Aklıma bişey gelmiyor kızlar sizden fikir almaya geldim bugün :)
Pizza dahasına ugraşamam
koruma asamasinda bende ayni sistem:) ben once spor yapip yer acip sonra yiyorum 🤣🤣 ama suan verme asamasindayim 🤣
Dünyaya bidaha mı gelicez Canan ye gitsin 😂 dün kahvaltıya dışarıya çıktık eşimle konyamızın meşhur yağ somonu vardır ondan söyledik yanına çeşit çeşit kahvaltılık ohh miss ye gitsin 😂 79 dan 74 e düştüm kaç aydır diyet yaparım heralde çok verdim die düşünüyorum şimdi saldım yiyorum öyle akşamada pizzacı ya gittik çocuklar istedi die ordada gömdüm
Bugün senin menüye devam zeytin peynir haşlama yumurta yanında tere roka yeter 😂
🤣🤣🤣bende son bir haftadir saldim sa bugun toplucam kicimi artik:) sabah sporumu yaptim. 45 dk eliptik. oglani uyutuncada 45 dk yururm . aksama bo.k etmessem gunumu bugunu temiz beslenecegim kararliyim🤣
https://youtube.com/shorts/xaAUtvvxgzY?si=xXomDJZ32wGrvPgr
Aklıma bu video geldi Yasemin bin😂😂
cok haklo. bende tum zayiflardan nefret ediyorum cunku cok kiskaniyorum dunyalari yeyip de kemik torbasi gibi manken gibi dolasmalarini hazmedemiyorum. 🤣🤣🤣 dunyanin her nimetini yiyolar genede manken gibiler . allahim insallh onlari tlc dr now obezlerine cevirir 🤣🤣🤣🤣
burdan uyari veirirler kesin bana 🤣
Annemdeyim patates köfte yapacak 😍
Salı günü memeneni fazla yapmıştım yumurta kıracağım. Birde sıradan kahvaltılıklar
Guzel bir peynir varsa kahvaltida baska birsey aramaz gözüm
Tost yaptım miniğimin canı çekmiş bide maydanoz yemek istedi çay da yaptım ama onu içmez :)
Daha kahvaltı yapmadık oğlum yeni kalktı minikte daha uyuyor. Gece 11 e kadar uyumadığı için hanımefendi sabahta kalkmıyor. Kahvaltıda da oğlum ne isterse onu yaparım.
Yumurta peynir domates salatalık
Ben Kahvaltıda çok çeşid seviyorum zaten azıcık yıyoruz sadece peynır yag bırde aksam yaptıgım pogca vardı yanınada cay
Diyete basladim bugun bekarligimda olan basima geldi gene insulin direncim cikmis ve benim annem anneannem seker hastasi benim ekstra dikkat etmem lazimdi saglik ocagina gidicem simdi buyuk ihtimal seker hapı yazicak veya dahiliye sevk edicek kahvaltimda 2 yumurtadan omlet domates peynir sekersiz cay
Simit aldım çay simit kahvaltılik😂😉
1,493,007 soru
24,394,763 cevap
349,635 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın