0 oy
1,034 göst.
Diğer kategorisinde (422 puan) tarafından

imageKahvemi de atayımm diyetteyim de :D 

Biz lisede tanıştık o benden 1 sınıf üstteydi, ben arkadaslarımla bahcede gezerken basından vurulan ıbrahım tatlıses gibi basketbol topuyla vurdu beni, ben böyle seke seke yere dusup ayılıp bayıldım, lisede bayılmazsan olmuyor bılıyosunuz,ama ben cıdden aklımı kaybettim kobusamadım, neyse bu da gelip ‘tam adamına attık ne abarttın yaa’ diye soylenınce arkadaslarımla kucuk bi tartısma yasadı( arkadaslarım bunu tokatlamış) ordan bır dusmanlık basladı bizim, bir hısım olduk, lise bitti bu okuldan gidince bir baktım facede eklemiş beni, öyleee tanıstık, tabı sonra unıversıte vs maceraları var onları sonra anlatayım :D siz nasıll tanıstınız hadi gecemizzz şenlensinnn

34 Cevaplar

+1 oy
(7,733 puan) tarafından

İş hayatında tanıştık. Cins cins huyları vardı, bayıldım. 10 seneyi devirdi ilk göz göze gelişimiz 🤍

(422 puan) tarafından

Ahahahahaha bir cinste bende ve bende ona bayılıyorum.. daim olsunn sevgımız 🩷

-Reklam-
+1 oy
(7,222 puan) tarafından

Bakkalımız vardı bizim orda görmüş çok beğenmiş ama ben yüzüne bile bakmamışım üstünden 2 sene geçince beni gösterip bekar kız tanıştıralım mı demişler görür görmez hatırlamış ben bu kızla evlenirim demiş bana da dedi zaten biz senle evlenicez diye hiç istemedim ama iki kızım var 🤦‍♀️ nalet olsun içimdeki insan sevgisine 

Afiyet olsun bu arada 

(422 puan) tarafından

Ay benımde ıkı kızım var 😂 ben böyle birileri seni begenmıs dedıklerınde öyle **** olurdum ki, ne hakla begenır derdım :D bu arada bende eşime lisedeyken, ben senınle evlenıcem haberın olsun demiştim :D

+1 oy
(3,904 puan) tarafından

Babam kendi görüp beğenmiş.aklıma tüküreyim.6 yıl bitmek üzere

(422 puan) tarafından

Deme kız öyleee o kadar mıı

(3,904 puan) tarafından

Öyle öyle.babama güvendim.benim bulduklarım tırt çıktı dedim.ne kadar sevmediğim huy varsa kocam onların vücut bulmuş hali 

+1 oy
(375 puan) tarafından

Facebook Facebook 🤣🤣

(422 puan) tarafından

Bir ismail yk klasiğidir :D

+1 oy
(3,538 puan) tarafından

İkimizde arkeoloji okuyorduk ve hocalarımız ortak kazı yapıyorlardı. Diyarbakır'da sıcak bir temmuz gününde tanıştık 😊 hayatıma gireli 13 yıl oldu. Ama arada ayrı kaldığımız bir dönem oldu sanırım birbirimizin kıymetini anlamamız için ayrı kalmamız gerekiyormuş. 8 yıl oldu evliyiz iki de yavrumuz var. 

(422 puan) tarafından

Yaaa cidden miii ben arkeolog olmak ıstıyodum cocuklugumdan beri, dokuz eylul arkeolojıde yazmıstım ama babam degıstırmıstı tercıhlerımı:( kıtap fuarlarına gider kazı kitapları, mısır dönemi buluntuları vs onları alır okurdum… hala da eşime derim hangı zaman bılmem ama acıktan arkeolojı okucam diyee..

Ay ne guzel olmuş aynı iki meslek 🩷

(3,538 puan) tarafından

Açıktan arkeoloji var mı bilmiyorum şuan ikimizde yapmıyoruz mesleğimizi ben ev hanımına terfi ettim 😄 

+1 oy
(2,251 puan) tarafından

İnstadan tanıştık eşim msj attı ben cvp vermedim falan sonra ne olduysa konuşmaya başladık 9 seneyi devirdik 3 yıllıkta evliyiz 

(422 puan) tarafından

Pekiii, iyi ki cevap vermısımm diyormusunn

Bizde 13 senedir tanısıyoruz 7 senedir evliyiz :)

(2,251 puan) tarafından

Yok tövbe keşke telefon kırılsaydıda cvp vermeseydim hiç tanımasaydım

(422 puan) tarafından

Ay deme beee:( ne diyim bılemedım

+1 oy
(141 puan) tarafından

Afiyet olsun canım, internette tanıştık bizde bir tane arkadaşlık programı vardı adını bile unutmuşum şuan hatırlayamadım oradan tanıştık 7. Yılımıza giriyoruz tanışalı şükür 6. Yılımızda evleneli bir tane oğlumuz var 5 yaşında ikincis de yolda 

(422 puan) tarafından

Ay benım zamanımda mirc vardı :D kuzenlerım mircte chat yaparlardıı:D 

Ay masaAllah daim olsunn

+1 oy
(855 puan) tarafından

Biz hep tanışıyorduk aynı mahalleden aynı okuldan aynı sınıftan 🫤

(422 puan) tarafından

İyi ki evlenmısımm dıyor musunn pekii

(855 puan) tarafından

Evet. Çünkü düzgün bir karakteri olduğuna emindim 😍

(422 puan) tarafından

Bu da herseye deger, daim olsun🩷

(855 puan) tarafından

Amin ınsallah 

+1 oy
(2,450 puan) tarafından

Evlenmeyeceğim diye tutturduğum o en feminist dönemde ablamın medreseden arkadaşı annemi arayıp utana sıkıla haber vermişti, işte beni de sıkıştırıyorlar abla teyzemin oğlu, şeyma görüşür mü diye.

Ben de ablamın üstünde smack down hareketleri deniyorum, annem sorunca e hadi madem resim atsınlar falan dedim.

Meğer çocuk özbekistandaymış, sırf ben böyle dedim diye resim attılar, o gece de çocuğa bilet almışlar gel kızı gör diye.

Anası ablaları geldiler bizim eve, annesi ağladı illa bu kızı istiyorum diye.

Sonra eşim geldi, meğer biz Özbekistan’da yaşayacakmışız. Reddetmeye gittim bunu. Bu da ben resim atmadım diye beni kibirli bellemiş, reddetmeye gelmiş.

İlk görüşte 10.dk bu dedi ben seninle evlenmeyi düşünüyorum. 3 saat konuştuk, aşık oldum körkütük.

O da olmuş, 2 gün sonra bir daha görüştük olumlu olduğunu bildirmek için.

Tanıştıktan 41 gün sonra nikahımız kıyıldı. Kıyılmasaydı adamı kaçırmayı düşünüyordum. 0 şaka.

Köpekler gibi sırılsıklam aşık olmuşuz birbirimize, o imam nikahından sonra Özbekistan’daki işine geri döndü. 2,5 ay sonra düğüne gelene kadar çalışmaya devam etti. Tipik oğlak.

Ben de aşkımdan kudura kudura onu bekledim.

Tanımam etmem adamı, öyle derin bir hukukumuz da yok ama varım yoğum o olmuştu.

Elhamdülillah iyi ki o…

Bir de benden 3 ay küçük, tam bir çıtır.

(422 puan) tarafından

Ahahah senin anlatım biçiminii seveyiiim, özbekleriii, kırgızlarııı ve turkmenlerıı cok severım, babamın işi gereği cok musterımız oldu özbek, zaten bizim gibiler, hattaa bizden daha çok bizler kültür olarak, o yüzden ayrı severım :) daim olsun birliğinizz 🩷

(2,450 puan) tarafından

Ben de çok severim Özbekleri de eşim Özbek değil ahsjsjsjaskjs

Ağrılı, tam bir Kürt. Ben kıpçak Türklerindenim mesela Özbekistan’da benim geleneklerim daha benzerdi. Ama eşim de dillerini çok iyi anlıyordu Kürtçe de farsçaya benzediği için. Çok güzel bir ikili olmuştuk orada.

Bana favori türküm sensin falan diyordu, ben de ona sen de benim favori kürdümsün diyordum. Irkçılık değil tabi, yanlış anlaşılmasın. Özbek Türkleri de var ya, o yüzden söylüyordu. Kendi kökü İran’a dayanıyor diye ben de ona bazen Pers Prensim diyorum. Erim beyim peteğim falan da diyorum ama konumuzla alakası yok kskddjsjjdjd

(422 puan) tarafından

Yaaaa :D apartmanda bır komsum var kocası özbek, kendı kendıme ulan bu özbeklerde bizim kızları göturuyo diyodum :D İrana surdan selam yollayayım mı tam dibimde :D Vandayım bende, burda bircok favori Kürt buldum :D 

(2,450 puan) tarafından

Eşim de yarı vanlı zaten selam gönder gönder akskjssjjsjsjd

+1 oy
(244 puan) tarafından

Tanıdığım güne.....  :)))) 

(422 puan) tarafından

Ay o kadaaar mııı :(

+1 oy
(24,181 puan) tarafından

Tanıdıklar vasıtasıyla tanıştık. İlkokul 2 deki kardeşim ameliyat olmuştu. Sınıf arkadaşı da annemlere akşam size geçmiş olsuna zoyarete geleceğiz demiş. Annesinin babasının haberi yokmus halbuki. Akşam ziyarete geldiler. Onlar bizi birbirimize yakistirmis. Sonra biz tanıştık. Görüştük. Ailelerimizi tanistirdik sonra. 7 yıl olacak evleneli.

(422 puan) tarafından

Ay siz ne guzel aileler önerınce gorusuyorsunuz, bana bilere halam böyle bir onerıde bulundu diye yaygarayı kopardım, cok basıma buyruktum ben ya

(24,181 puan) tarafından

Ben kendim bulamadım dostum. Biraz soğuk nevaleyim. Pek kimseye yakınlık gosteremedim. 😅 Hayatımda sadece 1 erkek arkadaşa yakınlık gösterdim arkadaş niyetiyle. O da olayı yanlış anlayıp bana açilmaya kalktı.  ben de artık mesafeli durdum hep erkek arkadaşlara karsi. Okul ortamında bulamazdim yani 🤣 böylesi de çok temiz oluyo aslında. Evlenmek niyetiyle gorusuyosun ya karşındakine Cat çat soruları sorabiliyosun ölçüp tartabiliyosun. Lafı dolandırmak niyetini anlamak falan bunlara hiç gerek kalmıyor. Kısa ve net oluyo. En azından benim için öyle oldu. Ben netlik severim 😁

+1 oy
(859 puan) tarafından

Suan o kadar sinirliyim ki ona hic anlatip o güne gidesim yok😡

(800 puan) tarafından

Ay aşkım bende valla 

(422 puan) tarafından

Kız ne olduuuuu

+1 oy
(800 puan) tarafından

Keşke hiç tanışmasaydık diyorum bugün ona olan aşkımı sevgimi gömdüm 

(422 puan) tarafından

Ay herkese de bısey olmus bugun :( sıze noldu

(800 puan) tarafından

Aşkım ya kudurmuş bişeye bilmiyorum ki işten geldi dedim bebeği banyo yapıcam bağırdı şimdi niye yıkıyorsun mantı yaptım normalde çok sever basite kacmissin sulu yemek niye yapmadın bağırdı çağırdı deli mi ne sinir oldum ağladım kac saat

(422 puan) tarafından

Basını yesin o elleme, biri azarlamış senden cıkarıyo bellı

+1 oy
(2,004 puan) tarafından

Benm instagram profilim açıktı. Hikayelerime bakmıştı. Sonra bende onunkine baktm. Sonra ben gönül dağını çok severdm o zamanlar. Yeni başlamıştı.  Aralık aynın sonları idi. 27  aralık 2020 de yazmıştı. Bende çok severim flan biz konuşmaya başladık. Bu arada aynı liseden mezun olmuşz . O beni az çok hatırlıyor ama ben onu hiç hatırlamıyorum. Amca oğullarını bile biliyorm ama onu hiç. Böylelikle konuşmaya başladık. 6 ay içinde evlendk. Şuan 3.5 yaşında bir kızımız var.

(422 puan) tarafından

Az once postuna yorum yapıyordum ınt gitti o kadar yorum yazmıstım hepsi gittiii, cok sevincliyimm cok mutluyum sukurler olsunn, Rabbım bundan sonra sana öyle yazılar yazısn ki, kötu gunlerı unut🩷

(2,004 puan) tarafından

Ayy canım Allah razı olsun.  Rabbım hepimize evladımızın iyi günlerini göstersn inşallah 🤲

Çok sinir bozucu bir durum demi 🤭 o kadar yazıyorsn İnternet gidiyor benmde başıma çok geldi 😂

+1 oy
(163 puan) tarafından

Benim bir tavsanim vardı sahiplendirmek için ilan verdim ordan sahiplenmek için yazdı tavşanı verdim dedim ki arada bir gelir tavşanı görürüm tavşanı verdikten 1 hafta sonra görmek için geldim olan o anda oldu 1 Nisan'da tanışık 25 Nisan'da evlendik bizim hikaye evlenme birax değişik oldu 20 gün içinde evlendik 3 sene olacak 1 buçuk yaşında kızım 7 aylıkta hamileyim 

(422 puan) tarafından

Asko sizin hersey hızlı sanki:D cocuklar bile hızlıcana olmus :D

(163 puan) tarafından

Baya hızlı ve değişik 😂😂

+1 oy
(12,264 puan) tarafından

Kız kardeşi benim çalıştığım yerde ise başlamıştı kız servisi kaçırınca benimki kardeşini işe birakiyo beni orda kapıda görüyor kardeşinden numaramı istiyor tabi kız ise yeni başladığı için benim numaram onda yok faceden bulup istek atiyo kabul etmiyorum falan bu sürekli gelip gidip bakiyo çikolata poğaça vs. Alıp yolluyo kardeşiyle ama ben kesinlikle istemiyorum falan 😂😂 2 3 ay bole böyle geçti sonra canımın sıkkın olduğu bir gün kabul ettim isteği konuşmaya başladık 19 yaşındaydım 😂 şimdi 30.oldum şaka gibi.

Ben şunu öğrendim asla asla dememek lazimmiş😂🤪🤭

(422 puan) tarafından

Benım en yakın arkadasımın, unıversıte bır cocuk gorduk yolda, kanka dedi bu ve ben dunyada tek kalsak bunla evlenmem :D ondan 2 cocugu var şuan :D

(12,264 puan) tarafından

Aggahggagahha benimde benimde 2 oğlum 🤭😂🤪🤪 ayyy bide büyüğü babasının kopyası tıp demiş burnunda düşmüş her hareketi aynı babası 🤪😂 

(422 puan) tarafından

Ay bununda 2 oglu var ama aynı anneleri :D arada diyo sukur bana benzediler :D ulan dedım sevmedıysen nasıl oluyo 2 cocuk :D

+1 oy
(3,679 puan) tarafından

Olmaz olsaymış diyenlerdenim

(422 puan) tarafından

Ya bu gece herkes bi bunalmış :(

(3,679 puan) tarafından

Öyle n yazık ki. Ama sizinkileri okuyunca samimi söylüyorum hem cinslerim adına çok mutluyum. Rabbim daha da iyi etsin inşAllah 🤲🏻

+1 oy
(10,807 puan) tarafından

Markette tanıştık yazdı küfrettim yazdı engelledim azimli çıktı çocumm var zibidi dediğim adamdan 🤣

(422 puan) tarafından

Azimli sıçaaaaan duvarıı deler bılıyosunn, bak iyi ki ugrasmıss

+1 oy
(5,661 puan) tarafından

Aynı yerde çalışıyorduk vardiya donerdik bazen birlikte çalışırdık hiç aklımda yoktuki sevgili olayım kocam zaten benden 8 yas küçüktü oda  öyle kadınlara karşı samimi olmazdı birgunnacildi bana olmaz falan filan derken 10 sene oldu😀 

(422 puan) tarafından

Aaaa baya fark var :) kendınden kucukle olmanın zorlukları var mı pekıı

(5,661 puan) tarafından

Yok canim 😁 yaşlı adamla ugrasmiyorum

+1 oy
(8 puan) tarafından

Ortak tanıdıklarımiz vasıtasıyla tanıştık. 6 yılımızı devirdik. 4 yaşında kızımiz var. İkincisi yolda. Bazen ondan iyisi yok diyom bazen de ondan kötüsü... 

Geçmişi de ayrıca canımı sıkıyor, huzurumu kaçırıyor. Bunun liseden üniye 8 yılını verdiği bı kız varmış. Kız bir gün çıkıp ben başkasıyla evleniyorum deyince bu aklını yitirecekmis az daha. Unutmak için 10 yılını vermiş. Sonra da benim gibi safı bulup çivi çiviyi söker hesabıyla evlenmiş. Bunları öğrenince ben tabi baya kötü oldum. Seviyorum dese de sevgisindeki samimiyetine inanmıyorum. Hala kalbinde o kız var diye düşünüyorum. Çünkü onunla yaşadıkları hiç bir şeyi benimle yapmıyor. Örneğin şehir şehir gezmek gibi. Öyle ev iş arası gider gelir. İçimi eritecek bir sevgisini görmedim. 

Pişman msn evlendigine diye sorarsanız da, evet pişmanım.. 

(422 puan) tarafından

Hersey nasip meselesi, kaderınde sen varmıssın ki senınle olmuş aklına hiç kotuyu getirme

(2,831 puan) tarafından

Benim hislerime ve mantığıma göre boşuna kafanı yoruyorsun eşin şuan o kızdan nefret ediyordur hatta ors.pu olarak görüyordur. Tipik erkek netice de . 8 yılını vermiş olsa bile bunun hiç önemi yok 10 yıl evli kalıp sonra boşanan birbirinden nefret eden çiftler var onlar da 10 yıl evli kaldı sonuçta dimi ? Bu yüzden sen kafanı neden yoruyorsun daha önce hiç karşılaştı mi herhangi bir şey oldu mu bu kadar takılman neden ve sen bunları sonradan nasıl öğrendin eşine sordun mu

(8 puan) tarafından

Eşime geçmişini sormuştum. O anlatmıştı biz yeni evliyken . Sonrasında işte ben herşeyinden şüphe duyup huzursuz olmaya başladım. Dinlediği müzikleri bile .. 

Zaten kendi bana kaç kez " keşke sana karşı dürüst olup anlatmasaydim, şeffaflık iyi değilmiş" diye ama.. 

Evet sevmiyorum, unutmasam seninle evlenmezdim diyo ama , ben hislerime güveniyorum. Çünkü o kızın yaşadığı şehirde bile yaşamak için kendine güvenmedi,  gözden ırak olan hesabı yani. 

Ama yinede inşallah yanılan benimdir 

(2,831 puan) tarafından

Bir şey olmadığı sürece birinden bir şey duymadığın sürece kendi kendine eşine geçmişiyle alakalı sorular sorup kendini huzursuz etmişsin sen hislerim diyorsun ama kadınlar çok kuruntu yapınca bu sefer hislerine bağlıyor düşünmemeye çalış at kafandan bunları 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 365 göst.
+2 oy
5 cevap 361 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde 1996 Anne (2,990 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 454 göst.
+4 oy
26 cevap 860 göst.

Kategoriler

1,490,135 soru