Günaydın Kızlar size bir sorum olacak 🌸💕🩷
Biri sizden habersiz evinizdeki eşyaları atsa tepkiniz ne olur?
Kim olursa olsun kızarım evimden ve düzenimden ben sorumluyum bana ait olan bişeyi kimse atamaz
Dimi dimi kesinlikle
Aileniz mi bişey attı evden en son aileniz doğum için sizdeydi diye hatırlıyorum
Annemler asla öyle bişey yapmaz ben dogumdayken görümcem güya temizlik yapmış o atmış ve ben aradığım hiç birşeyi bulamıyorum tamam gebelik kaynaklı düzenim biraz bozulmuş olabilir ama öyle aman aman bişey yoktu
Anladım ama bu benim kabul edebileceğim bişey değil kendisine tepkimi gösteririm
Eşim söylemiş ben bişey demedim ama çok sinirim bozuldu
Bu durumu normal karşılayan çıkar mı. Kocam bile atsa kızarım
Bencede çıkmaz hele ki dogumdayken yapılıyorsa
Esya ne mesela ise yaramayan birseymi bozulmuş birseymi dolaptan birseymi
Terlik çorap kişisel eşyalar
Simd sen lahusasin evi toplamak isteyen kimse eski gördüklerini atmistir bana doğal geldi😂
Aşkım ev terlikleri mi atmış çorapların teki yok diye atmış ki var
Ablam atıyor benim😆😆 annemi temizleyici 5 kilo salcasini bile atmış 😀
Bana lohusayken geldi kesin birsey görüp atmıştır 😆
Senin terliklerde eskimistir atmıştır çorapların takip yoksa ben bile atiyorum almışlardır yani
Terlikler eski değildi eski olsa ben atarım zaten eskici değilim evde eski şeyler biriktireyim yatak odasına girip kafasina göre bişey atamaz kimse kendi ailem de dahil ne münasebet yani
Onu da ben atarım 😝😝😝
Gelse muhtemelen öyle biseyler olur da gelmiyor
Birinin kim olduğuna bağlı eşim atar mesela kaynanam bi iki kere dipsköşe temizligimi yaptı gebelikten dolayı oda bozuk bulduğu şeyleri attı benim kullanacağım biyeydi ama laf etmedim kaynanımın huyu o kendi evindede bulduğunu atar, sevmediğim biriyse içinden geçerim bahanem olur oda ahahahahah
Ben yokken görümce atmış dogumdayken
Neyini atmışlar
Bildiğim çorap ve ev terlikleri bilmediğim neler var bilmiyorum
Yani benim istemediğim birşeyse ve daha önce söylemişsem kızmam ama hiç yoktan durduk yere atıldıysa kızarım
Dogumdayken kafasına göre atmış ananem atma demiş ama yenisini alsınlar demiş
Kesinlikle kızarımmm
Bende kızdım güya temizlik adı altında ne var ne yok atmış
Tabi ki de kızarım. Ev benim düzen benim.
Yatak odasına girmiş bide asla kimseyi sokmam kolay kolay
Bana sormadan çöpü bile atamaz kimse ne munesebooo
Yokluğumu fırsat bilmişler
Allah kimseye fırsat vermesin bacım sne naisl bir aileye denk gelmişsin Allah bol bol sabırlar versin sana
Yıldım artık desem her dogumda bir olay
Eşyaya bağlı önemsiz bişey ise kızmam. Bu arada hayırlı cumalar kızlar 🥰
Ev terliklerim çoraplar ve bilmediğim daha neler neler birde bayat ekmekler vardı eltimin hayvanları için sakladığım içinde de eltime vereceğim bir kaç tabak çanak
Valla ben lohusayken annem salonu değiştirmişti hiçte ses etmedim anne ne yapıyorsan yap demiştim kaynanam böyle şeylere karışmaz genelde annem yapar oda benim kullanmayacağım şeyleri zaten bilir atsada bişey demem ya herhalde
Ben yokken yapılıyorsa altında illa ki bişey ararim ki hiç iş yapmayan kadının o gün yapasi mi gelmis
Kişisel esyama dokunmazlar buz dolabı kuru şeyler bozulduysa öyle atarlar
Onlar atılsa onlara bende karışmam 3 gün sancidan kivrandim mutfağa falan hiç bakamadım ordan bişey atsa aklıma gelmez ama yatak odama girip atiyorsa kusura bakmasın altında bir art niyet ararım
Böyle birşeyi kimse yapamaz bana eşim dâhi. Çöp bile olsa sorarlar evimdeki kişiler lazım değilse atayım mı diye. Saygısızlık bunun adı
Ne sorması bide yenisini alsınlar demiş
Ne münasebet kime ne evimdeki kırılan bozulan şeyden
Ben evdeyken yapsa yine bir şekilde oluru var dogumdayim. Şimdi aradığım hiç birşeyi bulamıyorum güya temizlik düzen yaptı öyle konuşur sağda solda
Tepkim sert olur ama bizde kimde karıştırmaz çok şükür
Ben olsam bunlar da yapamaz ama yokluğum fırsat bilinmiş
Eşim hiç sevmez böyle şeyleri taşındğımız zaman bile yardıma kimseyi istemedi gelenede tembih etti benim ismimim yazılı olan kolileri ellemeyin diye ben bile ellemedim doğumunu ramazan ayında yapmıştım ev temizliğini eşim yaptı ben yardım ettim hastaneden taburcu olduğum gün annem geldi bir gün kaldı ben gerek görmedim eşimde evde olunca işleri beraber yaptık görümcemler çocuk 10 günlük olunca gelip 15 dk görüp gittiler kaynanam kayınbabam hiç gelmedi 20 dk yol halbuki ramazan ayı ya oruçluyuz diye bahane ettiler o yüzden bize gelen olmayınca karıştıracak kimsede olmuyor
Bunlar da gelmezdi de kendi ailem gelince böyle yaptılar
valla geçen eşimin yırtık terliğini attım diye eşim 2 ay konuştu 😂😂 kişiye ait hiçbir şey atılmamalı ona sorulmadan
Kız ben zaten eskileri cuvalladim eski valize koydum eşim atmadı boş odada duruyor öylece atiyorsan onları atsana onlara hiç dokunmamış kafasına göre çocuk odasına yatak odasına girip atmış ki çocuk odasını kiler gibi kullanırım boş olduğu için yatak odası da girilmez mahrem yerdir ve ben 2 odaya da kimseyi almam kolay kolay bilir de ona rağmen girmiş amaci temizlik olsa diğer odaları siler süpürür otururdu aşağı
valla bacım bu dünyadaki sınavın da buymuş senin. ne demeye insan başkasının çöpüne karışır ki 🤦🏼♀️
Koca tarafı terörü her zaman her yerde ve her doğumda biraz daha fazla oluyorlar
Kaynanan yine iş başında sanırım
Yaramayan bir şey olsa bile kızarım atılacak bir şey varsa ben atarım kimsenin üzerine vazife değil
Gorumce bu sefer
Burnundan getiririm ne münasebet atıyor ya da neyi attıysa aynısını aldırtırım
Eşimde ne bekliyorsun ki biri iş yapar kavga çıkartır öteki ev temizliyorum diye herşeyi çöpe atar alıştık bizimkilerin bu hallerine dedi ne diyim ki senin ailen dedim bende
Eğer benm de atacağım birseyse sorun olmaz ama atmayip kullanılan birseyse uyarirrim
Haa atılacak bile olsa bana habaer ver at yinde derim
Dogumdaydim eve gelince bile demediler yeni öğreniyorum
Atan kişiye şöyle benm evim benden habaersiz birşey atmayın almayın kimsenin hakkı yok deyip uyar tatlı dile
Yoksa sen susan devamı gelir
Canım ben babamı için İst gitmiştim kavga ederek çıkmıştım evimden geri geldiğimde bırak eşyalarımı atmayı görümcem felan tabaklarımi evine goturmustu çok üzülmüştüm insan bı tabağa tamah etmez diye atsalar bukadar dokunmazdi emin ol biride caycimi almıştı saklamisti 6 7 ay sonra evine gittim tezgahın altına saklamisti köy evi perde cekili tezgah altında tesaduf görmüştüm ne tuhaf asla el surmem izinsiz bı pecegeye bile 😏
Aç köpeklerrrr yüz bulsa bunlarda alır bence
He valla
Atma değilde.çeyizime aldığım bi yatak örtüm vardı.alırken annem çok eleştirmişti.ben hamileykende sen tut onun yastık kılıfını kes.ufak bi bebrk yastığı yapmıştı.sinirlendim söylendim .anne değilmi sus dedi o ne öyle güzel değildi dedi.
Annem karışmaz dokunmaz kendi eşyasına da dokunulsun atılsın istemez
1,482,363 soru
24,249,603 cevap
340,812 kullanıcı