Kizlar hemşireye verilecek takımı neye koyup verdiniz siz ben bulamıyorum acaba ekstra küçük bir çanta gibi bişey mi alıp koysam
Küçük hurç veya kilitli buzdolabı poşeti
Kundaginin içine koyup verdim. Ya da bsttsniyesinin içine koy ver.
Ben minik hurç takımı almıştım canım ama masraf olur diyorsan kilitli buzdolabı poşetlerinden birine koyabilirsin
Fermuarlı dolap poşetleri oluyor ona olablir.yada ben valiz düzenleyiciler var ya onun en küçüğüne koymuştum.
Ben küçük buzdolabı poşeti içine koymuştum tam takım olarak bir adet alt zıbın alt pijama çorap eldiven üst takım şapka ince battaniye.
Posete koydum ben canim ama simdi kilitli setler var yada kucuk hurclar
Kilitli buzdolabı poşetlerinden almıştım yedek 1 yedek 2 ameliyathanede verilecek diye üstlerine yazmıştım ben veremezsem kolay anlaşılsın diye. O şekilde vermiştim
Minik hurç içinde verebilirsiniz
Şeffaf bir poşetin içine koymuştum öyle verdim.
Trendyoldan 6lı bavul hurcu almıştım. Boy boy oluyor. Küçük olana koymuştum hemşireye verilecekleri. İlk bebeğimde de poşetçiden bisürü düz şeffaf poşet almıştım. Her şeyi onlara koymuştum hastaneye alınacakları.
Battaniyeye sarıp verebilirsin canım nasıl olsa bebek battaniyeye de sarılıyor. Bende tül kese içine koymuştum sanırım. Şu kınalarda çerez koydukları tül keseler var ya onun büyüğüne.
Battaniyenin içine koyup verdim
AAy biz gözümün önünde duruyodu hemsıre annesi baksın dedı doğum yaparken içinde hayal ettim
1,495,886 soru
24,437,008 cevap
352,951 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın