0 oy
292 göst.
önce Diğer kategorisinde (476 puan) tarafından

1 tane kızım var normal doğum yaptım doğumdan sonra rahmim dönmüş karnıma doğru olması lazımken sırtıma doğru dönük şuan doktor kalırsın ama düşük riski fazla dedi böyle olupta gebe kalabilen varmı bir kaç aydır istiyorum ama hamile kalamıyorum ondanmi acaba anlamadım

14 Cevaplar

0 oy
önce (1,264 puan) tarafından

var kuzenimin eltisi o sekilde . 8 dusugu var. en son hamilelikte yani 9. da  tuvalete gtmek icin bile yerinden kalkmadi. portatif bir tuvalet aldiler . evde kadina bakan bakici vardi temizlikci ayri zaten  yani iki kisi. kocasida kul köle seklinde bas ucundan ayrilmadi kizin . dogurdu sukur masallh suan dirt bes yaslarinda cck. ams 14 sene ugrasti cocuk doguracsm diyep

önce (4,608 puan) tarafından

Koca gibi koca

önce (435 puan) tarafından

Vay bee 👏 kimi tebrik etmeli bilemedim kadını mı erkeği mi 😀 ama 8 düşük de az değil. Helal olsun umutlarını yitirmemişler

önce (476 puan) tarafından

Hadi ya doktorda dedi düşük riski yüksek diye aylardır uğraşıyorum istiyorum da tutmuo üzüldüm şimdi ya zaten benim ilk hamileliğimde 5 ay hastanede yattım oda riskliydi 7 aylık doğurdum şimdi daha da bozuldu moralim

tabi canim hem nasil koca .  durumuda var  ozel ballar ozel vitaminler oekmezler yurtdisindan biseyler  kadinin yedigi yumurta bile organik falandi oyle marketten almiyolrdi koylere gdip yumurta aliolardi dusun:)🤣 bide urfalilar hani digulu olunca daha cok cocuk istegi var ama bi taneyi yillar ainra tutturdular sukur

bozma moralini herkesde ayni olacak diye bisey yok

-Reklam-
0 oy
önce (983 puan) tarafından

Oluyor canım banada dedilerdi düzeldi galiba benim hamileyken nasıldı bilmiyorum ama şuanda diyen doktor yok çok önce denmişti onun üstünden baya geçti ama ondan dolayımı grç oldu bilmiyorumda 16 yaş var aralarında 

0 oy
önce (95 puan) tarafından

Canım aynı şeyden mı bahsediyoruz bilmiyorum ama, ilk dogumumdan sonra benimde dönmüştü bunu spiral taktırmak için gittiğimde öğrenmiştim ters demişti rahim ağzı bağırsaklara doğru duruyor demişti. Ama şuan hamileyim bir sıkıntı yaşamadım 5 6 ay denemeden sonra hamile kaldim

O zaman biraz geç oluo sanırım teşekkürler Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin

önce (95 puan) tarafından

Sağol canım öyle düşük riski falan bişey demediler bana

0 oy
önce (133 puan) tarafından

Arkadaşımın hem rahmi ters hem de pcosdu oma rağmen kaldı hem de istemeden

0 oy
önce (17,494 puan) tarafından

Benimde rahmim ters iki normal doğum yaptim. İkinci gebelikte düşük riskim vardı ama sağ salim doğdu oda şükür. 

0 oy
önce (2,127 puan) tarafından

Düzeltemiyorlar mı şeklini canım 

0 oy
önce (771 puan) tarafından

Rahim anomalim var. Ters rahimliyim, kalp şeklinde ve perde var rahim içinde. İkinci doğumdan sonra pcos var denildi ama öncesinde öyle bir şey söulenmemişti. İlk gebeliğin iki sene iki ay sonra oldu. Bu problemlerden dolayı doktor tekrar bebek isterseniz. rahim ağzı açıkken fazla geciktirmemenizi öneririm demişti.(1 yıldan sonra rahim eski formuna geri dönüyor ve dolayısıyla gebelik oluşma süresi de uzuyor)Çünkü gebelik zor oluşuyor. Ben kızım 7 aylıkken tekrar hamile kalmıştım sırf bu sebepten. Olur canım ama denemek lazım. İlk bebeğin kaç yaşında? 

Kızım 4 yaşında benim erken yapabilme gibi bir şansım yoktu benim kız mı erken doğdu otuz 30-31 haftalık doğdu kızım da Serebral Paris'e teşhisi koyulmuştu sürekli fizik tedavilere gidiyorduk haftanın her günü Pazar günü haricinde devamlı onunla ilgileniyordum oturması emeklemesi sürünmesi yürümesi kalkması hiçbir şeysi yoktu Devamlı İlgiye muhtaç olan bir çocuktu bu durum 3 yaşına kadar falan devam etti çok şükür artık öyle şeyler yok Kendine yürüyebiliyor oturabiliyor Yemek yiyebiliyor ve ben hani kızın büyüdükten sonra artık bir şeyleri yapabildikten sonra tekrar hamile kalmak istedim Çünkü o öyle bakıma muhtaçken bir çocuk düşünemezdim sadece ona yetebiliyordum kendime bile yetemiyordum İnşallah hayırlısı olur ya hepimizin hakkında

0 oy
önce (235 puan) tarafından

Cevrene sor bakalım varmış rahim düzelten genelde eskiler düzeltiyor 

Evet ben birkaç kişiye sordum kadınlar bana şey dedi genel olarak Rahim düştüğü zaman yukarıya kaldırıyoruz falan ya da yukarıya çıktıysa aşağı indiriyoruz ama dedi ters olan Rahmi dedi  düz tarafına doğru döndüremiyoruz

0 oy
önce (1,419 puan) tarafından

Ablamın komşusu da doğuştan böyle. 4 tane çocuğu var hiç düşüğü yok 😊 ümitsiz olma 😊

0 oy
önce (1,373 puan) tarafından

İki kez hamile kaldım hatta ikincisinde üçüz hamile kaldım ama ikizlerin kalbi durdu kızım sapasağlam doğdu

Ay hadi hayırlısı sağlıkla büyütün ❤

0 oy
önce (102 puan) tarafından

Benimde ters canım 5 . Ayımda kaldim sorun olsa soylerdi doktor cok onemli biseu degil anladığım kadariyla

0 oy
önce (1,854 puan) tarafından

Hiç alakası yok annem rahim ters 3 tane doğurdu hemde gününde doktorlar hep olası durumu söylüyor 

0 oy
önce (1,310 puan) tarafından

Benimde ters gebe kaldığımda öğrendim tersmiş hamileliğe engel değil demişti doktorum . Şimdi 2.ye hamileyim hemen hamile kalabildim , düşük yapmadım , rahim ağzı kısalığı vardı ilkinde ama onla alakalı demedi doktor 

0 oy
önce (136 puan) tarafından

Benim annem 3 kez hamile kalıp doğum yapmış 4. De doktor ters olduğunu fark etmiş düzeltmiş

önce (136 puan) tarafından

Bu arada hiç düşüğü de olmamış

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 125 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
0 oy
1 cevap 185 göst.
8 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hakan22 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy