+1 oy
524 göst.
önce Diğer kategorisinde (228 puan) tarafından

image

uzun zaman oldu diyet anlığı ama 91 kılo İle geldım aranızaaaa eski enerjım yok ama bu seferde bir gazla başladım bakalım 🫠

Tavsiyelere açığım😁

Siz napıyorsunuz nasılsınız hayırlı cumalar kızceler 

Bu hafta temizlik yapıyorum spor yapamam ama haftaya başlarım 

23 Cevaplar

0 oy
önce (303 puan) tarafından

Ispanaklı yulaflı yumurta yedim ama diyette değilim olar mi 😄 

Kız o değil de ben bir ayda 5  kilo verdim 57'den 52 ye düştüm diyet niyet de yapmadım nasıl verdim ben de bilmiyorum eritmeye çalıştığım sezeryan göbeği gitti Allah'a şükür evime daha dün geldim her yeri temizlemem lazım bilmiyorum ne yapacağım işler bana bakıyor ben onlara

önce (6,316 puan) tarafından

Kilona göre boyun kac senin allah askina ne bu dert sikinti bende bi 80 90 olsam diye gözüne bakiyom 4 ay oldu 8 kilo verdim hayir anlamıyorum seni bu takintin niye 

önce (1,255 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

kuzum vucudum yagli boyum 160 kilom 61  suan .56 iken bukadar dert etmiyodum gorselim cok bozuldu yazdan beri asiri yaglandim cigrindan ciktim hosuma gtmiyor bu sekilde olmak

önce (303 puan) tarafından

Canan saçmalama mide botoksu falan vücudunla uğraşma yavrum ben sabah kahvaltı yapıyorum iki dilim kepekli ekmek İnan ki tatlı isteğim artıyor kan şekerim düşüyor galiba gün içerisinde bazen iki kere bile sufle yapıp yiyorum ama buna rağmen çok fazla kilo verdim göbeğim neredeyse eridi sayılır dümdüz oldu şu an ben ekmeği tamamen hayatımdan çıkardım ve öğleden sonra en geç 6.00'da yemek yiyorum sonrasında hiçbir şey yemiyorum Bir de sebze bol zeytinyağlı meyveyi çok tüketiyorum bence yeme alışkanlıklarından da kaynaklanıyor çünkü bu şekilde yaparak çok kilo verdim bence zaten şu anda istesem de çok yiyemiyorum çünkü midem kabul etmiyor bence en büyük sorun hamur işi kurabiye ekmek tarzı şeyler çok kilo yapıyor

Diyetisyen teyzeme kepekli ekmek sakina sakın yeme demis onu yiecegine beyaz ekmek ye az ye demis teyzem kanser hastası bide kilo vermesi gerekiyormus ama kan değerlerinin de dengede kalmasi lazimmis bizim icin gecerli mi bu bilmiyorum ama oyle demis ona 😂😂

Benimde basenler var ah bi görsen haline şükredersin canan ablam emin ol 

-Reklam-
0 oy
önce (6,773 puan) tarafından

beslenmem de fazla yememeye çalışıyorum bi de yürüyüş yapmaya başladım. 10 kilo vermem lazım

herkese başarılar dilerim😂

önce (228 puan) tarafından

Benımkı kesinlikle duygusal aclık keyfi yemek yiyorum yoksa ac degılım.

Suanda otursam 1ekmek yerım ama ac deglım

Herkese başarılar cok zorr

diyetteki en büyük sorun da bu duygusal açlık. mide ameliyatı olanların kısa sürede tekrar eski kilolarını alması da bu yüzden. 

bazı sıkıntıları yiyerek unutuyoruz. aslında doğru olan bunun için terapi almak. 

bir şeyleri kafama takıyorsam ben de çok yerim. ama çok ciddi bir problemim olduysa işin içinden çıkamıyorsam o an 1 haftada 5 kilo verdiğimi bilirim. 

ahhh ergenlik ilk aşk acısı çektiğimde aşırı zayıflamışım 😂😂

Iste ben hep yiyorum yemek istiyorum patlayana kadar yiyebilirim ama onu bastırabılıyorum 

Mesela ozellıkle esımle kavgalıysam iyice yiyorum ama normalsek bastırabılıyorum ama pcos tanısı kondu smdıde nasıl verceksem 

kafada bitirmen lazım, kafada bitince insan verebiliyor. spora falan gitme şansın varsa git mutlaka. ve iyi bşr diyetisyenle çalış. 

2 sene olanı emzirirken 69 kiloya dustm emzirmeye kestim sonrasında aldım gerı

0 oy
önce (4,717 puan) tarafından

Bol eksilerin olsun inşallah ☺️ hamileyim iştahim açıldı benimde bir kaç gündür sonumuz iyi olur inşallah 😂 

Dıkkat et vallahi gitmiyor sonra

0 oy
önce (6,099 puan) tarafından

Hic isim olmaz 49 kilodan selamlar 

Kahve iciyorum bende dus alcam falan ufak islerim var belki komsuyu cagiririm 

Ooooo bende gelemmı

önce (6,099 puan) tarafından

Gun tabagi yapcam diyeti bozup gelcen mi 🤭

0 oy
önce (1,927 puan) tarafından

Vayyy beee bensiz heee 😁

Senı 9 ay eledıkkk

0 oy
önce (84 puan) tarafından

Kilonu söylemiyorum ama bende o kilonun üstündeyim bende bugün beynimde bitirip başladım henüz birşey yemedim ilacımı içip yağ yakıcı

imageşurubu içicem düzenli yorumlar çok iyi

Ben kullandım bitirdim 2 kutu muhteşem odem attırıyor

önce (4,596 puan) tarafından

Bu sirkenin yag yakivi bir etkisi yok ödem atıcı bu 

Sirke degıl bu bromelaın ama evet odem artırıcı ama odem de bır kilo bence

0 oy
önce (73 puan) tarafından

Öncelikle triodine felan baktır canım bende hem paços hem de tiroid calışmadıgı için kilo vermem çok zor. Bir süre kilo vermek için destek aldım bir üründen iki ayda 15 kilo verdim sonrasında bıraktım sonrasında dikkat etmeme rağmen kilo aldığımı görünce doktora gittim pcosu biliyordum ama tiroidimin çalışmadığını bilmiyordum onunla da destekleyince dikkat etmeye devam ederek kilomu koruyorum yememden kısamıyorum diyet yaptığımda zorlanıyorum bi de şuan hamileyim kilo almamak için dikkat etmeye devam ediyorum diyetsiz😂

Ya ben son zamanlarda yüksek tansiyon dan dolayı butun testlere bakıldı 

Troıtte birsey yoktu 

0 oy
önce (1,815 puan) tarafından

Diyet postlarina kiloma yazmayayım ama asla diyet yapmadım 

Allah kolaylık versin size 

Evet bu kadar degıldım cok aldım bu ara yaaaa 

Hatta aslında İlk diyet yaptıgıgımda 69a kadar dustum ıdealde zaten 68 demıstı dıyetısyen 

O zaman aldığım hıc bır kıyafetim olmuyor duruyor dolapta

Sonra emzirmeye bıraktım dıkkat etmedım aldım

Demek ki istesen verebiliyorsun o zaman başla diyete de kilona dikkat et 

İstesem verıyomda enerjim yok bu ara ne bılıyım kocamda kızıyor kilo sağlıksız spor yap dıye

Doğru söylemiş adam enerjini topla ver sağlığın için gerisi önemli değil zaten

Abur cubur yeme yemegını ye düzenli spor yap yeter dıyor sks

0 oy
önce (14,915 puan) tarafından

Ben 51 de bıraktım sana bol eksiler ☺️

51 olamam da boyum. 170 ideal 68 65 arası olsam mukkkk olurda 

0 oy
önce (11,792 puan) tarafından

Esraaaaaaaaagg 91 mi kilo kız sen naptın 70 lerde falan hatırlıyorum ben seni sanki.

Ben pek diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum az öz yemeye çalışıyorum haftada 2 gün fitnes 2 gün yüzmeye gidiyorum salondaki ölçüme göre 1 ayda 1.6 kilo yağ kaybetmişim. Metabolizma yaşim 5 yaş gerilemiş iç yaglanmada 5 birim gerilemiş. En son 62 63 düm tartilmadim ama 3 haftadır 

Dur de bacım dur de. Yaşin daha küçük sağlığın için kendin için inşallah güzel ilerlersin güzel güzel verirsin bende Ağustos ayında falan 67 68 i gördüm yazın istemsiz kilo aliyo insan 

Zayıfladıgımda tansiyonum normale donmustu ne zaman kilo aldım tansiyonum fırlıyor 18lere 20lere 

Sana yakın İBB nin soir salonu falan var mı? Ben İBB nin salonuna gidiyorum. Mavi İstanbul kartı olana ( market kartı varya) ücretsiz 

Allah Allah böyle bır hakk mı varmış dur bakacam ben kaçar su mutfağı bitirim oglan gelmeden 

Yazıcaö sana sjsjs 

Var kuşum var ben ücretsiz gidiyorum oğlumda havuza gidiyo ücretsiz bende yazın oranın havuzuna gidiyordum ücretsiz. İBB den yardım alan kişilere fitnes ve yüzme ücretsiz. Normalde de çok pahalı değil aslında 14 seans 500 lira fitness da.  Yüzme de çocuklarda 14 seans 300 lira

0 oy
önce (13,522 puan) tarafından

Ayy esmaaa kız kardeşimin nişanı var dün arkadaşım bi elbise verdi denedim aman Allahım dedim 😄 bayadırda tartılmadım bi tartıldım bu sabah 61.70 dedim seren kızım 22 gün var önünde ne versen kar kalk ayağa dobarlan kendine gel. 

image

Ve bismillah dedim bu sabah. Hadi gazamız mübarek olsun 😄

Yeşil çay 1 sade soda 1 limon gerisi su. Valla bu bana çok iyi geliyo ya

önce (252 puan) tarafından

Deniyicem.  Teşekkürler 

Gülçin bende 😂 nickin niye Zeynos kızının ismimiydi. Kız sen ne güzel o zaman 55 falandin ben mi yanlış hatırlıyorum 

Evet canım kızım. Yanlış hatırlamıyorsun canım demiştim hatta Trabzon’a gidicem onun için veriyorum gidince yerim diye 🤣 gittim işte o 2.5 ay kaldım yine yengemler yaptı ben yedim🤣 işte bu sabah 62 uyandım gelelide hiç dur demedim kendime yedim yani. Şimdi bi 3 4 versem bari 🤣

Instagram'dann takipleşiyoz ya aşko en son çiğköfte mi yoğuruyorduniz 🤭🤭😂 vallahi yemek yemek çok güzel 🤪 keşke şu yiyip içip almayanlar dan olsak

0 oy

Bende diyetteyim sabah kahvaltısı 3tane zeytin salatalık bir dilim kepekli ekmek ve çok az da peynir 

Yumurta aksatma

Yumratanin beyazını yiyemiyorum 

Sabah kahvaltısı için iyimi ben tam bilmiyorum internetten gördüm 

Domates yeşillik Yumurta ye ama protein al 

Zeytini 5le ceviz olabilir yanına 

Domates de yiyorum ara öğün olarak yoğurt meyve falan yiyorum 

0 oy
önce (1,055 puan) tarafından

Ben kendimi çok kasmıyorum sadece abur cuburu azalttım ekmeği az yiyorum bide yeşilçay filan içiyorum evde yürüyüş yapıyorum bir ayda 71 den 65 e düştüm. Katı kurallar bana yaramıyo ters tepiyo o yüzden porsiyon azaltarak deniyorum iyi gidiyo. 

Bende bu sefer kasmadan yapıcam bakalım 

0 oy
önce (9,684 puan) tarafından

Hayırlı cumalar .bende yapıyorum sanada   başarılar canım.

Tavsiyem °sabah aç karnına sirkeli limonlu su

°abur cubur 3beyaz yasak

°duzenli su° spor + yürüyüş (hiç yapamiyorsan 40dk zumba)

0 oy
önce (2,205 puan) tarafından

Bol eksilerin olsun canım. Bende 70 kg den 2 ayda 62.800 gördüm oldum hala fazlam var hedef 55 🤭

0 oy
önce (24,923 puan) tarafından

Ben Spor yapmadığım için yerimde sayıyorum maalesef şu an 90 ın altına düştüm ama ne zamana kadar meçhul ideal kilomun çok üstündeyim ve bir kaç yıldır veremiyorum ya da gram gram verip kilo kilo alıyorum 

0 oy
önce (2,719 puan) tarafından

image

benim anlık böyle, diyettesin diye tatlıye emoji koydum:)) benim diyet maceram 6 ay falan sonra başlar inşAllah 🥲
0 oy
önce (1,369 puan) tarafından

image

kaynanasız hayat oh ne rahat çayı içiyorum burayada ilk defa anlık foto atıyorum:)
0 oy
önce (7,171 puan) tarafından

Ahahahajaja Esma ya muhabbetimiz yok ama hep denk geliyorum sana ne sen ne ben bi  zayıflayamadik 😂😂

Bı ara verdim sırf zayıflamışssin dedikleri için bı gün ödül olsun dedim öyle aldı gtri yine. .

Bol eksilerin olsun inşallah 

Bır sen bırnven gitmiyor oyyy gitmiyor 

önce (7,171 puan) tarafından

Bn bu aralar temizliğe düşmüşüm haliyle çok yoruluyorum ve yiyorum fark ettim sanki yine kilo almışım az önce eşimle konuşuyorum işim bitince full yatacağım diyorum acıksam da kalkmayacağım sırf yemeyeyim diye 😂

0 oy
önce (4,582 puan) tarafından

Guzel diyete girdim tam 1 ay olmadan 8 kilo verdim. Sonra babam geldi yedik içtik derken 2.5 kilosunu geri aldım. Tekrar diyete girdim 1.5 kilo verdim hemen ilk günlerde ödemden tekrar dün bozdum kızlar tost kahvaltısına geldiler jeksks şimdi sadece dikkat etsem yeter 1 2 kilo daha versem de daha iyi olur 

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 1,745 göst.
25 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 110 göst.
15 Mart 2025 Kültür-Sanat kategorisinde MerakliBoncuk (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 218 göst.
4 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Elifylmz0660 (1,436 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 647 göst.

Kategoriler

1,481,366 soru

24,236,789 cevap

339,695 kullanıcı

...