0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde (3,781 puan) tarafından

Kızlar şuanda haftalık hamileyim. Mide bulantım var ve ilaçla ayaktayım. Ama onun dışında da asla iştahım yok. Resmen ne yesem midem aşırı ağrıyor ve tepki veriyor. Bu böyle devam edecek mi doğuma kadar. Benim gibi olan var mı? 

11 Cevaplar

0 oy
(4,146 puan) tarafından

10 haftalık hala devam ediyor kızımda 20 haftaya kadar devam etti 

(3,781 puan) tarafından

Ben kızıma  hamileyken sadece mide yanması yaşadım son 2 ay. Onun dışında ne bulantı ne başka bir şey yaşamayınca bunda şaşırıyorum

(4,146 puan) tarafından

Bebeğe göre fark ediyor ya bende ilki de kötüydü bu da kötü göze aldım 20 25 haftayı mide bulantısı en kötüsü bence hayatın duruyor hamile değil hasta gibi hissediyorsun 

(3,781 puan) tarafından

Cidden öyle, ilaç atıyorum ama net kesilmedi asla

-Reklam-
0 oy
(2,237 puan) tarafından

14te bulantı kusma bayılmalarım bitti ama 17de mide yanması başladı şimdi 29dayım hem mide yanması hem bulentısı var Allah'tan artık bayılmıyorum sürünmüyorum başlarda ki gibi 

(3,781 puan) tarafından

Allah'tan bayılma falan  yok ama mide beni öldürüyor. Bulantı olmasa bile iştahım hiç yok

(2,237 puan) tarafından

İlaç kullanıyomuşsun bende hiçbir işe yaramadı ne doğal yöntemler ne ilaçlar kendi kendine geçene kadar çekiyorum hala 

(3,781 puan) tarafından

Şükür ilacı içince bulantı yok denecek kadar azaldı. Ama bazı şeyleri yediğimde genede zorluyor

(2,237 puan) tarafından

O kadar olur senin yine çok iyi geçiyomuş şükret valla ben yerde sürünerek geçirdim hasta olsam daha kolay geçerdi hala tam düselmiş değilim şu iki buçuk ayı sayıyorum bitsede kurtulsam diye ne zarluyosa seni onları yeme normal beslen 

0 oy
(1,130 puan) tarafından

30 haftalık olana kadar prilam diye bi hap kuklandım onun sayesinde kusmuyordum 2 haftadır hapım bitti diye bırakayım diye almadık ama akşama kadar midem bulanıyor bu hamilelik mahfetti beni😥

(3,781 puan) tarafından

Bende prizan kullanıyorum. İlk hafta günde 2 atıyırdum ama artık sadece yatarken atıyorum. İnşallah doğuma kadar atmam

0 oy
tarafından

Gebelikte bulandi cogunlukla beta degerinin cok hizli yukselisinden kaynaklidir bunye adapte olmakta zorlanir 12 haftada bicak gibi kesilir dedi doktorum eger beta kaynakliysa kesilir ama bazi hastalarim var 28 haftaya kadar cekti demisti esimin kuzeninin esi kadin doguma kadar kustu zavalli yani degisir kisiden kisiye insaAllah betadan kaynaklidir da gecer korkma kalici degil evet zor ama geciyo 

(3,781 puan) tarafından

Doktorum 14-16 haftaya kadar sürmesi normal dedi. Ama benim eltim de doğuma kadar günde 4 tane hapla duruyordu ayakta

0 oy
(1,914 puan) tarafından

Bebek canlansın geçer derler esikler sağlıkla gelsin

(3,781 puan) tarafından

Bilmiyorum ya ama çok sıkıcı bir durım

(1,914 puan) tarafından

Keşke ben gebe kalmış olsam 9 ay çeksem 

Tuzlu leblebi ye  çubuk krater  iyi gelioi

0 oy
(1,880 puan) tarafından

e neguzel. dogurana kadar 1550 kilo olunmaz iste ne sanslisin:)

(3,781 puan) tarafından

Yok ya bu çok kötü. Ben kızımda hiç bulantı yaşamadım ve sadece 9 kilo aldım. O yüzden bulantı olmasa daha iyi

0 oy
(1,815 puan) tarafından

15.hafta ya kadar di sanirim ya emin olamadim belkide daha kisa.Birde şaak diye kesilecek hatirlamayacaksiniz bile azicik sabir saglikla kucaginiza alin insallah.

(3,781 puan) tarafından

İnşallah canim ya

0 oy
(2,048 puan) tarafından

31 haftalık hamileyim ilaç kullanmasam bulantıdan birşey yiyemiyorum kızım da 20 de rahatlamıştım 

(3,781 puan) tarafından

Ya benim ki bir değişik oldu. Bugün peynir yiyorum kötü oluyorum, yarın çikolata. Sanki içim çıkacak gibi. Bu kadar zor olmasınj düşünmemiştim

(2,048 puan) tarafından

Bende öyleyim peynir yiyorum kötü oluyorum yumurta yiyorum kötü oluyorum sonra da yiyecek birşey bulamıyorum ilk aylara göre daha iyiyim ama en azından serum taktirmak zorunda kalmıyorum 

0 oy
(131 puan) tarafından

15. Haftama kadar kusmam vardı sadece bulantı değil, 16 oldum kusma bulantı şuan yok ama bu seferde midem yanmaya başladı oğlumda ilk 3 ay ve son 3 ay kusmuştum zor oluyor. Oğlumda iştahım çok kesilmişti zorla yiyordum bunda ilk 3 ay hiç yemediğim kadar yedim yedikçe çıkardım ona rağmen kilo almışım😂

0 oy
(1,445 puan) tarafından

Kişiden kişiye değişir canım belli olmuyor. Oğlumda 25.haftaya kadar kustum şuanda 12+5 haftalığım hala devam ediyor bakalım ne kadar sürecek bilmiyorum bende hapla duruyorum hapsız günüm zehir oluyor. Kaç haftalıksın canım 

0 oy
(4,843 puan) tarafından

16. Haftadan sonra yavaş yavaş normalleşmeye başlamıştım ben

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 137 göst.
0 oy
0 cevap 47 göst.
28 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
11 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (715 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 219 göst.
9 Eylül 2025 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (381 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,882 soru

24,322,263 cevap

345,356 kullanıcı

...