kendimi ifade edince ağlıyorum ve bu huyumu hiç sevmiyorum ağlayınca da haklıyken haksız duruma düşüyorum

Sinir anında susmak önemli zor bir şey ama  aksi hâlde gerçektn haksız oluyoruz

önce (7,173 puan) tarafından

Hayatta susamam geçen bı olay oldu hakliydim biliyorum anlatırken ağla ağla konuş konuş 😂 sonuç haksız oldum 😂😂

+1 oy
önce (32,037 puan) tarafından

Çok duygusalım en ufak şeyde ağlarım kendimi ifade ederken de ağlamaya başlarım bi şekilde söylesem de o ağlamayı durduramıyorum hiç bi zaman bu noktamı hiç sevmiyorum böyle olmak istemezdim 

+1

Bu bende de vardı önceden ama şimdi daha sakinim sanki çocuklar varken ağlamak istemiyorum malum onlar da hep benle 🥲

+1 oy
önce (4,690 puan) tarafından

Bende var sanirim o ya ben ucuzdan alsam illa uydururum 😁

Yok mesela aklımda kaldıgıyla galiba ogullarımız yaşit benimki de 8 aylık gidip ona bir kaç bir şey aldım umarım yakışır ama kızların ki daha zor

önce (4,690 puan) tarafından

Kiz erkek bende farketmez zevkli olduğumu düşünüyorum uydururum oğlumda alırken kafamda once deniyorum sonra aliyorum 😂

+1 oy
önce (2,152 puan) tarafından

En kötü özelliğim vefasızlık.

Galiba insanların indimde bir yeri yok. Sevmemek veya nefret etmek değil bahsettiğim, bana uymuyorlarsa hayatımda barınamazlar. En yakınım bile olsa bakkal amcayla aynıdır indimde.

En büyük zaafım da haksızlık. Herkese eşit ve adil davranmaya çalışıyorum, bu çok yorucu. Bana da böyle davranılması taraftarıyım ama öyle olmadığında kurşunlanmış gibi hissediyorum. 

Aslında vefasız değilsin hak edene hakettiği gibi davranır sun olması gereken de o 

Haksızlık ise bu ülkede almış başını gidiyor maalesef 🤐

+1 oy
önce (3,494 puan) tarafından

Karşımdakini kendim gibi görmem. Bir kılıf bulup sevdiğim insanlarıda hep gözümde aklamam. Bayılırım kaybetmeye 

+1 oy
önce (1,333 puan) tarafından

Beni üzeni kıranı kim olursa olsun hiç acımam silerim geri dönüşüde olmaz kolay kolay kırmam ama kırarsam fena can yakarım

B büyük konuşma hayat insana dediğini yalatmaz yutturur diye bir laf var 

Allah etmesin tabi ama insan ne olacağını bilmiyor

önce (1,333 puan) tarafından

Ben çok şey gördüm yaşadım hayatım ile ilgili yorumlarıma denk geldiyseniz anlarsınız neden büyük konustugumu

+1 oy
önce (3,028 puan) tarafından

34 yaşımda kendinde çoğu şeyi değiştirmeye karar verdim çünkü bana zararı olan şey benimle olmamalı.

Birincisi stres , aceleci olmak , telaşli olmak.

Akışında olmayı , daha sakin daha rahat olmayı kendime öğretmeye çalışıyorum.

Belirsizliklerde çok daha değişken bir yapım oluyor gemelde net olmayı severim ama bakıyorum ki net olmayan çok şey var bende ortada olmayı veya durum neyi gerektiriyorsa ö

O tarafta olmaya gayret gösteriyorum diğer türlü bana stres oluşturuyor.

Gözlemlemeyi , ani kararlar vermemeyi de 

Bana verildigi kadar değeri vermeyi de belli yaştan sonra daha iyi anladım. Yani değişmek zorundayız olabildiği kadar enerjiyi doğru aktarmak lazım yoksa olan bize oluyor.

Yaşın kesinlikle önemi var yaş aldıkça dinginleşiyor insan benimde 18 yaşında ile şimdiki 24 arasında dünya fark var

+1 oy
önce (769 puan) tarafından

Aşırı derecede çekingen ve kırılgan olmaya başladım. Önceden tam tersi bir karakterdeydim oysaki. Böyle olmak istemiyorum ama değişemiyorum artık. Yiyip bitiriyor bu durum beni. 

Normal ayarlarına dön🥲😄

önce (769 puan) tarafından

Kısa sürede olan bir şey değil canım yaklaşık bir bir buçuk yıldır böyleyim dönemiyorum işte😑

+1 oy
önce (6,774 puan) tarafından

ben her şeye ağlarım, haklıyken ağlarım, haksızken ağlarım, gülerken ağlarım, sinirliyken ağlarım, kendimi ifade edemem ağlarım, ota bka ağlarım ve bu huyumdan nefret ediyorum 

Bende önceden öyleydim ama artık bir tık azalmış

+1 oy
önce (723 puan) tarafından

Kendi nefsime bedenime çok cimriyim açlıktan ölsem çarşıda yemek yiyemem mm

Ooov buda kötü ya dünya bir gün oda bugün kendin için bir şey yap çünkü sen çok değerli sın😍🥰

önce (723 puan) tarafından

Gemide çok çok kötü

+1 oy
önce (170 puan) tarafından

Durumumuz elverişli ise bahsettiğiniz cool kombinin aynısını alın. 

Ben de ilk kapandığımda kombin yapamıyordum. Bir kaç tesettürlü fenomen takip ettim kombinlerini kopyala yapıştır yapıyordum.

+1 oy
önce (7,297 puan) tarafından

Herseye aglamam ve herseyin en kötusunu dusunmem

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 763 göst.
0 oy
24 cevap 623 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 216 göst.

Kategoriler