0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (587 puan) tarafından

Kızlar dün gece doğum yaptım bebeğimin solunumu iyi olarak doğdu ama haftasından erken geldiği için(36+4)

tedbir amaçlı destek verelim dediler kabul ettim,solunum desteği alıyordu saat 1 de bırakmışlar kendi kendine iyi nefes aldığı için.sadece vitamin veriyorlar damardan,ben bugün taburcu olucam ama bebek kalıcakmış doktor ne zaman çıkaracağınıda söylememiş süt sağma makinası al sütünü sağ getirirsin diyorlar,bugün hep emzirmeye gittim gayet güzel emip gaz çıkarıyor nefes alıyor sağlıklı yani bi sorunu yok neden yanıma vermiyolar niye benimle taburcu olmuyor yani,boş yere tutuyolarmış gibime geliyor mantıklımı sizce

7 Cevaplar

0 oy
(3,555 puan) tarafından

Öncelikle sağlıkla büyüsün . İyiyse imza ver çıkar özel hastane mi

(587 puan) tarafından

Yok canım özel hastanelere güvenemedim devlette doğum yaptım bu sefer

-Reklam-
0 oy
(1,244 puan) tarafından

Boş yere tutuyorlar gibime geldi bana da 36+1 de doğum yaptım özel hastane olmasına rağmen hiç küvöze girmedi oğlum kendi kendine nefes alıyorsa emzirmenizi sağlasınlar emzirirken de bi sorun çıkmazsa çıkarsınlar bebeği niye sizle geçirmesi gereken zamanı orda geçirsin 

(587 puan) tarafından

Zaten sabahtan beri emziyorum canım çok güzel emiyor maşallah doyuyorda.Taburcu oldum 1 saat önce bebeksiz eve geldim moralim bozuldu

0 oy
(2,118 puan) tarafından

Bugün bende cktm ilkde solunum skntimz vardı ama  sonra düzelmiş emmemiyor.beslenemedi düzgün yinede. Çıkardılar bişey olacak diye. Çok korkiyorm

0 oy
(4,003 puan) tarafından

Emin olun iyi olsa verirlerdi. Eltimin 2 çocuğu da 10 gün kaldı küvezde. Oğlu ciddi solunum sorunu yaşadı o yüzden. Ama kızının aşırı sorunu yoktu, hatta imzayla götürebilirsin ama riske girme dediler. Ne gerek var orada çok iyi bakıyorlar. Eve getirseniz ve kötüleşse daha mı iyi olacak

0 oy
(10,229 puan) tarafından

Benim kizinda herşeyi iyidi maşallah  ama 7 gün kalcak dedi doktor tedavisi bitmeden cıkmaz yasak demişti  tehbir amaçlı kaldı kızım 4 gün bende hastanede kaldım 

0 oy
(8,510 puan) tarafından

Özel hastane de ise bırakma bebeğini 

0 oy
(2,261 puan) tarafından

Benim yeğenim de 35in sonunda doğru 5 gün küvezde tuttular tedbir amaçlı çıkardılar sonra

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 376 göst.
21 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ygmur21 (31 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,680 soru

24,433,850 cevap

352,685 kullanıcı

...