0 oy
98 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3 puan) tarafından

Kızım 15.5 aylık emekliyor koltuktan sıralıyor bi kaç defa tutunup kalktığımızda gördüm çok nazlı kucak istiyorum desteksiz bişey yapmaya korkuyor desteksiz yürütemiyor herkes soruyor çok üzülüyorum artık birden mi yürüyor bu bebekler anlamıyorum kendisine nasıl yardımcı olabilirim 

3 Cevaplar

0 oy
önce (312 puan) tarafından

Oğlumda aynı parmakla tutunca bile gayet yürüyor ama desteksiz istemiyor önüne geçip gel yapinca 10 15 adım atıyor bende bilemedim ne yapicam 🤦

önce (1,264 puan) tarafından

her vocugun bi zamani vardir illaki. benim kiz 1 yas dogum gununden 20 gun once basladi yurumeye birden adim atmaya basladi daha da oturmadi. oglanda dogum gunu olacak diyoruz bu yurumuyor keske yuruse ayakta tek basina foto cekeriz falan dogum gunu sabahi birden basladi yurumeye. yani anlik gelisen bir durum . sekiz on adim atip sonra yere cokecek sonra on 15 adim sonra salonu sonra tum evi dolanacak  zamanla hazir oldukca

önce (4,586 puan) tarafından

Benimki de 15.5 aylık. Bir tek düz duvara tirmanmiyor. Gerisi her şey mevcut. Allah in izniyle yürürler sonra da bugünler mumla aranır. 🫶❤️ üzülmeyin 

@Amerikanbebesi naber canım 

önce (4,586 puan) tarafından

Yorgun ve yorgun 🥲😄 senden naber canım nasıl oldun 

Kızım uyudu ufaklığı uyutmaya çalışıyorum bende 

-Reklam-
0 oy
önce (4,608 puan) tarafından

Yürüyebilen bebeklerle yan yana getirin görsün 

önce (3 puan) tarafından

Canım gurbetteyim aile akraba yok arkadasın fazla yok zaten

önce (4,608 puan) tarafından

Parka sokağa cikartin o da olur

önce (5,057 puan) tarafından

Bana getir kız  küçük  kızım 16 aylık olcak 2 gün sonra mutfak masasına pencereye ne varsa tırmanıyor 2 güne yürür de koşar seninki bir daha ararsın bu günleri  :)))) 6.5 aylik emekledi 9.5 aylık yürüdü hic rahat yüzü görmedim ben bu kızımla kolikliği bitti derken hareketliliği başladı

0 oy
önce (334 puan) tarafından

16 aylıkken yürüdü kızım, cocuk ıkı kısı karsı karsıya gecınce yuruyordu ama dıdarıda yere basmıyordu :) degısık cocuklar ya

önce (3 puan) tarafından

Daha öncesinde yürümesini varmıydı

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 369 göst.
0 oy
9 cevap 535 göst.
0 oy
6 cevap 334 göst.
6 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 244 göst.