0 oy
311 göst.
Diğer kategorisinde (386 puan) tarafından

Aklıma bişey gelmiyor kızlar sizden fikir almaya geldim bugün :) 

10 Cevaplar

0 oy
(2,427 puan) tarafından

Pizza dahasına ugraşamam

(2,232 puan) tarafından

koruma asamasinda bende ayni sistem:)  ben once spor yapip yer acip sonra yiyorum 🤣🤣 ama suan verme asamasindayim 🤣

(6,289 puan) tarafından

Dünyaya bidaha mı gelicez Canan ye gitsin 😂 dün kahvaltıya dışarıya çıktık eşimle konyamızın meşhur yağ somonu vardır ondan söyledik yanına çeşit çeşit kahvaltılık ohh miss ye gitsin 😂 79 dan 74 e düştüm kaç aydır diyet yaparım heralde çok verdim die düşünüyorum şimdi saldım yiyorum öyle akşamada pizzacı ya gittik çocuklar istedi die ordada gömdüm

Bugün senin menüye devam zeytin peynir haşlama yumurta yanında tere roka yeter 😂

(2,232 puan) tarafından

🤣🤣🤣bende son bir haftadir saldim sa bugun toplucam kicimi artik:) sabah sporumu yaptim. 45 dk eliptik. oglani uyutuncada 45 dk yururm . aksama bo.k etmessem gunumu bugunu temiz beslenecegim kararliyim🤣

(6,289 puan) tarafından

https://youtube.com/shorts/xaAUtvvxgzY?si=xXomDJZ32wGrvPgr

Aklıma bu video geldi Yasemin bin😂😂

(2,232 puan) tarafından

cok haklo. bende tum zayiflardan nefret ediyorum cunku cok kiskaniyorum dunyalari yeyip de kemik torbasi gibi manken gibi dolasmalarini hazmedemiyorum. 🤣🤣🤣 dunyanin her nimetini yiyolar genede manken gibiler . allahim insallh onlari tlc dr now obezlerine cevirir 🤣🤣🤣🤣

burdan uyari veirirler kesin bana 🤣

-Reklam-
0 oy
(939 puan) tarafından

Annemdeyim patates köfte yapacak 😍

0 oy
(8,477 puan) tarafından

Salı günü memeneni fazla yapmıştım yumurta kıracağım. Birde sıradan kahvaltılıklar

0 oy
(7,311 puan) tarafından

Guzel bir peynir varsa kahvaltida baska birsey aramaz gözüm 

0 oy
(1,960 puan) tarafından

Tost yaptım miniğimin canı çekmiş bide maydanoz yemek istedi çay da yaptım ama onu içmez :)

0 oy
(3,640 puan) tarafından

Daha kahvaltı yapmadık oğlum yeni kalktı minikte daha uyuyor. Gece 11 e kadar uyumadığı için hanımefendi sabahta kalkmıyor. Kahvaltıda da oğlum ne isterse onu yaparım. 

0 oy
(483 puan) tarafından

Yumurta peynir domates salatalık 

0 oy
(96 puan) tarafından

Ben Kahvaltıda çok çeşid seviyorum zaten azıcık yıyoruz sadece peynır yag bırde aksam yaptıgım pogca vardı yanınada cay

0 oy
(7,480 puan) tarafından

Diyete basladim bugun bekarligimda olan basima geldi  gene insulin direncim cikmis ve benim annem anneannem seker hastasi benim ekstra dikkat etmem lazimdi saglik ocagina gidicem simdi buyuk ihtimal seker hapı yazicak veya dahiliye sevk edicek kahvaltimda 2 yumurtadan omlet domates peynir sekersiz cay

0 oy
(12,343 puan) tarafından

Simit aldım çay simit kahvaltılik😂😉

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 863 göst.
24 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,852 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 1,184 göst.
0 oy
5 cevap 243 göst.
13 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mevah (1,991 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 452 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde eslemree (1,223 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,007 soru

24,394,763 cevap

349,635 kullanıcı

...