0 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (885 puan) tarafından

3 gündür öyleyim başka bir belirti yok öksürük burun akıntısı hiç bir şey yok. Faranjit mi acaba bu ne anlamadım salgın mi acaba 

3 Cevaplar

0 oy
(919 puan) tarafından

Ay benim de geceleri özellikle felaket aynı sekilde ağrıyor 

(885 puan) tarafından

Nedeni ne olabilir ya kızımda bir haftadır hastaydı ama onun farklıydı ya benim sadece boğaz ağrım var kızımın bogazi hiç ağrımadi ama geçen gün halı yıkadım ardından dus aldım hiç isinamaidm o gün akşam ağrımaya basladi

-Reklam-
0 oy
(6,461 puan) tarafından

Benimde öyle geçen gün sıcak su ya sirke koydum braz içtim geçti ha

(885 puan) tarafından

Hangi sirkeyi koydunuz üzüm mu elmami 

(6,461 puan) tarafından

Yok elma bugün de deniyecem braz tadı kötü oluyor ama iyi geliuor boğazı baya yumuşatyo

0 oy
(4,724 puan) tarafından

Bir cok sebep olabilir aci biber yemek yoğun deterjan solumak mesela bogazi tahriş eder zor geçer ağrısı

Evin havası kuruysa ondan olabilir kaloriferi actiysaniz cok etkiliyor peteklerin üstüne su koyun mesela.

Yarim bardak ılık su az az sirke limon bal karıştırın yavaş yavaş icin geçerken yakıyor gibi olacak içmeyi bırakmayın hemen toparlar

(885 puan) tarafından

Deterjan mi soludum acaba bilmiyorum Arap sabunu ve toz deterjan kullandım. Keyfim hiç kalmadı ya  sirke mideme dokunurmu bilmiyorum hiç denemedim

(4,724 puan) tarafından

Bal da katinca rahatsız etmiyor yine de siz bilirsiniz 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 92 göst.
11 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BoncukGozlum (32,341 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 149 göst.
0 oy
3 cevap 189 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,547 soru

24,264,429 cevap

341,706 kullanıcı

...