Kızlar dün gece doğum yaptım bebeğimin solunumu iyi olarak doğdu ama haftasından erken geldiği için(36+4)
tedbir amaçlı destek verelim dediler kabul ettim,solunum desteği alıyordu saat 1 de bırakmışlar kendi kendine iyi nefes aldığı için.sadece vitamin veriyorlar damardan,ben bugün taburcu olucam ama bebek kalıcakmış doktor ne zaman çıkaracağınıda söylememiş süt sağma makinası al sütünü sağ getirirsin diyorlar,bugün hep emzirmeye gittim gayet güzel emip gaz çıkarıyor nefes alıyor sağlıklı yani bi sorunu yok neden yanıma vermiyolar niye benimle taburcu olmuyor yani,boş yere tutuyolarmış gibime geliyor mantıklımı sizce
Öncelikle sağlıkla büyüsün . İyiyse imza ver çıkar özel hastane mi
Yok canım özel hastanelere güvenemedim devlette doğum yaptım bu sefer
Boş yere tutuyorlar gibime geldi bana da 36+1 de doğum yaptım özel hastane olmasına rağmen hiç küvöze girmedi oğlum kendi kendine nefes alıyorsa emzirmenizi sağlasınlar emzirirken de bi sorun çıkmazsa çıkarsınlar bebeği niye sizle geçirmesi gereken zamanı orda geçirsin
Zaten sabahtan beri emziyorum canım çok güzel emiyor maşallah doyuyorda.Taburcu oldum 1 saat önce bebeksiz eve geldim moralim bozuldu
Bugün bende cktm ilkde solunum skntimz vardı ama sonra düzelmiş emmemiyor.beslenemedi düzgün yinede. Çıkardılar bişey olacak diye. Çok korkiyorm
Emin olun iyi olsa verirlerdi. Eltimin 2 çocuğu da 10 gün kaldı küvezde. Oğlu ciddi solunum sorunu yaşadı o yüzden. Ama kızının aşırı sorunu yoktu, hatta imzayla götürebilirsin ama riske girme dediler. Ne gerek var orada çok iyi bakıyorlar. Eve getirseniz ve kötüleşse daha mı iyi olacak
Benim kizinda herşeyi iyidi maşallah ama 7 gün kalcak dedi doktor tedavisi bitmeden cıkmaz yasak demişti tehbir amaçlı kaldı kızım 4 gün bende hastanede kaldım
Özel hastane de ise bırakma bebeğini
Benim yeğenim de 35in sonunda doğru 5 gün küvezde tuttular tedbir amaçlı çıkardılar sonra
1,495,710 soru
24,434,507 cevap
352,734 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın