Eşime sinirlenince kızıma kötü davranıyorum. Böyle olmak istemiyorum nasıl geçer bu :(
Kızıma bağırıyorum yada o an üzerini değiştireceksem sert tutuyorum elini kolunu 🥺
Eşine sinirleniyosan ona bağır çağır rahatla tek çözümü bu. Bende başka şeye kızıp oğluma bağırmıştım anne kızma nolur diye ağlayınca yüreğime bi sızı düştü hala içimden çıkmaz
Bende tam tersi çocuklara sinirlendiğimde eşime çatıyorum 😅
Bu ben kızım beni gün içinde geriyor geriyor sonra da eşime patlıyorum
Çocuğa bakın ve bu sinirin muhatabı sen değilsin deyin
Lütfen öfkeyi doğru adrese yönlendirelim
Derin bir nefes alın ve kızınızın konuyla hiçbir alakası olmadığını kendinize sürekli hatırlatın
Tamam sağ olun:(
Estağfurullah cek tam sinirlendiğin an kızına bi bağırmak yerine sarıl evet zor ama bir iki kere yap daha sakin olursun
Tamam :( Allah razı olsun
Ayy önceden bende öyleydim kızım benden uzak durup sen beni sevmiyorsun deyip başka komşumla annesiyle çocuğu ismini verip annesi hiç kızına kizmiyor femisti o kadr zoruma gitmişti artık yapmiyorum arada kızarım ama eskisi gibi değil
Sende kendini tut arada benodaya geçip duvara vururm sertçe canm aciyinca bitiyor😂
Bı besmele çek biraz bekle öyle yap bende ilk oğlumda kime sinirlensem ona bağırıyordum hala içimde uktedir😡ne salakmisim cocugun ne suçu varki yapma bacım
Bugün benim oğlumda ben sana ne yaptım diyor çok üzüldüm 😢🥺
Ahhh kuzumnm
Kalbini dinle o anda kızımın geçiyor canmm
Eşinin seni mutlu etmesi gerekiyor.
İİllaki arada bir sorun çıkar ki bu anormal bir durum da değildir aslında.. Benim kendime daha çok dikkat etmem lazım gerçi eşimi de uyarıyorum bak böyle yapma diyorum sonra kızıma yansıyor ama benim de dikkat etmem lazım. O an çok öfkeleniyorum kızıma yansıtıyorum☹️
Minik ellerine bak annesi,minik yüzüne,masum bakışlarına. Bağırmadan onları görebilirsen eğer devamı gelmez inşAllah
İnşaAllah 🥺
masumlar saflar öyle temizler ki bizler gibi değiller ☹️art niyet kötü niyet yok
1,490,152 soru
24,353,985 cevap
346,640 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın