+2 oy
506 göst.
Diğer kategorisinde (29,310 puan) tarafından

Günaydın Kızlar size bir sorum olacak 🌸💕🩷

Biri sizden habersiz evinizdeki eşyaları atsa tepkiniz ne olur?

image

24 Cevaplar

+3 oy
(1,403 puan) tarafından

Kim olursa olsun kızarım evimden ve düzenimden ben sorumluyum bana ait olan bişeyi kimse atamaz

(29,310 puan) tarafından

Dimi dimi kesinlikle 

(1,403 puan) tarafından

Aileniz mi bişey attı evden en son aileniz doğum için sizdeydi diye hatırlıyorum

(29,310 puan) tarafından

Annemler asla öyle bişey yapmaz ben dogumdayken görümcem güya temizlik yapmış o atmış ve ben aradığım hiç birşeyi bulamıyorum tamam gebelik kaynaklı düzenim biraz bozulmuş olabilir ama öyle aman aman bişey yoktu 

(1,403 puan) tarafından

Anladım ama bu benim kabul edebileceğim bişey değil kendisine tepkimi gösteririm

(29,310 puan) tarafından

Eşim söylemiş ben bişey demedim ama çok sinirim bozuldu 

-Reklam-
+1 oy
(8,318 puan) tarafından

Bu durumu normal karşılayan çıkar mı. Kocam bile atsa kızarım 

(29,310 puan) tarafından

Bencede çıkmaz hele ki dogumdayken yapılıyorsa

+1 oy
(4,814 puan) tarafından

Esya ne mesela ise yaramayan birseymi bozulmuş birseymi dolaptan birseymi

(29,310 puan) tarafından

Terlik çorap kişisel eşyalar 

(4,814 puan) tarafından

Simd sen lahusasin evi toplamak isteyen kimse eski gördüklerini atmistir bana doğal geldi😂

(29,310 puan) tarafından

Aşkım ev terlikleri mi atmış çorapların teki yok diye atmış ki var 

(4,814 puan) tarafından

Ablam atıyor benim😆😆  annemi temizleyici 5 kilo salcasini bile atmış 😀

Bana lohusayken geldi kesin birsey görüp atmıştır 😆

Senin terliklerde eskimistir atmıştır çorapların takip yoksa ben bile atiyorum almışlardır yani 

(29,310 puan) tarafından

Terlikler eski değildi eski olsa ben atarım zaten eskici değilim evde eski şeyler biriktireyim yatak odasına girip kafasina göre bişey atamaz kimse kendi ailem de dahil ne münasebet yani 

+1 oy
(2,139 puan) tarafından

Onu da ben atarım 😝😝😝

(29,310 puan) tarafından

Gelse muhtemelen öyle biseyler olur da gelmiyor 

+1 oy
(2,130 puan) tarafından

Birinin kim olduğuna bağlı eşim atar mesela kaynanam bi iki kere dipsköşe temizligimi yaptı gebelikten dolayı oda bozuk bulduğu şeyleri attı benim kullanacağım biyeydi ama laf etmedim kaynanımın huyu o kendi evindede bulduğunu atar, sevmediğim biriyse içinden geçerim bahanem olur oda ahahahahah

(29,310 puan) tarafından

Ben yokken görümce atmış dogumdayken 

(2,130 puan) tarafından

Neyini atmışlar 

(29,310 puan) tarafından

Bildiğim çorap ve ev terlikleri bilmediğim neler var bilmiyorum 

+1 oy
(345 puan) tarafından

Yani benim istemediğim birşeyse ve daha önce söylemişsem kızmam ama hiç yoktan durduk yere atıldıysa kızarım

(29,310 puan) tarafından

Dogumdayken kafasına göre atmış ananem atma demiş ama yenisini alsınlar demiş 

+1 oy
(188 puan) tarafından

Kesinlikle kızarımmm

(29,310 puan) tarafından

Bende kızdım güya temizlik adı altında ne var ne yok atmış 

+1 oy
(18,933 puan) tarafından

Tabi ki de kızarım. Ev benim düzen benim.

(29,310 puan) tarafından

Yatak odasına girmiş bide asla kimseyi sokmam kolay kolay 

+1 oy
(11,822 puan) tarafından

Bana sormadan çöpü bile atamaz kimse ne munesebooo 

(29,310 puan) tarafından

Yokluğumu fırsat bilmişler 

(11,822 puan) tarafından

Allah kimseye fırsat vermesin bacım sne naisl bir aileye denk gelmişsin Allah bol bol sabırlar versin sana 

(29,310 puan) tarafından

Yıldım artık desem her dogumda bir olay 

+1 oy
(95 puan) tarafından

Eşyaya bağlı önemsiz bişey ise kızmam. Bu arada hayırlı cumalar kızlar 🥰

(29,310 puan) tarafından

Ev terliklerim çoraplar ve bilmediğim daha neler neler birde bayat ekmekler vardı eltimin hayvanları için sakladığım içinde de eltime vereceğim bir kaç tabak çanak 

+1 oy
(2,051 puan) tarafından

Valla ben lohusayken annem salonu değiştirmişti hiçte ses etmedim anne ne yapıyorsan yap demiştim kaynanam böyle şeylere karışmaz genelde annem yapar oda benim kullanmayacağım şeyleri zaten bilir atsada bişey demem ya herhalde 

(29,310 puan) tarafından

Ben yokken yapılıyorsa altında illa ki bişey ararim ki hiç iş yapmayan kadının o gün yapasi mi gelmis

(2,051 puan) tarafından

Kişisel esyama dokunmazlar buz dolabı kuru şeyler bozulduysa öyle atarlar

(29,310 puan) tarafından

Onlar atılsa onlara bende karışmam 3 gün sancidan kivrandim mutfağa falan hiç bakamadım ordan bişey atsa aklıma gelmez ama yatak odama girip atiyorsa kusura bakmasın altında bir art niyet ararım 

+1 oy
(5,666 puan) tarafından

Böyle birşeyi kimse yapamaz bana eşim dâhi. Çöp bile olsa sorarlar evimdeki kişiler lazım değilse atayım mı diye. Saygısızlık bunun adı

(29,310 puan) tarafından

Ne sorması bide yenisini alsınlar demiş 

+1 oy
(1,839 puan) tarafından

Ne münasebet kime ne evimdeki kırılan bozulan şeyden 

(29,310 puan) tarafından

Ben evdeyken yapsa yine bir şekilde oluru var dogumdayim. Şimdi aradığım hiç birşeyi bulamıyorum güya temizlik düzen yaptı öyle konuşur sağda solda 

+1 oy
(7,368 puan) tarafından

Tepkim sert olur ama bizde kimde karıştırmaz çok şükür

(29,310 puan) tarafından

Ben olsam bunlar da yapamaz ama yokluğum fırsat bilinmiş 

(7,368 puan) tarafından

Eşim hiç sevmez böyle şeyleri taşındğımız zaman bile yardıma kimseyi istemedi gelenede tembih etti benim ismimim yazılı olan kolileri ellemeyin diye ben bile ellemedim doğumunu ramazan ayında yapmıştım ev temizliğini eşim yaptı ben yardım ettim hastaneden taburcu olduğum gün annem geldi bir gün kaldı ben gerek görmedim eşimde evde olunca işleri beraber yaptık görümcemler çocuk 10 günlük olunca gelip 15 dk görüp gittiler kaynanam kayınbabam hiç gelmedi 20 dk yol halbuki ramazan ayı ya oruçluyuz diye bahane ettiler o yüzden bize gelen olmayınca karıştıracak kimsede olmuyor

(29,310 puan) tarafından

Bunlar da gelmezdi de kendi ailem gelince böyle yaptılar 

+1 oy
(6,949 puan) tarafından

valla geçen eşimin yırtık terliğini attım diye eşim 2 ay konuştu 😂😂 kişiye ait hiçbir şey atılmamalı ona sorulmadan

(29,310 puan) tarafından

Kız ben zaten eskileri cuvalladim eski valize koydum eşim atmadı boş odada duruyor öylece atiyorsan onları atsana onlara hiç dokunmamış kafasına göre çocuk odasına yatak odasına girip atmış ki çocuk odasını kiler gibi kullanırım boş olduğu için yatak odası da girilmez mahrem yerdir ve ben 2 odaya da kimseyi almam kolay kolay bilir de ona rağmen girmiş amaci temizlik olsa diğer odaları siler süpürür otururdu aşağı 

(6,949 puan) tarafından

valla bacım bu dünyadaki sınavın da buymuş senin. ne demeye insan başkasının çöpüne karışır ki 🤦🏼‍♀️

(29,310 puan) tarafından

Koca tarafı terörü her zaman her yerde ve her doğumda biraz daha fazla oluyorlar 

+1 oy
(7,154 puan) tarafından

Kaynanan yine iş başında sanırım 

Yaramayan bir şey olsa bile kızarım atılacak bir şey varsa ben atarım kimsenin üzerine vazife değil

(29,310 puan) tarafından

Gorumce bu sefer 

+1 oy
(32,194 puan) tarafından

Burnundan getiririm ne münasebet atıyor ya da neyi attıysa aynısını aldırtırım 

(29,310 puan) tarafından
+1

Eşimde ne bekliyorsun ki biri iş yapar kavga çıkartır öteki ev temizliyorum diye herşeyi çöpe atar alıştık bizimkilerin bu hallerine dedi ne diyim ki senin ailen dedim bende

+1 oy
(2,919 puan) tarafından

Eğer benm de atacağım birseyse sorun olmaz ama atmayip kullanılan birseyse uyarirrim 

Haa atılacak bile olsa bana habaer ver at yinde derim

(29,310 puan) tarafından

Dogumdaydim eve gelince bile demediler yeni öğreniyorum 

(2,919 puan) tarafından

Atan kişiye şöyle benm evim benden habaersiz birşey atmayın almayın kimsenin hakkı yok deyip uyar tatlı dile 

Yoksa sen susan devamı gelir 

+1 oy
(820 puan) tarafından

Canım ben babamı için İst gitmiştim kavga ederek çıkmıştım evimden geri geldiğimde bırak eşyalarımı atmayı görümcem felan tabaklarımi evine goturmustu çok üzülmüştüm insan bı tabağa tamah etmez diye atsalar bukadar dokunmazdi emin ol biride caycimi almıştı saklamisti 6 7 ay sonra evine gittim tezgahın altına saklamisti köy evi perde cekili tezgah altında tesaduf görmüştüm ne tuhaf asla el surmem izinsiz bı pecegeye bile 😏

(29,310 puan) tarafından

Aç köpeklerrrr yüz bulsa bunlarda alır bence 

(820 puan) tarafından

He valla

+1 oy
(3,624 puan) tarafından

Atma değilde.çeyizime aldığım bi yatak örtüm vardı.alırken annem çok eleştirmişti.ben hamileykende sen tut onun yastık kılıfını kes.ufak bi bebrk yastığı yapmıştı.sinirlendim söylendim .anne değilmi sus dedi o ne öyle güzel değildi dedi.

(29,310 puan) tarafından

Annem karışmaz dokunmaz kendi eşyasına da dokunulsun atılsın istemez 

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 873 göst.
0 oy
4 cevap 213 göst.
2 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yusuf 427 (712 puan) tarafından soruldu
+10 oy
15 cevap 520 göst.
5 Aralık 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Eslem 01 (476 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
17 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,363 soru

24,249,603 cevap

340,812 kullanıcı

...