Evet yukarıda dediğim gibi bazı vedalar ağlatmaz . Özellikle benm bugün son kez kemoterapi odasına girişim gibi ☺️
08.07.2024 yılında aldığım kemoterapiye bugün veda ettim. Toplam 29 kür ameliyat ile sol göğüs alınma 25 kür ışın derken.. 15 ay böylelikle bitti. 15 ayy... o zaman doğan bir bebek yürümeyi konuşmayı öğrendi :) kimi zaman ağladım kimi zaman güldüm o kemoterapi odasında. Kendi yaşımda yani 31.. arkadaşm da oldu 65 yaşında arkadaşm da. 70 75 yaşındakilerle de yan yana oturdm 25 30 yaşındakilerlede. Sanırm en küçük bendim orda kemoterapi alan. Yaşlı teyzeler amcalar bana dua ederdi daha çok küçüksn evladn küçük diye bende onlara ederdm.. çünkü bilirm kemoterapi yaşlılarda daha ağır seyrediyor. 15 ayda çok şey öğrendim. Çok kırgınlıklarm da oldu ama hepsini affettim. Çünkü artk onları düşünecek bir vaktim ve sağlığım yok. Çok yaralar aldm. Özellikle bi yaram var ki... buradaki beni tanıyanlar o yaramı biliyor.. zamanla oda kapanır belki bilmem.. yeri geldi suyun tadını alamadm. Burda paylaştım ayaklarmn ağrısından uyuyamadm. Bazı günler oldu ilacımı aldm kızımı parka götürdm. Bazı günler ilacın etkisi daha başlamadan eşimle avm turladk:) ay hele ilk kemoterapimi aldm ya kızlar kendimi o kadar iyi hissediyorum ki bu muymuş ya flan diyorum eşime  :) Kayseri den eve dönerken metroya girdk gezdk eşimle . Sonra eve geldm ama hala çok iyim. Evi temizlesem yeridr öyle bir enerji. Aradan 2 saat geçti geçmedi. Ben direk yatış . Buraya da yazmıştım :)) 12 saat kafamı kaldıramadm.  Gülerek yazıyorm ama geçmez dediğim kaç gün gece geçmiş. Geçen sene bu zamanlar Evin içinde bone ile geziyordm. Kafamdan rüzgar esiyordu bi odaya gelip gittikçe 😄 uyurken kafamı kat kat sarıyordum . Saçımn kıymetini anladığım zamanlardı. Şimdi saçlarmı kurutuyorm tarıyorm.2 gün yıkamazsam yağlanıyor. Minik minik bağlıyorm flan :) sadece kaşlarm eski yoğunluğunda değil ama buna şükür 🤲 
Yani kısacası kızlar uzatttm farkındayım ☺️🤭 
Ben bugün 15 aydr girdiğim o kemoterapi odasına veda ettim. Dilerm Rabbım den bir daha oraya düşürmesn. Dilerm ki kimse düşmesn . Benm gibi bu yollardan geçen bana herkese kalıcı şifalar versin Rabbım 🤲
Bundan sonraki tek dileğim kızımla ve eşimle Sağlıklı mutlu bir hayat... 
Sağlığınızn ve kendinizin kıymetini bilin.
Bu süreçte dua eden herkesten Allah razı olsun 🤲💙