0 oy
62 göst.
önce Diğer kategorisinde (66 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

bebeğim 40 günlük  çok ağlıyor doğru düzgün uyuyamıyor çokta gazı var dünden itibaren emzik vermeye karar verdim emiyor ama bu sefer de ağzından düşünce uyandı hep dün gece hiç uyutmadı beni yarım saatte bir uyandı hep mahvoldum ben sadece gündüz uyurken ve uyanıkken emzik verecem diyorum gece vermeyeyim diyorum olur mu öyle kızlar ikinci bebeğim ama ilkinde hiç kullanmadım hiç bilmiyorum emzik ne zaman verilir ne zaman çıkartılır yardımcı olun lütfen bu arada beşikte de sallayıp öyle uyutuyorum BÜTÜN GECE EMZİK AĞZINDA MI OLMALI KIZLAR BUNU SORUYORUM 

6 Cevaplar

0 oy
önce (66 puan) tarafından

kızlar yardımcı olur musunuz 

önce (1,258 puan) tarafından

benim nazarimda dehset gec kalmissin . dogar dogmaz ilk gun verilmeli hayat kurtarici mubarek bir icat emzik. emzik kullanmadan bebek buyutenlwr ne demek iatedigimi cok net anlar . emzik emen bebek annesi hic zorlandim morlandim demesin cunku hayat onlara guzel. ilk ccgumda annem kiyamadi ogutuo geri verio diye emzir verdiretrmedi iki senem cehennem azabi oldu. ikibnci cckda hastaneye goturdum kenddi mememden bile once emzik emsin istiyordum. nasip kismet 6 gun yogunbakimda kaldi ikicnci cck icin de emzige gec kaldik malaesef yine iki senem cehennem gibiydi uyutmasi miziklamasi. 24 saat beni emmesi. emzik emen cocuk yok gibi bisey sessiz sedasiz aglamasiz zirlamasiz annesine yapisik degil zirt birt meme istemez agzina tikarsin emzgi bebek susar agzina tikarsin emzigi bebek uyur mis gibi cennet gibi hayat

ilk kızımı emziksiz büyüttüm ben o yüzden nedir nasıldır bilmiyorum valla 

-Reklam-
0 oy
önce (4,697 puan) tarafından

3 gunlukken verdik

işte hangi durumlarda verilir bilmiyorum gece verilir mi verilmez mi tüm uyku boyunca ağzında mı kalır bilmiyorum 

Ben veriyordum uyuyunca ağzından yavaşça aliyordum  simdi 9 aylik olduk uyurken alıyor bazen öyle canı istiyor alıyor uyuyunca bırakıyor valla susturucu uyurken çok lazım oluyor

ben bugün ağzından aldım ama 10 dakika sonra bağırarak uyandı

Kalsın iyice dalınca uykuya çıkarırsın 

0 oy
önce (1,377 puan) tarafından

Geç kalmadan ver bence canım benim oğluma ben doğumdan sonra verdim ama 4.ayda kendisi bıraktı atak döneminde bidahada emmedi başka emzik falanda denedim. Şuan Parmağını emiyor emzik yerine 1 yaşında bırakmıyor parmağını

0 oy
önce (8,942 puan) tarafından

Gün içerisinde verme sadece uyku zamanları ver hem rutin olur emzik alıyorum demek ki uyku saatim geldi şeklinde. Gece boyu emebilir hem kusmasınıda engelliyor. 

gece boyu emmiyor ama ikide bir ağzından düşüyor deli gibi ağlıyor

0 oy

post üste çıksın kızlar 

0 oy
önce (615 puan) tarafından

Benimkide 20 gunluk versemmi acaba diyorum kararsizim

valla bilmiyorum uykusu zaten yoktu verdiğimden beri daha da yok uykusu 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 168 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,299 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 72 göst.
19 Aralık 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Sekerparemm (787 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.

Kategoriler

1,481,445 soru

24,237,678 cevap

339,767 kullanıcı

...