Dusunuyorum dusunuyorum bulamiyorum
Pırasa yapicam cunkum kocam sinir etti yesin pırasayı otursun 🤣🤣 esim etcildir sebze yemekleriyle arasi pek yok
Dünden iç hazırladım, lahana yaprağı ayırdım işten eve gidince lahana sarması yapacağım kaç gündür aşeriyorum resmen 😂😂
Ben 1 haftadan beri her gittiğim yerde yiyorum. Daha da canım istiyor yarin bem yapacagim 🤣
İnsanlar hamileyken aseriyor ben hamile değilken.
Hahahaha ben her an her şeyi aşerebilirim :))
Tavuk sote pilav salata var belki çorbada yaparım
Bende eşime yazdım ne yemek yapayım diye
Şimdi mesaj attı hiç farketmez yazmış ☺️
Yardımcı oldu sağolsun :))
Benimde eşim öyle diyor sonra akşam gelince de keşke şu yemeği yapsaydın diyor e madem öyle sorulduğunda söyle bende onu yapayım
Yok benim ki öyle demez şükür
Öyle dese hiç sormam
Eve gelince aklina geliyor 😄
Sana da yarın için fikir olur :)
Dünden taze fasulye yemeği var yanına mercimek çorbası ve pilav yapacağım. Cacikta yaparım biraz yeter.
Bulgur pilavi .tavuk ciğer yapıyorum
Lahana sardık ogljmada yaprak sarması sardım
Nohut yemeği ve mantı
Bugün gırniş yapacağım hamurlarını hazırladım koydum dolaba yarında yaprak sarması yapacağım
Kız kaç gündür kesfetimde denk geliyor bu, eline sağlık şimdiden. Ben de şimdilik tavuk hasliyorum oğluma terbiyeli tavuk suyu çorbası yapacağım kendime de düşünürüm ya tavuklu salata ya direkt tavuk yemegi 😄
Bacım çocuk küçük değilse çocuğa da yap çünkü bayıla bayıla yiyorlar 😁 ellerine sağlık canım şimdiden sana
Benim oğlum hiçbir et ve et ürünü yemiyor. Neler deniyorum neler veriyorum ağzından atıyor kıyma kofte bile yemiyor 15.5 aylık zayıf ama boyu iyi. Ben delirmek üzereyim 3 kasik yemek yedirebilmek için 😄
Zorlama çocuğu canım bunlar geçici süreç zorlarsan çocuk tiksinir
Karnıyarık ve nohutlu pilav yanına cacık turşu koyucam
Sarma sarmistim ben sabah hemen kahvaltıdan sonra. Yanına da cacık yapacam yeter
Sebzeli tavuk attım fırına vee pirinç pilavı yeter şükür 🤲🏻🌸
Yemek sepeti sağolsun 😂
Hicbisey yapamadim yeni doganim geceden beri susmuyor durmuyor:(( evi zor topladim
Kuru fasulye pilav tavuk yaptım
Bide sütlaç
Bekarken kuru fasulye sütlaç ne yerdim ne yapardım evlendim kocam seviyor diye hem yapıyorum hem yiyorum 😃
Etli nohut, pilav, tarhana çorbası var bizim Allah bereket versin
Kocam balık almış yanına da salata yaptım herkese afiyetler olsun 🤗
1,480,788 soru
24,229,026 cevap
339,046 kullanıcı