Kızlar ben kaynanamla konuşmuyorum. Benim kendi mesafemin dışında eşim şuanda ailesiyle küs. O yüzden annesinin ve babasının numarası aylardıe bende yok. Ama ben paylaşsam bilirler. Kayınpederim kahvaltıya gitmişsiniz, şunu yapmışsınız bile demişliği var. Kızım adına kurban kestirdim Afrika'da, bunun videosunuda whatsapp'ta paylaştım. 3 saat önce eltim durumu gördü, o gördükten 10 dakika sonra kaynanam mesaj attı, Allah kabul etsin diye. Ama numarası olmadığı için görme şansı yok. Yüksek ihtimalle eltim söyledi ya da ekran kaydı aldı onlada yolladı. Bunu önceden de yapmıştı. Mesela kızım bezi bıraktı kaynanama ben daha bir şey demeden o hemen bıraktı mı diye sordu. Mamayı kestim hemen benden önce duydu öğrendi. Bunları eltim dışında söyleyeck başkası yok. Eltimle 2 aydır konuşmuyorum, ikili davranışını yakaladığım için. Bugün bunu yapması da beni aşırı delirtti. Ben kaynanam o videoyu izlesin istesem numarasını kaydederdim ve izlerdi. Aklıma sadece eltimin göreceği bir paylaşım yapmak geldi. Sizce ne yapayım. Ya da ne yazmalıyım durum olarak?
çocukça paylaşımlara gerek yok, eltini de sil gitsin
Eşimde aynısını dedi, sil numarasını geç git diye
ne kadar uzak o kadar iyi
Eltine ne desen hak bende konuşmuyorum kaynanamla zaten yaslida kendisi neden paylaşma gereğini anlamadım daha öncede Elgin söylediyse gene soyleyecegini bilmen lazımdı
Durumu da hemen yetiştirmesini beklemedim doğrusu
Öncesinde bunları anlatması senı neden rahatsız ediyor? Sonuçta paylaşıyorsun gören görüyor kaynanan görse ne oluyor?
Hoşlanmıyorum, kaynanam görsün istesem onunda izlemesini sağlardım. ***** gibi laf taşımaya ne gerek var
Hoşlanmayabiliresin sevmediğin için normal. Ben pek ilgilenmezdim. Göndermeli laf sokmaya çalışmak gereksiz bence. Çünkü laf taşımamış bilinmesini istemediğin bir şeyi açığa çıkarmamış niye kendine dert ediyorsun ki 😏
Yani ben pek bişey yapmazdım açıkçası.vende görümcelerimle konuşmuyorum.takipleşmiyoruz numaralarıda yok bende.
Kaynanamın instagramından bakıyorlardı.bi ara kaynanam ağzından kaçırınca anladım.bende kaynanama herşeyi gizledim.muhattap olmaya gerek bile yok
Bende numarasını silicem sanırım
Herkesin gördüğünü onlar görse ne olacak ki bence boşuna dertleniyorsunuz
Kadını sevmiyorum, numarası dahi yok. Onunda sebebi devamlı beni hor görmesi. O yüzden hayatımla ilgili her şeyden uzak tutmakta benim hakkım
Çocukla çocuk olma derler bizde.
Paylaştığım şeylerin hepsini yetiştiren insanın benim paylaşımlarımı görmemesini sağlardım sanırım.
Onu her yerden engeller, silerdim. Böylece daha da haber uçuramazdı.
Yarın bir gün sorarsa da çat çat yüzüne saçma sapan hareketleri olduğu için böylesini uygun gördüğümü söylerdim.
Herkesi de memnun edemezsin.
1,503,254 soru
24,543,164 cevap
360,609 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın